Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do dr Ićka też robilam u Niego prenatalne, mi nawet dr Maciej kazał konkretnie do Niego bo u nas jest obciażenie genetyczne w rodzinie i mówił, że jeżeli chodzi o sprawy genetyczne to by sie właśnie z nim konsultował bo w tym temacie "siedzi" na szczesvie wszystko wyszło ok.
-
Gosia9305 wrote:Ciężko pod względem fizycznym,nie wiem już jak mam spać, kazda pozycja niewygodna, ostatnio sie śmiałam, że niedługo bedę sie turlać z łóżka aby wstać 😂, oprócz małych problemów tak wszystko dobrze 🙂 a jak u Ciebie?
Mało ostatnio zaglądam więc już teraz szczęśliwego rozwiązania dla Was 💛💛Gosia9305, MuminkAa lubią tę wiadomość
-
Abecadło wrote:Jeszcze mam pytanie czu byłyście po transferze na l4?
Różnie to było, część dziewczyn od dnia trasferu do pozytywnej bety były na l4, inne normalnie chodziły do pracy, ja uważam, że jak lekarz nie widzi bezwzględnych wskazań pójścia na l4, leżenia, to zależy jak się lepiej czujesz psychicznie , chodząc do pracy czy będąc w domu i wypoczywać to jest indywidualne, dla mnie było lepiej jak miałam zajętą głowę, chodzilam ma spacery, wiadomo wszystko z umiarem, bez dźwigania i dużego wysilki fizycznego, ale jakbym miała słabe samopoczucie jakieś plamienia to dużo wypoczynku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2022, 18:33
Abecadło lubi tę wiadomość
-
Pszczolaaa wrote:Różnie to było, część dziewczyn od dnia trasferu do pozytywnej bety były na l4, inne normalnie chodziły do pracy, ja uważam, że jak lekarz nie widzi bezwzględnych wskazań pójścia na l4, leżenia, to zależy jak się lepiej czujesz psychicznie , chodząc do pracy czy będąc w domu i wypoczywać to jest indywidualne, dla mnie było lepiej jak miałam zajętą głowę, chodzilam ma spacery, wiadomo wszystko z umiarem, bez dźwigania i dużego wysilki fizycznego, ale jakbym miała słabe samopoczucie jakieś plamienia to dużo wypoczynku.
Dzięki 🙂 to jeszcze musze przemyśleć i czas pokaże -
Abecadło wrote:Jeszcze mam pytanie czu byłyście po transferze na l4?
Jeżeli chcesz l4 to nie ma problemu, wystawiają, ja osobiście chodzilam do pracy, moja znajoma lepiej sie czuła będąc w tym czasie w domu na l4 i to też jest ok, powodzenia ✊Abecadło lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Pszczolaaa wrote:PozytywnaAna byłaś już u urofizjo? Czy dopiero przed samym porodem?
Dżoni lubi tę wiadomość
-
PozytywnaAna wrote:Byłam, nie udało mi się zapisać do Moniki. Byłam u Alicji i jestem bardzo zadowolona. Następna wizytę zapisalam już u Moniki wg Waszych zaleceń 🙂. Dużo mi podpowiedziała jak mam dobrze wstawać,siadac,jak spr czy miesien się rozszedł. Obecnie u mnie wszystko jest ok i zaleciła druga wizytę po ok. miesiącu 🙂.
To super🙂 -
PozytywnaAna wrote:Byłam, nie udało mi się zapisać do Moniki. Byłam u Alicji i jestem bardzo zadowolona. Następna wizytę zapisalam już u Moniki wg Waszych zaleceń 🙂. Dużo mi podpowiedziała jak mam dobrze wstawać,siadac,jak spr czy miesien się rozszedł. Obecnie u mnie wszystko jest ok i zaleciła druga wizytę po ok. miesiącu 🙂.
Do Moniki ciężko sie dostać 😔20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Nie zaglądam za często, dobrze przeczytać, że u Was wszystko dobrze, kciuki za staraczki, ciężarówka dużo spokoju w oczekiwaniu na pojawienie sie maluszka 🙂 trzymajcie sie i walczcie do samego końca ❤️
PozytywnaAna, Dżoni, Gosia9305, Kolorowanki lubią tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Cześć dziewczyny! Jestem mega rozczarowana dr i Ułańską…. Jestem prawie 30 dni po transferze, dr kazał mi sprawdzać betę. Po 5000 zapytałam czy nadal mam to robić, odpisał: NIE. Na pytanie co dalej, nie odpisał nic, a w recepcji umówili mnie na 29.06 na wizytę….. tragedia…
-
MemyselfandI wrote:Cześć dziewczyny! Jestem mega rozczarowana dr i Ułańską…. Jestem prawie 30 dni po transferze, dr kazał mi sprawdzać betę. Po 5000 zapytałam czy nadal mam to robić, odpisał: NIE. Na pytanie co dalej, nie odpisał nic, a w recepcji umówili mnie na 29.06 na wizytę….. tragedia…
-
MemyselfandI wrote:Cześć dziewczyny! Jestem mega rozczarowana dr i Ułańską…. Jestem prawie 30 dni po transferze, dr kazał mi sprawdzać betę. Po 5000 zapytałam czy nadal mam to robić, odpisał: NIE. Na pytanie co dalej, nie odpisał nic, a w recepcji umówili mnie na 29.06 na wizytę….. tragedia…
-
MemyselfandI wrote:Przestawiłam sytuację, Pani mi powiedziała, że terminu wcześniej mi nie wyczaruje… nie no jasne, pierwsza wizyta w 10 tygodniu to całkiem normalne nie będę się rozdrabniać, umówię się od razu na połówkową. Dzięki za dobre rady!
Widzę, że jesteśmy na podobny etapie ciąży, ja swoją wizytę mam o 21:45 -
MemyselfandI wrote:Przestawiłam sytuację, Pani mi powiedziała, że terminu wcześniej mi nie wyczaruje… nie no jasne, pierwsza wizyta w 10 tygodniu to całkiem normalne nie będę się rozdrabniać, umówię się od razu na połówkową. Dzięki za dobre rady!
Rozumiem Ciebie,i też doktora bo jest sam jeden od wszystkiego, wizyty ciążowe u doktora są rozpisywane na kilka wizyt do przodu to znaczy jak doktor wyznacza co 3 tygodnie to tak panie zapisują te trzy terminy, jak dr zmienia co dwa to też jest kilka do przodu czy co tydzień bo ma duzo pacjentek, może zadzwoń jeszcze raz, ja sie z Paniami tak umawiałam, że jak zwolni sie jakiś termin to mi dadzą znać ale mówiłam jak sprawa wygląda.1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270