Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDo dr Skweresa. Do tej pory zawsze albo odpisywał albo oddzwaniał. Teraz jeszcze czekam, może ma pacjentów. Do kogo chodziłaś teraz?
Ważny jest kontakt z lekarzem nie tylko podczas wizyty... Ja to bardzo doceniam.
Edit. Już mi się przypomniało do kogo chodzisz. Doktor Sz. niezadowolona z sms-ow? Jeśli to o nią chodzi, to naprawdę odniosłam wrażenie, że jej chodzi na zysku. Może więc i dlatego nie jest taka skora do pomocy poza godzinami pracy. Lepiej skasować 150 zł za wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 17:18
-
Kochana, do dr P. chodziłam cały czas, u dr. Sz. byłam raz. Najlepsze, że napisałam w wg.mnie ważnej sprawie, ponieważ byłam po wizycie u dr Suchanek, która zaleciła clexane przed owu. Sam dr podczas wizyty mówił by umówić do dr. i dalej będziemy działać. Kiedy napisałam SMS otrzymałam odpowiedź, która spowodowała, że nie mam ochoty wracać do gabinetu dr. Przypominam sobie sytuacje, kiedy to ok. rok temu usuwałam znamię, chirurg u którego to zrobiłam, widział moje zaniepokojenie zmianą, sam stwierdził, że "jakby co to będzie najłagodniejsza wersja ". Dziękować Bogu zmiana okazała się niegroźna, natomiast rana nie chciała się zagoić i zdjęciu szwów miałam jeszcze stripsy na jakiś czas. Pamiętam jak o 22 napisałam SMS, że rana się otworzyła po ich zdjęciu. Dr natychmiast kazał przyjechać do Gdyni i nie było żadnego problemu. Zaufanie mam 100% do niego,to prawdziwy lekarz. Teraz bardzo się zawiodłam.
-
Czara wrote:Dzięki Lena, uspokoiłaś mnie. Napisałam jednak sms do doktora.
A wiesz, ze mi się śniłaś? Twój boski avatar oczywiście Tylko nie pamiętam co robiłaś w tym śnie
Umówiłas się już na prenatalne? Czy nie idziesz?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Hej byłam dzis na wizycie wszystko ok dzidzie naja prawie po 10 cm
Na nast wizycie 20.12 poznam płeć
A 16.01 mam polowkowo-prenatalne.
Aha i Dr Zielińska jest bardzo ok nie ma co do końca patrzec na opinie w internecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 18:04
-
nick nieaktualnyJestem umówiona na 18 grudnia, tego samego dnia tez pappa zrobię.
Tydzień temu wpadłam w histerie i poleciałam do ginekologa do medicover. Okazało się, ze jest wszystko Ok, ale dzięki temu, ze poszłam to dostałam skierowanie na te badania i od razu się zapisałam (ostatnie wolne terminy już były). -
Dziewczyny jestem w kropce. W niedzielę miałam jakiś nagły i silny atak bólu po prawej stronie pleców. Pewnie nerki . Dziś miałam robiony mocz i cpr, cpr 11 , w moczu nieliczne bakterie , leukocyty podwyższone , erytrocyty również prawie na granicy .. rodzinny podejrzewa kolkę nerkowa , kazała skonsultować sprawę z ginekologiem prowadzącym w czwartek mam wizytę to dopiero 15 tydzień..
27 lat
10.03.17pierwsza wizyta w Gameta/22.06.17 HSG nieudane,podejrzenie endometriozy
19.07.17 laparoskopia, HSG endometrioza wykluczona
11.09.17 pozytywny test ciążowy.
14.09.17 beta 359 / 18.09.17 beta 2566
19.09.17 pęcherzyk 5,9mm -
Koraa, nie wiadomo co Ci tu poradzic.. i tak musisz czekac do wizyty..na pewno pij duuuzo wody, bo pomoze to w wyplukaniu bakterii, co najmniej 2l dziennie.
Kotek super wiesci!
Czara,Kotek, nie wiem do kogo idziecie na prenetalne, ale dr.Chmielewski robi prenatalne o 30zl (250zl) taniej gdzies przy placu Kaszubskim ..tak informacyjniekotek87 lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
lena7 wrote:Koraa, nie wiadomo co Ci tu poradzic.. i tak musisz czekac do wizyty..na pewno pij duuuzo wody, bo pomoze to w wyplukaniu bakterii, co najmniej 2l dziennie.
Kotek super wiesci!
Czara,Kotek, nie wiem do kogo idziecie na prenetalne, ale dr.Chmielewski robi prenatalne o 30zl (250zl) taniej gdzies przy placu Kaszubskim ..tak informacyjnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 19:21
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dostałam skierowanie na badanie drożności jajowodów. Czy możecie polecić do jakiego szpitala się wybrać?
Pamiętam, że kiedyś pisałyście o tym, ale nie mogę znaleźć w starszych postach ;/
Czy dostaje się zwolnienie lekarskie na dzień badania?
Kotek super wieści! Dzidzie rosną jak na drożdżach
Koraa, tak jak Lena pisała duuużo wody pij! Wszystko będzie dobrze!09.2016 - Start
11.2017 - czas na pomoc - Gameta
04.2018 - operacja żpn
08-09.2019 - 3 IUI nieudane
10.2019 - Ivf krótki protokół
16.12.19 - FET 4bb, beta <0. 1 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny często polecają Redlowo..ja byłam w wojewódzkim. Zwolnienia nie potrzebowałam, ale myślę, że jak ktos chce to powinien dostać..Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
nick nieaktualny
-
Czara wrote:Większość z nas robiła w Redlowie W dniu zapisywania musisz mieć zrobiony posiew i crp. Badanie wykonują w środy i w piątki. Ja zapisałam się w 3 dniu cyklu, badanie odbyło się 11 dnia. Można wziąć zwolnienie
No i wychodzi na to, że mimo że wyszły jajowody drożne, to chyba pomogło przeczyszczenie hudrauliki, bo coś się właśnie zadziało. Jeszcze nie umiem się cieszyć, bo mam trochę różnorakich problemów i nie wiadomo jak to będzie. Dzis powtarzam betę - trzymajcie, proszę, kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 06:19
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
lena7 wrote:Staraczka wow!!! Super! dawaj znać jaka dzisiejsza beta!
-
Wg mnie progesteron jest dobry, ja bym nie badała..ewentualnie może w nast. Tygodniu bym zbadała dla pewności.. A cyckami się nie stresuj, ja mam tak do teraz, raz takie, raz takieStarania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn