Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Dominikaaa Autorytet

Wysłany: 19 września 2024, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda potrzebujesz jeszcze wizyty? Panie do mnie dzwoniły czy nie chce przyjechać wcześniej bo jestem na godziny wieczorne dodatkowo dopisana a zwolniły się wcześniej to daj znać zatrzymam swoją godzinę

2020 zmiana kliniki ivf
    8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
    10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
    24.01.2024 - kolejna wizyta.
    20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
    2024 urodziły się dziewczynki .
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 20 września 2024, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak chce! Ale widzę że to było wczoraj to pewnie już po terminie 😕 i chyba Panie z recepcji o mnie zapomniały

• ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 20 września 2024, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wielka nadzieja zadzwoniłam ale niestety nic się nie zwolniło.

• Dominikaaa Autorytet

Wysłany: 20 września 2024, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Tak chce! Ale widzę że to było wczoraj to pewnie już po terminie 😕 i chyba Panie z recepcji o mnie zapomniały

Wysłałam zaproszenie🙂 doktor ostatnio, w sensie zawsze pilnował, ale ostatnio to się śmiałam, że nic się nie ukryje przed doktorem raz przełożyłam wizytę ciążową to dostałam sms od doktora z pytaniem "czy wszystko w porządku"

2020 zmiana kliniki ivf
  • Dominikaaa Autorytet

Wysłany: 20 września 2024, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Z wielka nadzieja zadzwoniłam ale niestety nic się nie zwolniło.

Panie też mówiły, że będą też ściągały te pacjentki z 22 więc pewnie się wypełnił te wcześniejsze dwie luki

2020 zmiana kliniki ivf
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 20 września 2024, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominikaaa wrote:
    Wysłałam zaproszenie🙂 doktor ostatnio, w sensie zawsze pilnował, ale ostatnio to się śmiałam, że nic się nie ukryje przed doktorem raz przełożyłam wizytę ciążową to dostałam sms od doktora z pytaniem "czy wszystko w porządku"
    Przyjęłam 😉 Zostało mi półtora tygodnia do mojej wizyty to już dam radę, chodź dalej nie wierzę że jestem w ciąży 😂

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 21 września 2024, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda trzymam mocno ✊✊✊✊

ZuzaMaruda lubi tę wiadomość

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
    28.01.2025 Ignacy 💙
  • Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 21 września 2024, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominkaaaa ostatnio do męża mówiłam, że wrócił dawny doktor Maciej, kiedyś miał taki okres jak rozpadał się Onier, nie było wiadomo co dalej to gdzieś tam kontakt z doktorem był słabszy. Teraz jestem w szoku odpowiedzi mam tego samego dnia jak raz musieliśmy być w ścisłym kontakcie to praktycznie odpowiedzi po chwili. Ostatnio jak pytałam się doktora o oddział to mówił, że mu też brakuje, ale niestety oddziału nie jest w stanie odbudować.

28.01.2025 Ignacy 💙
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 24 września 2024, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny możecie przybliżyć mi temat badań prenatalnych. Dr wystawia skierowanie w ramach NFZ i badania są na ułańskiej czy może na Polnej? Czy mimo wszystko trzeba płacić ?

• ZOSIA92 Ekspertka

Wysłany: 24 września 2024, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Dziewczyny możecie przybliżyć mi temat badań prenatalnych. Dr wystawia skierowanie w ramach NFZ i badania są na ułańskiej czy może na Polnej? Czy mimo wszystko trzeba płacić ?

Skierowanie na NFZ na Ułańskiej robią.

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 24 września 2024, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:

NFZ. W poprzedniej ciąży też na NFZ było bo Oni mają na Ułańskiej podpisaną umowę i dr kazał tak umawiać, trzecie płatne.

Mogę już gratulować?

28.01.2025 Ignacy 💙
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 24 września 2024, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    NFZ. W poprzedniej ciąży też na NFZ było bo Oni mają na Ułańskiej podpisaną umowę i dr kazał tak umawiać, trzecie płatne.

Mogę już gratulować?
    Dziękuje dziewczyny za odpowiedź 😉
    Jeszcze nie, wizyta u Dr w poniedziałek 😉
    Byłam tylko w luxmedzie ale wizyta trwała może 3 minuty więc wolę poczekać na dr😉

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 27 września 2024, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Dziękuje dziewczyny za odpowiedź 😉
    Jeszcze nie, wizyta u Dr w poniedziałek 😉
    Byłam tylko w luxmedzie ale wizyta trwała może 3 minuty więc wolę poczekać na dr😉

❤️

28.01.2025 Ignacy 💙
  • ZOSIA92 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2024, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was chodziła do polecanego diabetologa ze szpitala Raszeja i pamięta który? Docent mi ostatnio napisał na kartce z nr telefonu ,ale nie mogę znaleźć wydruku z wizyty a potrzebuję na cito.

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 28 września 2024, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA92 wrote:
    Dziewczyny czy któraś z Was chodziła do polecanego diabetologa ze szpitala Raszeja i pamięta który? Docent mi ostatnio napisał na kartce z nr telefonu ,ale nie mogę znaleźć wydruku z wizyty a potrzebuję na cito.

Teraz już doc Andrzej Gawrecki prowadził mi cukrzycę w ciąży bliźniaczej, teraz jest ok, ale byłam na początku - konsultacja co jak działać.

28.01.2025 Ignacy 💙
  • PaulinaP Autorytet

Wysłany: 28 września 2024, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuminkAa myślałaś już może o szpitalu do porodu? Musisz w 3 stopniu? Ja właśnie przeglądam fora, opinie bo już coraz bliżej i teraz taka moda na rodzenie na Polnej też przez taki emocjonalny medialny przekaz jaki ma szpital, więc sobie podaruje u mnie wszystko książkowo, myślę nad SW Rodzina /Lutycka. Z doktorem jeszcze nie rozmawiałam, planuje w tym tygodniu. Coś może wiesz o tych szpitalach.?

06.2021 próbny transfer
    07.2021 ivf
    26.07.2021 świeży transfer ❄️
    7dpt bhcg 56
    9dpt bhcg 139
    02.2024 trasfer 4.1.1.
    7dpt bhcg 37
    9dpt bhcg 98
    NIFTY PRO - dziewczynka ❤️
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 28 września 2024, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinaP wrote:
    MuminkAa myślałaś już może o szpitalu do porodu? Musisz w 3 stopniu? Ja właśnie przeglądam fora, opinie bo już coraz bliżej i teraz taka moda na rodzenie na Polnej też przez taki emocjonalny medialny przekaz jaki ma szpital, więc sobie podaruje u mnie wszystko książkowo, myślę nad SW Rodzina /Lutycka. Z doktorem jeszcze nie rozmawiałam, planuje w tym tygodniu. Coś może wiesz o tych szpitalach.?

Część 🙂 jeszcze nie wiem na chwilę obecną ciąża również bez problemów inaczej niż w poprzedniej. Jestem na stronie rodze na Polnej od kilku lat i zauważyłam, że teraz to głównie forum porodowe większość pytań dotyczy porodu, pytania jak są jakieś powikłania, albo bez odpowiedzi /zdawkowe kiedyś było inaczej, szkoda bo to jednak szpital o najwyższym stopniu referencyjnosci. Jedna koleżanka rodziła w Św Rodzinie druga na Lutyckiej i obie były zadowolone, każdy z tych szpitali ma plusy /minusy których nie ma tamten drugi i ja bym wybrała zgodnie z moimi oczekiwaniami.Teraz wszystkie porodówki w Poznaniu stoją na wysokim poziomie.

ZOSIA92 lubi tę wiadomość

2021🐼
    2024🐼
    2026 🫄
  • ZOSIA92 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2024, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Teraz już doc Andrzej Gawrecki prowadził mi cukrzycę w ciąży bliźniaczej, teraz jest ok, ale byłam na początku - konsultacja co jak działać.

Tak dokładnie ten BARDZO DZIĘKUJE!

• ZOSIA92 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2024, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bardzo dużo zweryfikował pierwszy poród i zgadzam się z MuminkAa, że najlepiej patrzeć na swoje potrzeby, oczekiwania w wyborze szpitala. Dla mnie Polna jedynie w przypadku wymogów porodu na trzeci stopień. Jednym zależy aby mógł być przy CC partner to Św Rodzina albo Raszeja w Św Rodzinie też położne jak coś biorą dzieci do siebie i mogą zająć ( wiem różnie na to patrzą kobiety) , ale czasami jak poród jest bardzo ciężki i poprostu po ludzku brak sił to taka możliwość jest w Św Rodzinie i też na Lutyckiej panie z noworodkowych jak nie ma natłoku to biorą do siebie w przypadku prośby mamy. Znieczulenie to w Św Rodzinie najbardziej dostępne na Lutyckiej z kolei jest pokój dla mam jak noworodek musi zostać i tata może teraz być bez ograniczeń więc jak widać każdy szpital ma swoje "specyficzne" niuanse i zależy czego oczekujemy. Na Lutyckiej możliwość prywatnej położnej.

• Marzena🌺 Autorytet

Wysłany: 15 października 2024, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam .Wiecie może ile czeka się teraz na wizytę do doc ?Chodzi o prowadzenie ciąży.Dziękuje za odpowiedź.

‹‹ 515 516 517 518 519 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ