Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Doktor zanim wypisać mi luteinę dopochwowa przepisal podjezykowa eh No trudno chyba niczym się nie różni,? A czy wychodzi we krwi?
Dokładnie się nie znam, ale jak miałam infekcje to zamienialiśmy luteinę dopochwowa na podjezykową, dupek nie wychodzi we krwi, luteina chyba tak. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Nie no jeszcze jest nadzieja na ten cykl mimo wszystko 😊
To kciuki za ten cykl 🍀
Robiła któraś te testy owulacyjne ... bo ja robiłam dzisiaj pierwszy raz, mam 13dc i coś dzisiaj czułam, że dzisiaj jest owu , ale testy nie wykazały niby .... jest kreska ale nie tak samo intensywna jak kontrolna 🙈🤦♂️anka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_koniczynka wrote:To kciuki za ten cykl 🍀
Robiła któraś te testy owulacyjne ... bo ja robiłam dzisiaj pierwszy raz, mam 13dc i coś dzisiaj czułam, że dzisiaj jest owu , ale testy nie wykazały niby .... jest kreska ale nie tak samo intensywna jak kontrolna 🙈🤦♂️i ogólnie jak jest pik to po tym piku owulacja moze wystąpić w ciągu 24 h troche za późno zaczęłam robic mogłaś ominąć pik
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Nwm jak ci to wyjaśnić.... pik na testach oznacza najwyzsze lh co powoduje pęknięcie pecherzyka ... nwm czy dobrze wyjaśniłam. Wgl co lekarz pow ci na wizycie?
Ale ten pik jest widoczny gdzieś? 🤦♂️ Powiedział mi że jest pęcherzyk 22 mm i endo 6,6 czyli takie na pograniczu. I że nie dajemy zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka bo zależy nam, żeby owu była koło niedzieli bo wtedy endo może jeszcze urosnąć. Bo ponoć moje nie jest tragiczne, ale mogłoby być lepsze 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 10:17
-
nick nieaktualnyOla_koniczynka wrote:Ale ten pik jest widoczny gdzieś? 🤦♂️ Powiedział mi że jest pęcherzyk 22 mm i endo 6,6 czyli takie na pograniczu bo niby od 6,5 to robią dopiero inseminacje. I że nie dajemy zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka bo zależy nam, żeby owu była koło niedzieli bo wtedy endo może jeszcze urosnąć i będą jeszcze lepsze warunki na zagnieżdżenie zarodka. Bo ponoć moje nie jest tragiczne, ale mogłoby być lepsze 😊
Sle juz nie idziesz na monit? -
W tym cyklu już nie ... stwierdził, że owu może być w każdej chwili po pęcherzyk duży, ale miejmy nadzieje, ze będzie w niedziele i to endo się polepszy ... a Ty jakie masz endo ? Tez się dopiero dowiedziałam, że pęcherzyk i endo są bardzo ważne tzn ze pęcherzyk to wiedziałam, na endo nigdy nikt mi nie zwracał uwagi 😔
-
nick nieaktualnyOla_koniczynka wrote:W tym cyklu już nie ... stwierdził, że owu może być w każdej chwili po pęcherzyk duży, ale miejmy nadzieje, ze będzie w niedziele i to endo się polepszy ... a Ty jakie masz endo ? Tez się dopiero dowiedziałam, że pęcherzyk i endo są bardzo ważne tzn ze pęcherzyk to wiedziałam, na endo nigdy nikt mi nie zwracał uwagi 😔
-
anka wrote:Nie całe 9 miałam. Endo bardzo ważne bo musi mieć w co się wbić
Uuuu.... to chyba to moje rzeczywiście niskie 🤦♂️ Pije wino, kupiłam nawet orzechy dzisiaj, ale to pewnie za dużo nie da, a czy coś jeszcze można stosować na endo, żeby w kolejnym cyklu było lepsze ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 22:57
-
Ola_koniczynka wrote:Uuuu.... to chyba to moje rzeczywiście niskie 🤦♂️ Pije wino, kupiłam nawet orzechy dzisiaj, ale to pewnie za dużo nie da, a czy coś jeszcze można stosować na endo, żeby w kolejnym cyklu było lepsze ?
Każdy cykl jest inny, ( dr też mówił, że w każdym cyklu endonetrium jest inne) w kolejnym może być lepsze , ale nie musi, jak nie pomagają te "naturalne" sposoby to można dodatkowo zastosować estrogeny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 23:02
-
Karina89 wrote:Paula1706, MuminkAa, Malina1991 jak się czujecie? 🙂Tak cicho u Was ostatnio.
Część, u nas ogólnie wszystko dobrze 🙂 ostatnio mam problemy z kręgosłupem, mam tejpy, chodzę do fizjo na ćwiczenia, trochę się martwię jak to będzie dalej, czas pokaże, u Ciebie jak?ZosiaM, Kolorowanki, Paula1706, Asmrt lubią tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Malina1991 wrote:Część, u nas ogólnie wszystko dobrze 🙂 ostatnio mam problemy z kręgosłupem, mam tejpy, chodzę do fizjo na ćwiczenia, trochę się martwię jak to będzie dalej, czas pokaże, u Ciebie jak?
Ojj, mam nadzieję, że zajęcie u fizjoterapeuty coś zdziałają ✊, my z synkiem też mamy się dobrze, zaczęłam ogarniać wyprawkę, moje drugie dziecko a jednak sporo się zapomina 😅😅Paula1706, Asmrt lubią tę wiadomość