Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
J R wrote:Witam,
Mam do sprzedania:
Orgalutran 1 opakowanie za 60zl
18 ampulek prolutexu za 360zl z zestawem igieł dużych i małych i wacikami do dezynfekcji.
Szkoda tych leków a mnie niestety się nie powiodło.
Jakby ktoś był zainteresowany to czekam na info. -
Maraga1988 wrote:Hej, a może zostaw sobie na kolejny raz? Bo mam nadzieję, że się nie poddajesz![/QUOTE
Hej , jestem po 3 procedurach czyli po 3 punkcjach i 4 transferach i nic z tego nie wyszło więc narazie odpuszczam. Leki mogą się przydać innym dziewczynom . I mam nadzieję że z lepszym rezultatem. -
Ania🙂 wrote:Ja123 jak się czujesz?
A dziękuję, że pytasz zmęczenie daje o sobie znać ale mimo to jeszcze całkiem nieźle 🙈 ciśnienie się teraz wzglednie uspokoiło tylko podbrzusze o sobie trochę przypomina, więc mam odpoczywać i wrazie potrzeby brać nospe. Młody spory bo ponad 700 g i nadal poprzecznie ułożony zwinięty w kłębek jak kot. Wczoraj już na grudzień się umawiałam i jak wracaliśmy to do mnie dotarło, że przecież to już za chwilę 🙈 pod koniec listopada trzecie USG i już z górki 🙈 trzeba zacząć się organizować 😂 a Ty jak się czujesz? -
Ja123 wrote:A dziękuję, że pytasz zmęczenie daje o sobie znać ale mimo to jeszcze całkiem nieźle 🙈 ciśnienie się teraz wzglednie uspokoiło tylko podbrzusze o sobie trochę przypomina, więc mam odpoczywać i wrazie potrzeby brać nospe. Młody spory bo ponad 700 g i nadal poprzecznie ułożony zwinięty w kłębek jak kot. Wczoraj już na grudzień się umawiałam i jak wracaliśmy to do mnie dotarło, że przecież to już za chwilę 🙈 pod koniec listopada trzecie USG i już z górki 🙈 trzeba zacząć się organizować 😂 a Ty jak się czujesz?
To super 🙂 u mnie niedługo drugie badania prenatalne, ogólnie czuje sie dobrze, senek rośnie, też z tych wiekszych 🤣tylko szyjkę obserwujemy, nam dodatkową wizytę aby tylko sprawdzić szyjke u dr i tak leci ten czas a to już połowa ciąży 🙆♀️🙆♀️4.07. 2022 jest ❤️ -
Ania🙂 wrote:To super 🙂 u mnie niedługo drugie badania prenatalne, ogólnie czuje sie dobrze, senek rośnie, też z tych wiekszych 🤣tylko szyjkę obserwujemy, nam dodatkową wizytę aby tylko sprawdzić szyjke u dr i tak leci ten czas a to już połowa ciąży 🙆♀️🙆♀️
To u mnie szyjka z tych bezpiecznych bo nawet pani Dr na połówkowych kilka razy mierzyła bo ona takiej długiej to jeszcze nie widziała 🙈 żartowała że przy takim małym wulkanie energii jakim jest Róża to dobrze 😂 -
Ja123 wrote:To u mnie szyjka z tych bezpiecznych bo nawet pani Dr na połówkowych kilka razy mierzyła bo ona takiej długiej to jeszcze nie widziała 🙈 żartowała że przy takim małym wulkanie energii jakim jest Róża to dobrze 😂
To tylko się cieszyć 😊 u mnie dr mówi, że może poprostu moja szyjka taka jest, ale trzeba bardziej obserwować, zobaczymy 🙂. Pozdrawiam4.07. 2022 jest ❤️ -
Ania🙂 wrote:To super 🙂 u mnie niedługo drugie badania prenatalne, ogólnie czuje sie dobrze, senek rośnie, też z tych wiekszych 🤣tylko szyjkę obserwujemy, nam dodatkową wizytę aby tylko sprawdzić szyjke u dr i tak leci ten czas a to już połowa ciąży 🙆♀️🙆♀️
My jesteśmy po prenatalnych i wynikach Nift, będzie zdrowa córeczka 😍 jeszcze mnie mdłości męczą 🤷♀️Ania🙂, Pszczolaaa lubią tę wiadomość
-
Ja123 wrote:Dzień dobry Dziewczyny 😊 i co tam słychać jak wizyty? My mamy dzisiaj a od kilku dni zastanawiam się czy Bombelek się obrócił bo jakoś tak inaczej kopniaki czuje 🙈
Dzień dobry 🙂
To mamy w ten sam dzień, ja też dzisiaj wizytuje, właśnie byłam na Polnej zrobić badania bo nw dziś dr zalecił a u mnie w mieście rodzinnym by nie doszły na czas.
Piękna pogoda dzisiaj, dobrego dnia 🙂MilenaMi lubi tę wiadomość
4.07. 2022 jest ❤️ -
Ja123 wrote:Dzień dobry Dziewczyny 😊 i co tam słychać jak wizyty? My mamy dzisiaj a od kilku dni zastanawiam się czy Bombelek się obrócił bo jakoś tak inaczej kopniaki czuje 🙈
Powodzenia 🤞 u nas już 32 tydzień leci 🙈 ostatnio zaliczyliśmy krótki pobyt w szpitalu doktor chciał sytuację poobserwować,za szybko mi leci ta druga ciąża.......
Jak sie czujesz? -
MilenaMi wrote:Powodzenia 🤞 u nas już 32 tydzień leci 🙈 ostatnio zaliczyliśmy krótki pobyt w szpitalu doktor chciał sytuację poobserwować,za szybko mi leci ta druga ciąża.......
Jak sie czujesz?
I wzajnie ✊✊✊ oby już spokojnie było 🤞 u nas 28 leci 🙈 Oj mi też zapiernicza ta ciąża jak szalona 🙈 dzisiaj na przedostatnią wizytę w styczniu się zapisywałam a za 3 tygodnie ostatnie USG u dr Lorenc i takie przerażenie chyba zaczyna mnie ogarniać co to będzie 🤣🙈 Dr się śmiał, że mam zbierać siły i odpoczywać bo to jednak już kolejna ciąża.... Czasami to się czuje jak z Róża po terminie a to jeszcze trochę czasu, więc strach się bać co będzie później 🤣 i miałam rację, że młody zmienił pozycję bo teraz główka w dół się skierował. Chyba że znowu się na drugi bok obraca a nie że już się ustawia do wylotu 🙈 -
Ania🙂 wrote:Dzień dobry 🙂
To mamy w ten sam dzień, ja też dzisiaj wizytuje, właśnie byłam na Polnej zrobić badania bo nw dziś dr zalecił a u mnie w mieście rodzinnym by nie doszły na czas.
Piękna pogoda dzisiaj, dobrego dnia 🙂
I jak tam po wizycie? Dzisiaj "lekkie" opóźnienia były 🙈
A pogoda taka, że aż grzech nie skorzystac ze spaceru albo z pralki i balkonu żeby przygotować wszystkie ciuszki, pieluszki i inne kocyki 🤣 -
Ja123 wrote:I jak tam po wizycie? Dzisiaj "lekkie" opóźnienia były 🙈
A pogoda taka, że aż grzech nie skorzystac ze spaceru albo z pralki i balkonu żeby przygotować wszystkie ciuszki, pieluszki i inne kocyki 🤣
A no dzisiaj były 🙈 ja sama byłam w gabinecie około 50 minut, ile ja sie dzisiaj nachodziłam po dr gabinecie 😂, synek dziaj kompletnie nie współpracował, a dr mówił, że musi sprawdzić wszystkie przeplywy, ale ogólnie wszystko dobrze, szyjka sie trzyma 🙂Moli27 lubi tę wiadomość
4.07. 2022 jest ❤️