Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka. Jeśli któraś z was ma wolny termin do doc Brązerta to ja bardzo chętnie przygarnę. Najbliższe terminy na połowę stycznia.Ona 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
Ja123 wrote:Ja dzisiaj przekladalam wizytę z 21.12 godzina 17 to może jeszcze nikt nie wskoczył 🙈
Jak dr ma dziś gabinet to wątpię, że jeszcze jest, ale ja może zwolnie Izabela, będę wiedziała po wizycie wieczorem jaką dr podjął decyzję czy coś się pogorszyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2022, 16:49
Izabela🌺 lubi tę wiadomość
-
MilenaMi wrote:Jak dr ma dziś gabinet to wątpię, że jeszcze jest, ale ja może zwolnie Izabela, będę wiedziała po wizycie wieczorem jaką dr podjął decyzję czy coś się pogorszyło
Proszę. Jak będziesz rezygnować możesz podać moje dane. Włącza mi się że się ze mną skontaktują. Zaprosiłam cię do przyjaciółek. Mój nr tel 783 275. 565Ona 26
Starania od maja 2020 r.
On 28
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
Jestem po drugim nieudanym transferze. Chce zacząć druga procedure. Wizyta na 11.01 😢😥 dopieroOna 26
Starania od maja 2020 r.
On 28
Izabela🌺 wrote:Proszę. Jak będziesz rezygnować możesz podać moje dane. Włącza mi się że się ze mną skontaktują. Zaprosiłam cię do przyjaciółek. Mój nr tel 783 275. 565
To ja dzisiaj od 8 rano do południa dzwoniła i też to samo było 🙈 a jeszcze mnie chyba jakieś przeziębienie czy inne dziadostwo wzięło, więc prawie wścieklizny dostałam na tym telefonie 🤦
Też mamy wizytę 11.01 😉 i wiesz może do tego czasu coś z zaskoczenia się zadzieje ✊✊✊ -
Ja123 wrote:To ja dzisiaj od 8 rano do południa dzwoniła i też to samo było 🙈 a jeszcze mnie chyba jakieś przeziębienie czy inne dziadostwo wzięło, więc prawie wścieklizny dostałam na tym telefonie 🤦
Też mamy wizytę 11.01 😉 i wiesz może do tego czasu coś z zaskoczenia się zadzieje ✊✊✊
Ja to nawet na rejestracje nie dzwonie bo jak mi z terminem wywalą to 🤯, napisałam do doktora i kazał przyjechać -
MilenaMi wrote:Ja to nawet na rejestracje nie dzwonie bo jak mi z terminem wywalą to 🤯, napisałam do doktora i kazał przyjechać
Prosiłam panie żeby mnie wpisały na listę rezerwowa albo cos w tym stylu bo mi zależy. Zobaczymy. Chce jeszcze do tego czasu zrobić USG piersi i te immunologiczneOna 26
Starania od maja 2020 r.
On 28
Ja123 wrote:To ja dzisiaj od 8 rano do południa dzwoniła i też to samo było 🙈 a jeszcze mnie chyba jakieś przeziębienie czy inne dziadostwo wzięło, więc prawie wścieklizny dostałam na tym telefonie 🤦
Też mamy wizytę 11.01 😉 i wiesz może do tego czasu coś z zaskoczenia się zadzieje ✊✊✊
Witaj w klubie🖐️ ja z katarem, zatoki zwalone 🤧😷🤒4.07. 2022 jest ❤️ -
Ania🙂 wrote:Izabela przykro mi, ale widzę, że masz plan działania 🤞,Ona 26
Starania od maja 2020 r.
On 28
Izabela🌺 wrote:Oj tak. Działam. Już czekam na termin do Paśnika. Wiem jakie badania chce zrobić. Uuuu umówiłam się do dentysty i na USG piersi. Witaminy zamówione i olej z czarnuszki. Nawet zaczęłam ćwiczyć. 😆😁
Jak motywacja jest to już połowa sukcesu, tak olej z czarnuszki też piliśmy, ja wykluczyłam dość dużo z diety nabiał, laktoze, przeszłam na mleka, jogurty śmietany roślinne, ale kiedyś miałam epizod z trądzikiem, a właśnie nabiał zaostrza zmiany nie jest wkazanyIzabela🌺 lubi tę wiadomość
4.07. 2022 jest ❤️ -
MilenaMi wrote:Ja to nawet na rejestracje nie dzwonie bo jak mi z terminem wywalą to 🤯, napisałam do doktora i kazał przyjechać
Nie no, takie awaryjne sytuację to wiadomo, że bezpośrednio z nim się załatwia 🙈 a jak z nimi coś muszę przełożyc bo coś nam wyskoczy to też jakoś tam znajdą wolna godzinę względnie w pobliżu pierwotnego terminu. A jak po wizycie? -
Ania🙂 wrote:Jak motywacja jest to już połowa sukcesu, tak olej z czarnuszki też piliśmy, ja wykluczyłam dość dużo z diety nabiał, laktoze, przeszłam na mleka, jogurty śmietany roślinne, ale kiedyś miałam epizod z trądzikiem, a właśnie nabiał zaostrza zmiany nie jest wkazany
Znowu święta i znowu się nie udało.Ona 26
Starania od maja 2020 r.
On 28
Ja123 wrote:Nie no, takie awaryjne sytuację to wiadomo, że bezpośrednio z nim się załatwia 🙈 a jak z nimi coś muszę przełożyc bo coś nam wyskoczy to też jakoś tam znajdą wolna godzinę względnie w pobliżu pierwotnego terminu. A jak po wizycie?
Wróciłam do domu, ale za tydzień kolejna wizyta ( Izabela jeszcze może będę coś po tej wizycie zwalniała🙂) dzisiaj dlugu leżałam pod ktg, dr mówił, że pepowinna może się jeszcze podnieść a zrobiło się przodowanie pepowiny jak nie to końcówka do rozwiazania na obserwacji w szpitalu. -
ZosiaKo wrote:Cześć dziewczyny dawno mnie nie było, u mnie jeszcze z dobre trzy tygodnie do rozwiązania, to jestem poetwsza do rozpakowania? cisnienie jeszcze daje rade
Ja123 matko jak ten czas leci Ty juz koło 30 tygodnia 😱😱
Pozdrawiam 🙂
No.... Dokładnie 29 +1 🙈 czyli u Ciebie będzie pod choinkę prezent 😁🎄🎁 u nas na dzień babci i dziadka jeśli trzeba będzie wcześniej wywoływać 🙈 chociaż ciśnienie w domu piękne bo nawet 130 nie przekroczy😁 ale u nich 140 142 to norma 😂 ja się Świat i Sylwestra zaczynam bać bo to już ostatnia prosta do terminu zostanie 😱😱😱 i jakoś tak teraz trudniejsza fizycznie i psychicznie ta ciąża dla mnie niż poprzednio. Może to dlatego, że w końcu chłopak, inna pora roku, ja jestem starsza no i jest już mały wulkan energii na pokładzie 🙈 Dr pocieszal, że dla niego jeśli chodzi o stan młode wszystko jest idealnie, więc chociaż tyle dobrego tylko to jest już kolejna ciąża a organizm już trochę przeszedł