Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Maraga1988 Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2022, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J R wrote:
    Witam,
    Mam do sprzedania:

Orgalutran 1 opakowanie za 60zl

18 ampulek prolutexu za 360zl z zestawem igieł dużych i małych i wacikami do dezynfekcji.

Szkoda tych leków a mnie niestety się nie powiodło.
    Jakby ktoś był zainteresowany to czekam na info.
    Hej, a może zostaw sobie na kolejny raz? Bo mam nadzieję, że się nie poddajesz!

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 12 października 2022, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdyby któraś szukała terminu do Dr to ja dzisiaj przeniosłam wizytę z 23 listopada z 18 więc może jeszcze jest luka i ktoś przygarnie 😉

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 12 października 2022, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 jak się czujesz?

4.07. 2022 jest ❤️
  • J R Koleżanka

Wysłany: 13 października 2022, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maraga1988 wrote:
    Hej, a może zostaw sobie na kolejny raz? Bo mam nadzieję, że się nie poddajesz![/QUOTE

Hej , jestem po 3 procedurach czyli po 3 punkcjach i 4 transferach i nic z tego nie wyszło więc narazie odpuszczam. Leki mogą się przydać innym dziewczynom . I mam nadzieję że z lepszym rezultatem.

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 13 października 2022, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Ja123 jak się czujesz?

A dziękuję, że pytasz zmęczenie daje o sobie znać ale mimo to jeszcze całkiem nieźle 🙈 ciśnienie się teraz wzglednie uspokoiło tylko podbrzusze o sobie trochę przypomina, więc mam odpoczywać i wrazie potrzeby brać nospe. Młody spory bo ponad 700 g i nadal poprzecznie ułożony zwinięty w kłębek jak kot. Wczoraj już na grudzień się umawiałam i jak wracaliśmy to do mnie dotarło, że przecież to już za chwilę 🙈 pod koniec listopada trzecie USG i już z górki 🙈 trzeba zacząć się organizować 😂 a Ty jak się czujesz?

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2022, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    A dziękuję, że pytasz zmęczenie daje o sobie znać ale mimo to jeszcze całkiem nieźle 🙈 ciśnienie się teraz wzglednie uspokoiło tylko podbrzusze o sobie trochę przypomina, więc mam odpoczywać i wrazie potrzeby brać nospe. Młody spory bo ponad 700 g i nadal poprzecznie ułożony zwinięty w kłębek jak kot. Wczoraj już na grudzień się umawiałam i jak wracaliśmy to do mnie dotarło, że przecież to już za chwilę 🙈 pod koniec listopada trzecie USG i już z górki 🙈 trzeba zacząć się organizować 😂 a Ty jak się czujesz?

To super 🙂 u mnie niedługo drugie badania prenatalne, ogólnie czuje sie dobrze, senek rośnie, też z tych wiekszych 🤣tylko szyjkę obserwujemy, nam dodatkową wizytę aby tylko sprawdzić szyjke u dr i tak leci ten czas a to już połowa ciąży 🙆‍♀️🙆‍♀️

4.07. 2022 jest ❤️
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 13 października 2022, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    To super 🙂 u mnie niedługo drugie badania prenatalne, ogólnie czuje sie dobrze, senek rośnie, też z tych wiekszych 🤣tylko szyjkę obserwujemy, nam dodatkową wizytę aby tylko sprawdzić szyjke u dr i tak leci ten czas a to już połowa ciąży 🙆‍♀️🙆‍♀️

To u mnie szyjka z tych bezpiecznych bo nawet pani Dr na połówkowych kilka razy mierzyła bo ona takiej długiej to jeszcze nie widziała 🙈 żartowała że przy takim małym wulkanie energii jakim jest Róża to dobrze 😂

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 13 października 2022, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziewczyny, że u Was do przodu🙂, moje cisnienie jak to dr mówi stabilnie, więc sie ciesze 🙂

Ciri86, Ania🙂 lubią tę wiadomość

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 14 października 2022, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    To u mnie szyjka z tych bezpiecznych bo nawet pani Dr na połówkowych kilka razy mierzyła bo ona takiej długiej to jeszcze nie widziała 🙈 żartowała że przy takim małym wulkanie energii jakim jest Róża to dobrze 😂

To tylko się cieszyć 😊 u mnie dr mówi, że może poprostu moja szyjka taka jest, ale trzeba bardziej obserwować, zobaczymy 🙂. Pozdrawiam

4.07. 2022 jest ❤️
  • Mila15 Znajoma

Wysłany: 16 października 2022, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:

My jesteśmy po prenatalnych i wynikach Nift, będzie zdrowa córeczka 😍 jeszcze mnie mdłości męczą 🤷‍♀️

Ania🙂, Pszczolaaa lubią tę wiadomość

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2022, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila15 wrote:
    My jesteśmy po prenatalnych i wynikach Nift, będzie zdrowa córeczka 😍 jeszcze mnie mdłości męczą 🤷‍♀️

Gratulacje ❤️ ja ostatnio mniej na forum, ale jak chcesz to chodź na priv 🙂

4.07. 2022 jest ❤️
  • Mila15 Znajoma

Wysłany: 17 października 2022, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Gratulacje ❤️ ja ostatnio mniej na forum, ale jak chcesz to chodź na priv 🙂

Priv 🙂

• Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 17 października 2022, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczek15 priv🙂, sorki, że z opóźnieniem, ale nauka nowej rzeczywiści pochłania każdą sekundę.

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • Koczek15 Debiutantka

Wysłany: 17 października 2022, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolaaa wrote:
    Koczek15 priv🙂, sorki, że z opóźnieniem, ale nauka nowej rzeczywiści pochłania każdą sekundę.
    Jasne, jest to zrozumiałe😉 odpisałam

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2022, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny 😊 i co tam słychać jak wizyty? My mamy dzisiaj a od kilku dni zastanawiam się czy Bombelek się obrócił bo jakoś tak inaczej kopniaki czuje 🙈

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2022, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Dzień dobry Dziewczyny 😊 i co tam słychać jak wizyty? My mamy dzisiaj a od kilku dni zastanawiam się czy Bombelek się obrócił bo jakoś tak inaczej kopniaki czuje 🙈

Dzień dobry 🙂

To mamy w ten sam dzień, ja też dzisiaj wizytuje, właśnie byłam na Polnej zrobić badania bo nw dziś dr zalecił a u mnie w mieście rodzinnym by nie doszły na czas.
    Piękna pogoda dzisiaj, dobrego dnia 🙂

MilenaMi lubi tę wiadomość

4.07. 2022 jest ❤️
  • MilenaMi Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2022, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:

Powodzenia 🤞 u nas już 32 tydzień leci 🙈 ostatnio zaliczyliśmy krótki pobyt w szpitalu doktor chciał sytuację poobserwować,za szybko mi leci ta druga ciąża.......
    Jak sie czujesz?

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2022, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilenaMi wrote:
    Powodzenia 🤞 u nas już 32 tydzień leci 🙈 ostatnio zaliczyliśmy krótki pobyt w szpitalu doktor chciał sytuację poobserwować,za szybko mi leci ta druga ciąża.......
    Jak sie czujesz?

I wzajnie ✊✊✊ oby już spokojnie było 🤞 u nas 28 leci 🙈 Oj mi też zapiernicza ta ciąża jak szalona 🙈 dzisiaj na przedostatnią wizytę w styczniu się zapisywałam a za 3 tygodnie ostatnie USG u dr Lorenc i takie przerażenie chyba zaczyna mnie ogarniać co to będzie 🤣🙈 Dr się śmiał, że mam zbierać siły i odpoczywać bo to jednak już kolejna ciąża.... Czasami to się czuje jak z Róża po terminie a to jeszcze trochę czasu, więc strach się bać co będzie później 🤣 i miałam rację, że młody zmienił pozycję bo teraz główka w dół się skierował. Chyba że znowu się na drugi bok obraca a nie że już się ustawia do wylotu 🙈

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2022, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Dzień dobry 🙂

To mamy w ten sam dzień, ja też dzisiaj wizytuje, właśnie byłam na Polnej zrobić badania bo nw dziś dr zalecił a u mnie w mieście rodzinnym by nie doszły na czas.
    Piękna pogoda dzisiaj, dobrego dnia 🙂

I jak tam po wizycie? Dzisiaj "lekkie" opóźnienia były 🙈
    A pogoda taka, że aż grzech nie skorzystac ze spaceru albo z pralki i balkonu żeby przygotować wszystkie ciuszki, pieluszki i inne kocyki 🤣

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2022, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    I jak tam po wizycie? Dzisiaj "lekkie" opóźnienia były 🙈
    A pogoda taka, że aż grzech nie skorzystac ze spaceru albo z pralki i balkonu żeby przygotować wszystkie ciuszki, pieluszki i inne kocyki 🤣

A no dzisiaj były 🙈 ja sama byłam w gabinecie około 50 minut, ile ja sie dzisiaj nachodziłam po dr gabinecie 😂, synek dziaj kompletnie nie współpracował, a dr mówił, że musi sprawdzić wszystkie przeplywy, ale ogólnie wszystko dobrze, szyjka sie trzyma 🙂

Moli27 lubi tę wiadomość

4.07. 2022 jest ❤️
‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ