Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 10 października 2022, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Zapytam z czystej ciekawości ile czeka się do Dr na wizytę?

To zależy od sytuacji, tak z te dwa miesiące, chyba, że dr inaczej ustali, w ciąży to jest inna sytuacja, jak miałam awarie to tego samego dnia co dr byl w gabinecie teraz na końcowce jak były problemy z pepowiną do bylam dwa razy w tygodniu, dr nas uratował i za to będę wdzieczna do konca życia, skończyło sie pilnym CC.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2022, 19:18

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 10 października 2022, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczek15 wrote:
    Obecnie końcówka listopada 😔

Ja się zapytam koleżanki bo właśnie noe wiadomo czy mie zwolni ostatniej wizyty ciążowej bo cos się rozkręca i dam znać, przyjmij zaproszenie 🙂 jak oczywiście jesteś zainteresowana

Koczek15 lubi tę wiadomość

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • Koczek15 Debiutantka

Wysłany: 10 października 2022, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolaaa wrote:
    Ja się zapytam koleżanki bo właśnie noe wiadomo czy mie zwolni ostatniej wizyty ciążowej bo cos się rozkręca i dam znać, przyjmij zaproszenie 🙂 jak oczywiście jesteś zainteresowana
    Jasne! Przyjęte 🙂

• PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2022, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Koczek15, wysłałam Ci zaproszenie. Jest mała szansa, że będę zwalniać termin. Napisze na priv.

Koczek15 lubi tę wiadomość

• Koczek15 Debiutantka

Wysłany: 11 października 2022, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    @Koczek15, wysłałam Ci zaproszenie. Jest mała szansa, że będę zwalniać termin. Napisze na priv.
    Przyjęte 🙂 czekam na info w takim razie, dzięki 😊

• J R Koleżanka

Wysłany: 12 października 2022, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam,
    Mam do sprzedania:

Orgalutran 1 opakowanie za 60zl

18 ampulek prolutexu za 360zl z zestawem igieł dużych i małych i wacikami do dezynfekcji.

Szkoda tych leków a mnie niestety się nie powiodło.
    Jakby ktoś był zainteresowany to czekam na info.

• Maraga1988 Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2022, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J R wrote:
    Witam,
    Mam do sprzedania:

Orgalutran 1 opakowanie za 60zl

18 ampulek prolutexu za 360zl z zestawem igieł dużych i małych i wacikami do dezynfekcji.

Szkoda tych leków a mnie niestety się nie powiodło.
    Jakby ktoś był zainteresowany to czekam na info.
    Hej, a może zostaw sobie na kolejny raz? Bo mam nadzieję, że się nie poddajesz!

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 12 października 2022, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdyby któraś szukała terminu do Dr to ja dzisiaj przeniosłam wizytę z 23 listopada z 18 więc może jeszcze jest luka i ktoś przygarnie 😉

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 12 października 2022, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 jak się czujesz?

4.07. 2022 jest ❤️
  • J R Koleżanka

Wysłany: 13 października 2022, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maraga1988 wrote:
    Hej, a może zostaw sobie na kolejny raz? Bo mam nadzieję, że się nie poddajesz![/QUOTE

Hej , jestem po 3 procedurach czyli po 3 punkcjach i 4 transferach i nic z tego nie wyszło więc narazie odpuszczam. Leki mogą się przydać innym dziewczynom . I mam nadzieję że z lepszym rezultatem.

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 13 października 2022, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Ja123 jak się czujesz?

A dziękuję, że pytasz zmęczenie daje o sobie znać ale mimo to jeszcze całkiem nieźle 🙈 ciśnienie się teraz wzglednie uspokoiło tylko podbrzusze o sobie trochę przypomina, więc mam odpoczywać i wrazie potrzeby brać nospe. Młody spory bo ponad 700 g i nadal poprzecznie ułożony zwinięty w kłębek jak kot. Wczoraj już na grudzień się umawiałam i jak wracaliśmy to do mnie dotarło, że przecież to już za chwilę 🙈 pod koniec listopada trzecie USG i już z górki 🙈 trzeba zacząć się organizować 😂 a Ty jak się czujesz?

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2022, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    A dziękuję, że pytasz zmęczenie daje o sobie znać ale mimo to jeszcze całkiem nieźle 🙈 ciśnienie się teraz wzglednie uspokoiło tylko podbrzusze o sobie trochę przypomina, więc mam odpoczywać i wrazie potrzeby brać nospe. Młody spory bo ponad 700 g i nadal poprzecznie ułożony zwinięty w kłębek jak kot. Wczoraj już na grudzień się umawiałam i jak wracaliśmy to do mnie dotarło, że przecież to już za chwilę 🙈 pod koniec listopada trzecie USG i już z górki 🙈 trzeba zacząć się organizować 😂 a Ty jak się czujesz?

To super 🙂 u mnie niedługo drugie badania prenatalne, ogólnie czuje sie dobrze, senek rośnie, też z tych wiekszych 🤣tylko szyjkę obserwujemy, nam dodatkową wizytę aby tylko sprawdzić szyjke u dr i tak leci ten czas a to już połowa ciąży 🙆‍♀️🙆‍♀️

4.07. 2022 jest ❤️
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 13 października 2022, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    To super 🙂 u mnie niedługo drugie badania prenatalne, ogólnie czuje sie dobrze, senek rośnie, też z tych wiekszych 🤣tylko szyjkę obserwujemy, nam dodatkową wizytę aby tylko sprawdzić szyjke u dr i tak leci ten czas a to już połowa ciąży 🙆‍♀️🙆‍♀️

To u mnie szyjka z tych bezpiecznych bo nawet pani Dr na połówkowych kilka razy mierzyła bo ona takiej długiej to jeszcze nie widziała 🙈 żartowała że przy takim małym wulkanie energii jakim jest Róża to dobrze 😂

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 13 października 2022, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziewczyny, że u Was do przodu🙂, moje cisnienie jak to dr mówi stabilnie, więc sie ciesze 🙂

Ciri86, Ania🙂 lubią tę wiadomość

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 14 października 2022, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    To u mnie szyjka z tych bezpiecznych bo nawet pani Dr na połówkowych kilka razy mierzyła bo ona takiej długiej to jeszcze nie widziała 🙈 żartowała że przy takim małym wulkanie energii jakim jest Róża to dobrze 😂

To tylko się cieszyć 😊 u mnie dr mówi, że może poprostu moja szyjka taka jest, ale trzeba bardziej obserwować, zobaczymy 🙂. Pozdrawiam

4.07. 2022 jest ❤️
  • Mila15 Znajoma

Wysłany: 16 października 2022, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:

My jesteśmy po prenatalnych i wynikach Nift, będzie zdrowa córeczka 😍 jeszcze mnie mdłości męczą 🤷‍♀️

Ania🙂, Pszczolaaa lubią tę wiadomość

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2022, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila15 wrote:
    My jesteśmy po prenatalnych i wynikach Nift, będzie zdrowa córeczka 😍 jeszcze mnie mdłości męczą 🤷‍♀️

Gratulacje ❤️ ja ostatnio mniej na forum, ale jak chcesz to chodź na priv 🙂

4.07. 2022 jest ❤️
  • Mila15 Znajoma

Wysłany: 17 października 2022, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Gratulacje ❤️ ja ostatnio mniej na forum, ale jak chcesz to chodź na priv 🙂

Priv 🙂

• Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 17 października 2022, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczek15 priv🙂, sorki, że z opóźnieniem, ale nauka nowej rzeczywiści pochłania każdą sekundę.

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • Koczek15 Debiutantka

Wysłany: 17 października 2022, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolaaa wrote:
    Koczek15 priv🙂, sorki, że z opóźnieniem, ale nauka nowej rzeczywiści pochłania każdą sekundę.
    Jasne, jest to zrozumiałe😉 odpisałam

‹‹ 428 429 430 431 432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ