Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysia89 wrote:Gratuluje Wam mamuśki :*
Ja mam długi cykl, miesiączka wywołana i przyszła dopiero w 46dc.
Od 5dc lametta, później gonal i inseminacja ostatnia w tych staraniach...
Byłam już wypełnić dokumenty do procedury in vitro... jaki to był stres..
Lekarz kazał już wypełnić i robimy ostatnią inseminację...
mam nadzieję, że na inseminacji się zakończy i ta ostatnia będzie tą szczęśliwą
Trzymam za Was kciuki :*
Życzę Ci tego ❤️ my mieliśmy podchodzić do trasferu, a tu nieoczekiwanie ciąża naturalna sie przytrafiła 🙂 ważne, że jest dalszy plan bo to też uspakaja głowę2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
MilenaMi wrote:Dziewczyny była któraś z Was u dr L na prenatalnych? , tym razem sie do Niej zapisałam
Byłam na jednym prenatalnym u dr L, jest dokładna🙂MilenaMi lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
MilenaMi wrote:Dziewczyny była któraś z Was u dr L na prenatalnych? , tym razem sie do Niej zapisałam
Genetyczne miałam u dr L, na drugie do dr Ićka, trzecie chyba zrobię to 3d /4d u dr Macieja, zapytam sie czy to może być jako trzecie bo mówił aby sie zapisywać między 28 a 29 na to usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2022, 10:11
MilenaMi lubi tę wiadomość
-
Pszczolaaa wrote:Genetyczne miałam u dr L, na drugie do dr Ićka, trzecie chyba zrobię to 3d /4d u dr Macieja, zapytam sie czy to może być jako trzecie bo mówił aby sie zapisywać między 28 a 29 na to usg.
Dzięki, ja właśnie w pierwszej ciąży wszystkie trzy ptenatalne u dr Ićka, o tym 3d nawet nie myślałam bo najpierw pandemia potem doktor był na L4, a tylko dr magrywa film na Ulanskiej , teraz pewnie też sie zdecydujemy 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2022, 14:31
-
Na drugich byłam u doktor L, bardzo spokojna dokładna. Jak dziecko nie chciało się ruszyć to na spokojnie, wróciła do tego nawet dwa razy, żeby sprawdzić wszystko dokładnie. Na 2 prenatalne zapisujcie sie najwcześniej 20+0. Nie wcześniej, a nawet lepiej tydzień, półtora później.
Na trzecie również zapisze się do Pani doktor L. -
PozytywnaAna wrote:Na pierwszych byłam u dr Icka, niby ok, ale robił to w pośpiechu, był zakręcony. 2 razy wpisał złą datę, musiałam go poprawiać.
Na drugich byłam u doktor L, bardzo spokojna dokładna. Jak dziecko nie chciało się ruszyć to na spokojnie, wróciła do tego nawet dwa razy, żeby sprawdzić wszystko dokładnie. Na 2 prenatalne zapisujcie sie najwcześniej 20+0. Nie wcześniej, a nawet lepiej tydzień, półtora później.
Na trzecie również zapisze się do Pani doktor L.
Właśnie ja też mam podobne odczucia, wiem, że świetny fachowiec, ale u dr Macieja badania są na spokojnie i jak wyszlam od dr Ićka to mowie co to było, maja inny styl pracy i ciężko mi było, dzięki 🙂PozytywnaAna lubi tę wiadomość
-
MemyselfandI wrote:Dziewczyny, a jeszcze jedno pytanie, biorę 2x prolutex, 2x duphaston + utrogestan, progesteron podskoczył do 170, dr nie odpisuje na SMS. Czy nie jest za wysoki? Transfer na cyklu naturalnym, jestem już 19 dni po transferze.
Część, jestem pacjentką doktora i przygotowuje sie do trasferu, tym razem cykl naturalny, ile jest mniej więcej wizyt w takim cyklu? -
Abecadło wrote:Część, jestem pacjentką doktora i przygotowuje sie do trasferu, tym razem cykl naturalny, ile jest mniej więcej wizyt w takim cyklu?
Pozwolę sobie też odpowiedzieć, również miałam na cyklu naturalnym, u mnie były 4 wizyty, ale to zależy jaki masz dlugi cykl jak rośnie pecherzyk może być więcej.Abecadło lubi tę wiadomość
-
MilenaMi wrote:Właśnie ja też mam podobne odczucia, wiem, że świetny fachowiec, ale u dr Macieja badania są na spokojnie i jak wyszlam od dr Ićka to mowie co to było, maja inny styl pracy i ciężko mi było, dzięki 🙂
Jestem świeżo po 3 badaniu prenatalnym, wszyatkoe robilam u dr Ićka, faktycznie na poczatku jest trochę zakrecony, na badaniu bardzo skupiony, nie jest typ dr Macieja dla mnie troche za mało mówi.20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Krysia89 wrote:Gratuluje Wam mamuśki :*
Ja mam długi cykl, miesiączka wywołana i przyszła dopiero w 46dc.
Od 5dc lametta, później gonal i inseminacja ostatnia w tych staraniach...
Byłam już wypełnić dokumenty do procedury in vitro... jaki to był stres..
Lekarz kazał już wypełnić i robimy ostatnią inseminację...
mam nadzieję, że na inseminacji się zakończy i ta ostatnia będzie tą szczęśliwą
Trzymam za Was kciuki :*
Trzymam kciuki i powodzenia🍀20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:Jestem świeżo po 3 badaniu prenatalnym, wszyatkoe robilam u dr Ićka, faktycznie na poczatku jest trochę zakrecony, na badaniu bardzo skupiony, nie jest typ dr Macieja dla mnie troche za mało mówi.
-
Pszczolaaa wrote:Goasia a Wy jak sie macie z maluchami?
Ciężko pod względem fizycznym,nie wiem już jak mam spać, kazda pozycja niewygodna, ostatnio sie śmiałam, że niedługo bedę sie turlać z łóżka aby wstać 😂, oprócz małych problemów tak wszystko dobrze 🙂 a jak u Ciebie?Pszczolaaa, Karina89 lubią tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:Ciężko pod względem fizycznym,nie wiem już jak mam spać, kazda pozycja niewygodna, ostatnio sie śmiałam, że niedługo bedę sie turlać z łóżka aby wstać 😂, oprócz małych problemów tak wszystko dobrze 🙂 a jak u Ciebie?
To super🙂 odpoczywajcie
U mnie wszystko dobrze, samopoczucie w drugim trymestrze rewelacyjne.