Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Paola to mocne kciuki, żeby wszystko było dobrze 😊Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Bardotka# wrote:@ Malica a co tam u Ciebie dobrego słychać? Punkcja jąder będzie?
Ja mam jakieś 9-10 pecherzykow po 14-16mm i estradiol z wczoraj 2400 , więc może będzie odroczony transfer o ile będzie co transferować... jestem jakas taka zobijetniona tym razem. Estradiol do 9 dnia nie rosl, a potem wystrzelił teraz opcja przestymulowania no i wizji za trzecim invitro z ta punkcji jąder... Sama nie wiem co o tym myśleć . Wiem że są dziewczyny które dłużej walczą, ale czasami chciałabym już się poddać przestać już walczyć
Trzymam kciuki !
Btw jaki macie estradiol ? Ja poprzednia punkcję miałam przy 3200 i gdyby się udało to miałabym trasfer, a teraz mam już 2400
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 14:34
-
Tak w dniu punkcji, wchodzicie razem, mąż do swojego gabinetu Ty do swojego, potem mąż czeka na Ciebie jak się obudzisz
Dziadecki jest bardzo fajny i otwarty, ja jutro mam ostatni monitoring.Nie martw się, jesteś w dobrych rękach w sumie jak to mówią wystarczy 1 komórka i jeden plemnik powodzenia, daj znać jak tam poszłoBardotka# lubi tę wiadomość
-
Witajcie Jestem tu nowa i zaczynam moją przygodę z Ferti u doktora Dz. Wcześniej przeszłam 4 inseminacje na NFZ w Szpitalu na Starynkiewicza. Niestety bez rezultatu. Dziś byłam na wizycie startowej, leki już wykupione i będziemy zaczynać. Martwią mnie tylko te niepochlebne opinie o klinice które pojawiają się na google ... Trzymam na Was wszystkie mocno kciuki
Fiore lubi tę wiadomość
Ona 34 On 35
Staranie od 2018 r.
- niedoczynność tarczycy, hashimoto
- wrogi śluz
- 4 inseminacja - brak ciąży
- 03.2020 - pierwsza konsultacja Fertimedica dr. Dziadecki
- 07.2020 - punkcja pobrano 9 🥚 , zapłodniono 6 do 5 doby zostało 3 ❄️❄️❄️ - 4.1.1, 3.2.2. i 5.2.2
- transfer odroczony
- 08.2020 - transfer ❄️ na cyklu naturalnym 4.1.1 ❤️
- córeczka 👧
Powrót po rodzeństwo
- 07.2023 - transfer zarodka ❄️ 3.2.2
- 7 dpt - beta 8,9, 8 dpt - beta 11,9 ,12 dpt - beta 4,3 - cb 💔
- 09.2023 - transfer ❄️ na cyklu naturalnym 5.2.2 + EG
- 5 dpt - cień cienia ⏸
- 6 dpt - 14,10
- 8 dpt - 21,30 -
Gusławek wrote:Witajcie Jestem tu nowa i zaczynam moją przygodę z Ferti u doktora Dz. Wcześniej przeszłam 4 inseminacje na NFZ w Szpitalu na Starynkiewicza. Niestety bez rezultatu. Dziś byłam na wizycie startowej, leki już wykupione i będziemy zaczynać. Martwią mnie tylko te niepochlebne opinie o klinice które pojawiają się na google ... Trzymam na Was wszystkie mocno kciuki
-
Malica wrote:Witaj, dr Dz to super człowiek, a klinika jest super i kameralna, wszyscy bardzo życzliwi i pamiętający o każdej najmniejszym szczególe, jesteś w dobrych rękach ja jestem po pierwszej nieudanej niestety procedurze a w piątek kolejna punkcja, jakbyś miała jakieś pytania zapraszamy, dziewczyny tu bardzo serdeczne i pomocne, powodzenia !
Dzięki serdeczne Z mężem staramy się już o Maleństwo ponad 2 lata. Niestety nie do końca wiadomo co jest przyczyną problemów. Jego wyniki są ok. U mnie wrogi śluz (inseminacja miała rozwiązać ten problem) i jeszcze p/przeciw plemnikom 1:10. Doktor Dz. mówi że takie miano nie ma wpływu na starania. Obecnie biorę jeszcze tabletki antykoncepcyjne bo nie mogłam dostać się na wizytę przed okresem. Czy któraś w Was była w takiej sytuacji ? Doktor Dz. mówi, że mogę je w każdej chwili odstawić i dostanę miesiączkę.Ona 34 On 35
Staranie od 2018 r.
- niedoczynność tarczycy, hashimoto
- wrogi śluz
- 4 inseminacja - brak ciąży
- 03.2020 - pierwsza konsultacja Fertimedica dr. Dziadecki
- 07.2020 - punkcja pobrano 9 🥚 , zapłodniono 6 do 5 doby zostało 3 ❄️❄️❄️ - 4.1.1, 3.2.2. i 5.2.2
- transfer odroczony
- 08.2020 - transfer ❄️ na cyklu naturalnym 4.1.1 ❤️
- córeczka 👧
Powrót po rodzeństwo
- 07.2023 - transfer zarodka ❄️ 3.2.2
- 7 dpt - beta 8,9, 8 dpt - beta 11,9 ,12 dpt - beta 4,3 - cb 💔
- 09.2023 - transfer ❄️ na cyklu naturalnym 5.2.2 + EG
- 5 dpt - cień cienia ⏸
- 6 dpt - 14,10
- 8 dpt - 21,30 -
cześć!
Punkcję miałam dzisiaj, pobrali 15 z czego 7 dojrzałych komórek.... jutro ma dzwonić embriolog ile się zapłodniło. Boję się o rezultat! Świeżego transferu nie będę miała ze względu na ryzyko OHSS.Bardotka#, Krąsi, Malica, Maugosia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,trzymam za Was wszystkie mocno kciuki🤞🏻🤞🏻🤞🏻
@Guslawek - o każdej klinice leczenia niepłodności pojawiają się niepochlebne opinie. Sama przeszłam przez trzy - novum,Salve i Ferti. Cały personel Ferti,z którym miałam do czynienia,był naprawdę cudowny,fachowy i życzliwy. Pani dr Goncikowska (która mnie prowadzi) jest naprawdę świetna w każdym wymiarze. Dr Dziadecki robił mi punkcję i tez mam same dobre odczucia. A panie położne to już w ogóle cud miod i można ksiazke pisać jakie są kochane. Jesteś w dobrych rekach:) jakbyś miała jakiekolwiek pytania to pisz tu smialo:))Malica, Fiore, Bardotka# lubią tę wiadomość
-
@Bardotka czuję się dobrze, wczoraj resztę dnia przeleżałam a dzisiaj już funkcjonuję normalnie. Obyło się bez leków przeciwbólowych. Mnie prowadzi dr Goncikowska, była zaskoczona że tak gwałtownie zareagowałam na i tak małe dawki leków.
Malica, Bardotka# lubią tę wiadomość