Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
MuminkAa wrote:Jeszcze mam pytanie definitywnie zakończyliśmy starania na jednym cudzie, mamy jeszcze zarodki na Polnej i tak się zastanawiamy co z nimi czy wiecie może po jakim okresie idą do adopcji?
Paula pozdrowienia dla Ciebie i Basi 😘😘😘
Chyba po 20 latach idą do adopcji ale prawo może się do tego czasu jeszcze zmienić. -
Zaba90 wrote:Dokładnie jeszcze troche 😘 ja z kolei miałam lekkiego stracha jak to będzie po powrocie do domu bo wiedziałam co mnie czeka w pierwszych tygodniach 🙈
Zaba90 lubi tę wiadomość
Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
Dziewczyny akurat nie obserwuje mamyginekolog ale produkty dość często kupuje i jak coś to w poniedziałek jest propomocja ja cały asortyment w sklepie jak któraś jeszcze robi wyprawkę czy coś.
Miłej niedzieli 🙂Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Zaba90 faktycznie w tej zielarni na Kraszewskiego można praktycznie wszystko kupić w jednym miejscu aż zakupy stały się przyjemne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2023, 07:39
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Zaba90 wrote:Dziękujemy za gratulacje 😘😘
Aśka teraz mogę się wypowiedzieć na temat Lutyckiej, oczywiście tak jak wszędzie każda z osób jest tylko człowiekiem i ma gorsze dni ale po tym czasie tutaj spędzonym z czystym sumieniem polecam Lutycką, dużym plusem tutaj jest dostępność do każdego specjalisty w szybkim tempie nie tak jak na Polnej rozciąga to się w czasie bo ściągają z zewnątrz a ten czas czasem jest na wagę złota, jak jest potrzeba do dermatolodzy, kardiolodzy przychodzą na oddział i kontrolują sytuację od swojej strony, personel w większości na plus, lekarze na wysokim poziomie, co do ordynatora dla mnie trochę specyficzny ale bardzo decyzyjny( tutaj już każda indywidualnie czego oczekuje od lekarza) to ja kolejną ciąże bym jednak ponownie prowadziła u docenta Brązerta i na poród bym wróciła na Lutycką
Szczerze coraz więcej ginekologów przy problemach zdrowotnych i z dzieckiem wszystko dobrze zaczyna kierować pacjentki na Lutycką jak oddział położniczy i neonatologia stoją na dobrym poziomie zmieniła się kadra, sama jak leżałam w pierwszej ciąży na Polnej i była potrzebna konsultacja kardiologiczna to najpierw nic nie można było zrobić bo weekend i ciężko ściągnąć konsultacje z zewnątrz, potem trzeba było czekać i to wszystko trwa,Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2023, 07:57
Zaba90 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
GosiaK wrote:Biorę dopegyt jedną rano i jedną wieczorem i czasami o jeden czy dwa przekroczy ale jest lepiej niż było.
A wy jak odnajdujecie się w nowej rzeczywistości?
Nie ukrywam ciężko i u nas się nie sprawdza, że dziewczynki są mniej wymagające, Blanka już widać, że będzie 😈1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Zaba90 wrote:Nie ukrywam ciężko i u nas się nie sprawdza, że dziewczynki są mniej wymagające, Blanka już widać, że będzie 😈
Ale oby u nas się nie sprawdziło 😂Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
Zaba90 wrote:Nie ukrywam ciężko i u nas się nie sprawdza, że dziewczynki są mniej wymagające, Blanka już widać, że będzie 😈
Moja córeczka to też diabełek jakich mało,właśnie najczęściej krążą opinie, że chłopcy są bardziej wymagający, wszystko zależy od danego dziecka, czasem z bliźniakami można mieć luz a z jednym maluchem "piekiełko" 😜Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:GosiaK jak się czujesz na ostatnich nogach?
Trochę się męczę jak coś porobię.. ale ogólnie nie mogę narzekać.Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
GosiaK wrote:No właśnie całkiem dobrze 🤣 mały rozpycha się w brzuchu.. w poniedziałek wizyta, chciała bym się dowiedzieć, że szyjka się skróciła i niedługo będę rodzić. Dzisiaj aktualnie 37+2.
Trochę się męczę jak coś porobię.. ale ogólnie nie mogę narzekać.
To tylko się cieszyć 🙂 ja dzisiaj robię generalne porządki w córki rzeczach bo ostatnio mąż to ogarniał i już nie mogę na to patrzeć i dobranie skarpetki do pary trochę mi czasu zajmuje, jakoś ciezko mi się skupić w tej ciąży 🤣🤣 tak generalnie też ok i oby jak najdłużej.
U mnie długo nic się nie chciało rozkręcić na mnie akurat te wspomagacze maliny, daktyle wiesiołki nic nie działały aż nagle poszło i chyba mnie pół ulicy słyszało jak wołam do męża, że rodzę🤣
akurat byłam na ogrodzieCzerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:To tylko się cieszyć 🙂 ja dzisiaj robię generalne porządki w córki rzeczach bo ostatnio mąż to ogarniał i już nie mogę na to patrzeć i dobranie skarpetki do pary trochę mi czasu zajmuje, jakoś ciezko mi się skupić w tej ciąży 🤣🤣 tak generalnie też ok i oby jak najdłużej.
U mnie długo nic się nie chciało rozkręcić na mnie akurat te wspomagacze maliny, daktyle wiesiołki nic nie działały aż nagle poszło i chyba mnie pół ulicy słyszało jak wołam do męża, że rodzę🤣
akurat byłam na ogrodzieAleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼 -
Tak Wam powiem leżąc dłużej w szpitalu i obserwacji nawet poród u wielorodek jest nieprzewidywalny 🤷♀️ chodzi o sn, cc pod tym względem jest bardziej przewidywalne.
Zoska-mt lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo