Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
***Sikorka*** wrote:Zgłaszaliście telefonicznie urodzenie dziecka tam gdzie zgłaszało się pozytywna betę i bicie serduszka? Ja gdzieś zgubiłam numer i zastanawiam się czy to koniecznie czy dobra wola do jakiś statystyk?
Jak nie zgłosisz to po jakimś czasie sami będą dzwonić.
-
Nadzieja88 wrote:Ja w sobote urodziłam drugiego synka🙂 brzuszek zwolniony
Gratulacje kochana 🧡🧡🧡Nadzieja88 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Gosia9305 wrote:Czy któraś z Was pamięta jaką polecałyście witaminę d3 dla niemowlaka? , nie mogę sie dokopać
Devicap, na receptę ale najlepsze wchłanianie i bez problemów brzuszkowych 🙂Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dziewczyny czy któraś z Was dawała jakieś podziekowanie dr w sensie zdjęcie, alko? Albo wlasnie co? Zakończyłam moja drogę do macierzyństwa, doktor dwa razy mi wyratował szyjkę i zawdzięczam życie moich synków i jakos bym chciała na koniec podziękować. Z góry dziękuję
-
Nadzieja88 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was dawała jakieś podziekowanie dr w sensie zdjęcie, alko? Albo wlasnie co? Zakończyłam moja drogę do macierzyństwa, doktor dwa razy mi wyratował szyjkę i zawdzięczam życie moich synków i jakos bym chciała na koniec podziękować. Z góry dziękuję
Gratulacje 😍
A co do podziękowania to, tak my daliśmy zdjęcie Róży z metryczką i po prostu napisem dziękujemy. Niby nic specjalnego bo po prostu kolejne zdjęcie dziecka na półkę ale ta radość i zaskoczenie Doktora było cudowne 🙈 śmiał się, że idealnie pasuje na środek a wtedy jeszcze malutko tych zdjęć tam stało bo teraz to tam przedszkole już chyba jest 😂