Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Maraga1988 Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2022, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J R wrote:
    Witam,
    Mam do sprzedania:

Orgalutran 1 opakowanie za 60zl

18 ampulek prolutexu za 360zl z zestawem igieł dużych i małych i wacikami do dezynfekcji.

Szkoda tych leków a mnie niestety się nie powiodło.
    Jakby ktoś był zainteresowany to czekam na info.
    Hej, a może zostaw sobie na kolejny raz? Bo mam nadzieję, że się nie poddajesz!

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 12 października 2022, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdyby któraś szukała terminu do Dr to ja dzisiaj przeniosłam wizytę z 23 listopada z 18 więc może jeszcze jest luka i ktoś przygarnie 😉

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 12 października 2022, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 jak się czujesz?

4.07. 2022 jest ❤️
  • J R Koleżanka

Wysłany: 13 października 2022, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maraga1988 wrote:
    Hej, a może zostaw sobie na kolejny raz? Bo mam nadzieję, że się nie poddajesz![/QUOTE

Hej , jestem po 3 procedurach czyli po 3 punkcjach i 4 transferach i nic z tego nie wyszło więc narazie odpuszczam. Leki mogą się przydać innym dziewczynom . I mam nadzieję że z lepszym rezultatem.

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 13 października 2022, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Ja123 jak się czujesz?

A dziękuję, że pytasz zmęczenie daje o sobie znać ale mimo to jeszcze całkiem nieźle 🙈 ciśnienie się teraz wzglednie uspokoiło tylko podbrzusze o sobie trochę przypomina, więc mam odpoczywać i wrazie potrzeby brać nospe. Młody spory bo ponad 700 g i nadal poprzecznie ułożony zwinięty w kłębek jak kot. Wczoraj już na grudzień się umawiałam i jak wracaliśmy to do mnie dotarło, że przecież to już za chwilę 🙈 pod koniec listopada trzecie USG i już z górki 🙈 trzeba zacząć się organizować 😂 a Ty jak się czujesz?

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2022, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    A dziękuję, że pytasz zmęczenie daje o sobie znać ale mimo to jeszcze całkiem nieźle 🙈 ciśnienie się teraz wzglednie uspokoiło tylko podbrzusze o sobie trochę przypomina, więc mam odpoczywać i wrazie potrzeby brać nospe. Młody spory bo ponad 700 g i nadal poprzecznie ułożony zwinięty w kłębek jak kot. Wczoraj już na grudzień się umawiałam i jak wracaliśmy to do mnie dotarło, że przecież to już za chwilę 🙈 pod koniec listopada trzecie USG i już z górki 🙈 trzeba zacząć się organizować 😂 a Ty jak się czujesz?

To super 🙂 u mnie niedługo drugie badania prenatalne, ogólnie czuje sie dobrze, senek rośnie, też z tych wiekszych 🤣tylko szyjkę obserwujemy, nam dodatkową wizytę aby tylko sprawdzić szyjke u dr i tak leci ten czas a to już połowa ciąży 🙆‍♀️🙆‍♀️

4.07. 2022 jest ❤️
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 13 października 2022, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    To super 🙂 u mnie niedługo drugie badania prenatalne, ogólnie czuje sie dobrze, senek rośnie, też z tych wiekszych 🤣tylko szyjkę obserwujemy, nam dodatkową wizytę aby tylko sprawdzić szyjke u dr i tak leci ten czas a to już połowa ciąży 🙆‍♀️🙆‍♀️

To u mnie szyjka z tych bezpiecznych bo nawet pani Dr na połówkowych kilka razy mierzyła bo ona takiej długiej to jeszcze nie widziała 🙈 żartowała że przy takim małym wulkanie energii jakim jest Róża to dobrze 😂

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 13 października 2022, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziewczyny, że u Was do przodu🙂, moje cisnienie jak to dr mówi stabilnie, więc sie ciesze 🙂

Ciri86, Ania🙂 lubią tę wiadomość

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 14 października 2022, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    To u mnie szyjka z tych bezpiecznych bo nawet pani Dr na połówkowych kilka razy mierzyła bo ona takiej długiej to jeszcze nie widziała 🙈 żartowała że przy takim małym wulkanie energii jakim jest Róża to dobrze 😂

To tylko się cieszyć 😊 u mnie dr mówi, że może poprostu moja szyjka taka jest, ale trzeba bardziej obserwować, zobaczymy 🙂. Pozdrawiam

4.07. 2022 jest ❤️
  • Mila15 Znajoma

Wysłany: 16 października 2022, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:

My jesteśmy po prenatalnych i wynikach Nift, będzie zdrowa córeczka 😍 jeszcze mnie mdłości męczą 🤷‍♀️

Ania🙂, Pszczolaaa lubią tę wiadomość

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2022, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila15 wrote:
    My jesteśmy po prenatalnych i wynikach Nift, będzie zdrowa córeczka 😍 jeszcze mnie mdłości męczą 🤷‍♀️

Gratulacje ❤️ ja ostatnio mniej na forum, ale jak chcesz to chodź na priv 🙂

4.07. 2022 jest ❤️
  • Mila15 Znajoma

Wysłany: 17 października 2022, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Gratulacje ❤️ ja ostatnio mniej na forum, ale jak chcesz to chodź na priv 🙂

Priv 🙂

• Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 17 października 2022, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczek15 priv🙂, sorki, że z opóźnieniem, ale nauka nowej rzeczywiści pochłania każdą sekundę.

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • Koczek15 Debiutantka

Wysłany: 17 października 2022, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolaaa wrote:
    Koczek15 priv🙂, sorki, że z opóźnieniem, ale nauka nowej rzeczywiści pochłania każdą sekundę.
    Jasne, jest to zrozumiałe😉 odpisałam

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2022, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny 😊 i co tam słychać jak wizyty? My mamy dzisiaj a od kilku dni zastanawiam się czy Bombelek się obrócił bo jakoś tak inaczej kopniaki czuje 🙈

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2022, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Dzień dobry Dziewczyny 😊 i co tam słychać jak wizyty? My mamy dzisiaj a od kilku dni zastanawiam się czy Bombelek się obrócił bo jakoś tak inaczej kopniaki czuje 🙈

Dzień dobry 🙂

To mamy w ten sam dzień, ja też dzisiaj wizytuje, właśnie byłam na Polnej zrobić badania bo nw dziś dr zalecił a u mnie w mieście rodzinnym by nie doszły na czas.
    Piękna pogoda dzisiaj, dobrego dnia 🙂

MilenaMi lubi tę wiadomość

4.07. 2022 jest ❤️
  • MilenaMi Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2022, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:

Powodzenia 🤞 u nas już 32 tydzień leci 🙈 ostatnio zaliczyliśmy krótki pobyt w szpitalu doktor chciał sytuację poobserwować,za szybko mi leci ta druga ciąża.......
    Jak sie czujesz?

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2022, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilenaMi wrote:
    Powodzenia 🤞 u nas już 32 tydzień leci 🙈 ostatnio zaliczyliśmy krótki pobyt w szpitalu doktor chciał sytuację poobserwować,za szybko mi leci ta druga ciąża.......
    Jak sie czujesz?

I wzajnie ✊✊✊ oby już spokojnie było 🤞 u nas 28 leci 🙈 Oj mi też zapiernicza ta ciąża jak szalona 🙈 dzisiaj na przedostatnią wizytę w styczniu się zapisywałam a za 3 tygodnie ostatnie USG u dr Lorenc i takie przerażenie chyba zaczyna mnie ogarniać co to będzie 🤣🙈 Dr się śmiał, że mam zbierać siły i odpoczywać bo to jednak już kolejna ciąża.... Czasami to się czuje jak z Róża po terminie a to jeszcze trochę czasu, więc strach się bać co będzie później 🤣 i miałam rację, że młody zmienił pozycję bo teraz główka w dół się skierował. Chyba że znowu się na drugi bok obraca a nie że już się ustawia do wylotu 🙈

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2022, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Dzień dobry 🙂

To mamy w ten sam dzień, ja też dzisiaj wizytuje, właśnie byłam na Polnej zrobić badania bo nw dziś dr zalecił a u mnie w mieście rodzinnym by nie doszły na czas.
    Piękna pogoda dzisiaj, dobrego dnia 🙂

I jak tam po wizycie? Dzisiaj "lekkie" opóźnienia były 🙈
    A pogoda taka, że aż grzech nie skorzystac ze spaceru albo z pralki i balkonu żeby przygotować wszystkie ciuszki, pieluszki i inne kocyki 🤣

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2022, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    I jak tam po wizycie? Dzisiaj "lekkie" opóźnienia były 🙈
    A pogoda taka, że aż grzech nie skorzystac ze spaceru albo z pralki i balkonu żeby przygotować wszystkie ciuszki, pieluszki i inne kocyki 🤣

A no dzisiaj były 🙈 ja sama byłam w gabinecie około 50 minut, ile ja sie dzisiaj nachodziłam po dr gabinecie 😂, synek dziaj kompletnie nie współpracował, a dr mówił, że musi sprawdzić wszystkie przeplywy, ale ogólnie wszystko dobrze, szyjka sie trzyma 🙂

Moli27 lubi tę wiadomość

4.07. 2022 jest ❤️
‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ