Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hałasianka, jak zostanę kiedyś pisarka to napiszę o Tobie książkę..a raczej o naszej szanownej służbie zdrowie..jaja jak berety..szok!
Trzymaj się ciepło..Hałasianka lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
beta nagle spadla na 838;) wychodze!!!!!!!!!!!!! juz mam wypis
jezu az nie wierzę)))
a na kolejny zastrzyk metotrexatu lekarz powiedzial.....nie musi Pani;) bez łaski;) hahahaha
Tyle razy mnie przepraszali za to od wczoraj ze masakra;)
Tu są naprawdę super ludzie!!!!Pamiętajcie laski;)Justyna87 lubi tę wiadomość
LAURA -
Hałasianka wrote:beta nagle spadla na 838;) wychodze!!!!!!!!!!!!! juz mam wypis
jezu az nie wierzę)))
a na kolejny zastrzyk metotrexatu lekarz powiedzial.....nie musi Pani;) bez łaski;) hahahaha
Tyle razy mnie przepraszali za to od wczoraj ze masakra;)
Tu są naprawdę super ludzie!!!!Pamiętajcie laski;) -
Hałasianka - w końcu doczekałaś się wyjścia... Szok Trzymaj się teraz z domu i odpoczywaj !
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Dziewczyny, czy wy też tak macie że wasze wizyty nie są na czas ? U Czecha wieczne opóźnienia .. zaczyna mnie to irytować
27 lat
10.03.17pierwsza wizyta w Gameta/22.06.17 HSG nieudane,podejrzenie endometriozy
19.07.17 laparoskopia, HSG endometrioza wykluczona
11.09.17 pozytywny test ciążowy.
14.09.17 beta 359 / 18.09.17 beta 2566
19.09.17 pęcherzyk 5,9mm -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Dołączam do grona ,śledzę forum od 2msc-y. Od tego czasu jestem w Gamecie u Śliwińskiego. Jakim Wy jesteście wsparciem to żadne słowa nie opiszą,mi dajecie otuchy,że wkońcu się uda;).staramy się ok rok od Ślubu i narazie nic...Na początku poszliśmy do invimed,ale po badaniach zreygnowaliśmy:nie podobało nam się podejście odrazu in vitro, bo u M wyszło,60%wiązania z kwasem hialuronowym. Ś kazał powtórzyć badania i wyszło 80%. Miałam badana droznosc jajowody:ok. Amh 3.jedynie ci u mnie wykryto to przeciwciała tarczyce, biorę pół tab eurytox, u M wyniki w normie,na granicy,ale w normie. Biorę teraz 2xdziennieClo wizytę mam w następny wtorek,zobaczymy co urosło....:)Sliwinski został mi polecony przez koleżankę jej się udało . Dziewczyny jak sobie radzicie hmmm...z mężem w tych chwilach?...wspieranie się? Czy też Wasz M woli o tym nie rozmawiać? -
nick nieaktualny
-
Hałasianka super ze wychodzisz ! Odpoczywaj w domku
Ja ostatnio do dr Cz. czekałam 1,5 h. i zaczęłam sie zastanawiam czy jedzenia ze sobą nie brać bo akurat miałam wizytę w porze obiadowej ale akurat w tym dniu było dużo zabiegów wiec dr latał miedzy pokojami
Cześć Lucky my z M wspieralismy sie, rozmawialiśmy o tym, ale były takie dni ze wogole o tym nie rozmawialiśmy zeby odpocząć psychicznie od tej sytuacji.
Dziewczyny powiedzcie mi czy to jest normalne bo sie schizuje. Dzisiaj zaczynam 7 tc i co jakiś czas boli mnie brzuch, ale nie mocno i nie często. Słabiej niż przed miesiączka. Do tego mam takie mrowienie w nogach. Boje sie troszkę, ale wszyscy mówią ze to normalne bo macica sie powiększa- w końcu maluszek musi sie gdzieś zmieścić. Czy Wy tez tak miałyście ? -
Lucky witaj,ja też byłam w zeszłym roku w invimedzie i tezvodczulam parcie od razu na in vitro,bardzo mi się to nie podobało.Mój M nie chce lykac witamin i wmuszam aby brał. człowiek czasami ma już dość tego faszerowania,stresu i nawet się już seksu odechciewa
-
Jestem po wizycie . Sama drobnica . Dopiero teraz zaczynam dupka i dalej glukophage , choć dr stwierdził że glulophage nie działa tak jak powinno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2017, 07:40
27 lat
10.03.17pierwsza wizyta w Gameta/22.06.17 HSG nieudane,podejrzenie endometriozy
19.07.17 laparoskopia, HSG endometrioza wykluczona
11.09.17 pozytywny test ciążowy.
14.09.17 beta 359 / 18.09.17 beta 2566
19.09.17 pęcherzyk 5,9mm -
Malyprosiaczek wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy to jest normalne bo sie schizuje. Dzisiaj zaczynam 7 tc i co jakiś czas boli mnie brzuch, ale nie mocno i nie często. Słabiej niż przed miesiączka. Do tego mam takie mrowienie w nogach. Boje sie troszkę, ale wszyscy mówią ze to normalne bo macica sie powiększa- w końcu maluszek musi sie gdzieś zmieścić. Czy Wy tez tak miałyście ?
Małyprosiaczek jeśli bóle nie są mocne przechodzą po odpoczynku nie ma krwawien plamien to nic złego się nie dzieje
W 2 ciazach miałam podobne bóleMalyprosiaczek lubi tę wiadomość
Warto walczyć o marzenia -
nick nieaktualnyJa u mojego doktora zawsze punktualnie wchodziłam.
My z moim mężem się wspieramy, on łyka tabletki, bada się bez gadania. Jednak i tak czuje się samotna w tym wszystkim. Wiem, Ze czasem go już wkurzam, nie rozumie mojej niechęci do spotykania się ze znajomymi z dziećmi. -
meg86 wrote:Małyprosiaczek jeśli bóle nie są mocne przechodzą po odpoczynku nie ma krwawien plamien to nic złego się nie dzieje
W 2 ciazach miałam podobne bóle
Troszkę mnie uspokoiłas. Nie mam żadnych plamien, krwawień a bóle rzeczywiście po odpoczynku mijają a trwają dosłownie chwile. Zaniepokoiły mnie te mrowienia w nogach. Strasznie mnie bolą. Kiedyś miałam mały wypadek i teraz bolą mnie nogi przy zmianie pogody, ale nigdy nie miałam mrowien -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy Wy też bierzecie 2razy dziennieClo? Od 3dc do 7 dc, ja przy jednej tabletce zawsze miałam pęcherzyk dominujący, obawiam się, że teraz za dużo ich będę miała. Czytałam w ulotce, że taka dawka jak są cykle bezowulacyjne,a ja zawsze niby miałam ten 1 pęcherzyk..
kotek87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czara dzięki za info. Bede musiała zrobić te badania. Troszkę polezalam i mrowienie przeszło. Za tydzień na wizycie bede musiała wspomnieć o tym dr Cz.
Lucky ja brałam od 3dc do 7dc clo po pół tabletki dziennie. Po pierwszym cyklu miałam dwa pecherzyki, ale po niedroznej stronie, a w drugim cyklu miałam jeden pecherzyk po droznej stronie