Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
ZuzaMaruda potrzebujesz jeszcze wizyty? Panie do mnie dzwoniły czy nie chce przyjechać wcześniej bo jestem na godziny wieczorne dodatkowo dopisana a zwolniły się wcześniej to daj znać zatrzymam swoją godzinę2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
2024 urodziły się dziewczynki . -
ZuzaMaruda wrote:Tak chce! Ale widzę że to było wczoraj to pewnie już po terminie 😕 i chyba Panie z recepcji o mnie zapomniały
Wysłałam zaproszenie🙂 doktor ostatnio, w sensie zawsze pilnował, ale ostatnio to się śmiałam, że nic się nie ukryje przed doktorem raz przełożyłam wizytę ciążową to dostałam sms od doktora z pytaniem "czy wszystko w porządku"2020 zmiana kliniki ivf
ZuzaMaruda wrote:Z wielka nadzieja zadzwoniłam ale niestety nic się nie zwolniło.
Panie też mówiły, że będą też ściągały te pacjentki z 22 więc pewnie się wypełnił te wcześniejsze dwie luki2020 zmiana kliniki ivf
Przyjęłam 😉 Zostało mi półtora tygodnia do mojej wizyty to już dam radę, chodź dalej nie wierzę że jestem w ciąży 😂Dominikaaa wrote:Wysłałam zaproszenie🙂 doktor ostatnio, w sensie zawsze pilnował, ale ostatnio to się śmiałam, że nic się nie ukryje przed doktorem raz przełożyłam wizytę ciążową to dostałam sms od doktora z pytaniem "czy wszystko w porządku"
-
Dominkaaaa ostatnio do męża mówiłam, że wrócił dawny doktor Maciej, kiedyś miał taki okres jak rozpadał się Onier, nie było wiadomo co dalej to gdzieś tam kontakt z doktorem był słabszy. Teraz jestem w szoku odpowiedzi mam tego samego dnia jak raz musieliśmy być w ścisłym kontakcie to praktycznie odpowiedzi po chwili. Ostatnio jak pytałam się doktora o oddział to mówił, że mu też brakuje, ale niestety oddziału nie jest w stanie odbudować.20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -
ZuzaMaruda wrote:Dziewczyny możecie przybliżyć mi temat badań prenatalnych. Dr wystawia skierowanie w ramach NFZ i badania są na ułańskiej czy może na Polnej? Czy mimo wszystko trzeba płacić ?
NFZ. W poprzedniej ciąży też na NFZ było bo Oni mają na Ułańskiej podpisaną umowę i dr kazał tak umawiać, trzecie płatne.
Mogę już gratulować?20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -
Dziękuje dziewczyny za odpowiedź 😉Gosia9305 wrote:NFZ. W poprzedniej ciąży też na NFZ było bo Oni mają na Ułańskiej podpisaną umowę i dr kazał tak umawiać, trzecie płatne.
Mogę już gratulować?
Jeszcze nie, wizyta u Dr w poniedziałek 😉
Byłam tylko w luxmedzie ale wizyta trwała może 3 minuty więc wolę poczekać na dr😉 -
ZuzaMaruda wrote:Dziękuje dziewczyny za odpowiedź 😉
Jeszcze nie, wizyta u Dr w poniedziałek 😉
Byłam tylko w luxmedzie ale wizyta trwała może 3 minuty więc wolę poczekać na dr😉
❤️20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -
ZOSIA92 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was chodziła do polecanego diabetologa ze szpitala Raszeja i pamięta który? Docent mi ostatnio napisał na kartce z nr telefonu ,ale nie mogę znaleźć wydruku z wizyty a potrzebuję na cito.
Teraz już doc Andrzej Gawrecki prowadził mi cukrzycę w ciąży bliźniaczej, teraz jest ok, ale byłam na początku - konsultacja co jak działać.20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -
MuminkAa myślałaś już może o szpitalu do porodu? Musisz w 3 stopniu? Ja właśnie przeglądam fora, opinie bo już coraz bliżej i teraz taka moda na rodzenie na Polnej też przez taki emocjonalny medialny przekaz jaki ma szpital, więc sobie podaruje u mnie wszystko książkowo, myślę nad SW Rodzina /Lutycka. Z doktorem jeszcze nie rozmawiałam, planuje w tym tygodniu. Coś może wiesz o tych szpitalach.?06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
PaulinaP wrote:MuminkAa myślałaś już może o szpitalu do porodu? Musisz w 3 stopniu? Ja właśnie przeglądam fora, opinie bo już coraz bliżej i teraz taka moda na rodzenie na Polnej też przez taki emocjonalny medialny przekaz jaki ma szpital, więc sobie podaruje u mnie wszystko książkowo, myślę nad SW Rodzina /Lutycka. Z doktorem jeszcze nie rozmawiałam, planuje w tym tygodniu. Coś może wiesz o tych szpitalach.?
Część 🙂 jeszcze nie wiem na chwilę obecną ciąża również bez problemów inaczej niż w poprzedniej. Jestem na stronie rodze na Polnej od kilku lat i zauważyłam, że teraz to głównie forum porodowe większość pytań dotyczy porodu, pytania jak są jakieś powikłania, albo bez odpowiedzi /zdawkowe kiedyś było inaczej, szkoda bo to jednak szpital o najwyższym stopniu referencyjnosci. Jedna koleżanka rodziła w Św Rodzinie druga na Lutyckiej i obie były zadowolone, każdy z tych szpitali ma plusy /minusy których nie ma tamten drugi i ja bym wybrała zgodnie z moimi oczekiwaniami.Teraz wszystkie porodówki w Poznaniu stoją na wysokim poziomie.
ZOSIA92 lubi tę wiadomość
2021🐼
2024🐼
2026 🫄 -
U mnie bardzo dużo zweryfikował pierwszy poród i zgadzam się z MuminkAa, że najlepiej patrzeć na swoje potrzeby, oczekiwania w wyborze szpitala. Dla mnie Polna jedynie w przypadku wymogów porodu na trzeci stopień. Jednym zależy aby mógł być przy CC partner to Św Rodzina albo Raszeja w Św Rodzinie też położne jak coś biorą dzieci do siebie i mogą zająć ( wiem różnie na to patrzą kobiety) , ale czasami jak poród jest bardzo ciężki i poprostu po ludzku brak sił to taka możliwość jest w Św Rodzinie i też na Lutyckiej panie z noworodkowych jak nie ma natłoku to biorą do siebie w przypadku prośby mamy. Znieczulenie to w Św Rodzinie najbardziej dostępne na Lutyckiej z kolei jest pokój dla mam jak noworodek musi zostać i tata może teraz być bez ograniczeń więc jak widać każdy szpital ma swoje "specyficzne" niuanse i zależy czego oczekujemy. Na Lutyckiej możliwość prywatnej położnej.