Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
ZuzaMaruda wrote:Hejka! Dziewczyny czy któraś z Was może będzie zwalaniac wizytę do dr w tym tygodniu bądź w przyszłym?
Możliwe, że ja będę 23 zwalniała mam wizytę po porodzie, ale nie wiem czy uda mi się załatwić z terminem w Warszawie i zalenenia hematologa co do antykoncepcji i może będę musiała przesunąć. Na 100% będę wiedziała w ten poniedziałek.2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
ZuzaMaruda wrote:To jeżeli mogę prosić to daj znać 😉 bardzo potrzebuje wizyty do dr a boję się że Panie z recepcji o mnie zapomną 😃
Część. O widzisz ja zwalniałam wizytę z 25 września, trzy dni temu, doktor mi przyspieszył wizytę, ale pewnie już zajęta. U mnie taka sytuacja musiałam zdjąć wkladkę, źle się czułam i wpadliśmy,obecnie 15 tydzień ciąży 🙈 jeszcze nie ogarnęłam sytuacji.
Jak tam u Was?20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:Dominikaaa jak sobie radzicie? Niedługo mnie to czeka
Ps :gratulacje narodzin córeczek ❤️❤️
Część 🙂 osobiście bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły początki, ale też wiem, że może być w drugą stronę. Moje dziewczyny przez pierwsze tygodnie były i są bezproblemowe w sensie jedzą, śpią i przewijanie, zasypiają czy to w łóżeczku, wózku, dostawce, kokonie bez problemu bardziej absorbujacy jest mój synek, pewnie teraz zacznie się gorzej, ale zobaczymy czy dziewczyny po 2 miesiącu też będą nieodkładalne jak On. Obiady na chwilę obecną ugotowane nawet byliśmy w 3 w restauracji 🙈 Jak byłam w centrum niepłodności u doktora z dziewczynami to stwierdził, że wyglądam na wypoczęta i w dobrej formie i coś w tym jest. Oby tak zostało jak najdłużej.
Gratulacje dla Ciebie 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września, 10:14
Gosia9305 lubi tę wiadomość
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
Dominikaaa wrote:Część 🙂 osobiście bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły początki, ale też wiem, że może być w drugą stronę. Moje dziewczyny przez pierwsze tygodnie były i są bezproblemowe w sensie jedzą, śpią i przewijanie, zasypiają czy to w łóżeczku, wózku, dostawce, kokonie bez problemu bardziej absorbujacy jest mój synek, pewnie teraz zacznie się gorzej, ale zobaczymy czy dziewczyny po 2 miesiącu też będą nieodkładalne jak On. Obiady na chwilę obecną ugotowane nawet byliśmy w 3 w restauracji 🙈 Jak byłam w centrum niepłodności u doktora z dziewczynami to stwierdził, że wyglądam na wypoczęta i w dobrej formie i coś w tym jest. Oby tak zostało jak najdłużej.
Gratulacje dla Ciebie 🙂
Dzięki no nic zobaczymy co nas czeka, będzie odwrotny układ najpierw szpguny bliźniaki z energią od rana do wieczora teraz jeden mały mężczyzna 🙂20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:Część. O widzisz ja zwalniałam wizytę z 25 września, trzy dni temu, doktor mi przyspieszył wizytę, ale pewnie już zajęta. U mnie taka sytuacja musiałam zdjąć wkladkę, źle się czułam i wpadliśmy,obecnie 15 tydzień ciąży 🙈 jeszcze nie ogarnęłam sytuacji.
Jak tam u Was? -
ZuzaMaruda wrote:Gosia my też zaliczyliśmy wpadkę, tylko ja 6 tydzień.Jeszcze nie wiem jak to się stało 😂
🤣🤣🤣 O rany pamiętając swoją historię i Twoja jeszcze nie gratuluję, ale mocno trzymam kciuki 🍀🍀🍀20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:Dzięki no nic zobaczymy co nas czeka, będzie odwrotny układ najpierw szpguny bliźniaki z energią od rana do wieczora teraz jeden mały mężczyzna 🙂
Twoje bliźniaki mają wspólny rytm spania? Jak tak od kiedy?Właśnie jedynie się obawiam tego, że każdy będzie mi zasypiał inaczej czy później dziewczyny się rozjadą i to będzie masakra więc chce przypilnować aby chociaż one chodziły jednocześnie spać czy na drzemki2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
Dominikaaa wrote:Twoje bliźniaki mają wspólny rytm spania? Jak tak od kiedy?Właśnie jedynie się obawiam tego, że każdy będzie mi zasypiał inaczej czy później dziewczyny się rozjadą i to będzie masakra więc chce przypilnować aby chociaż one chodziły jednocześnie spać czy na drzemki
Tak to było bardzo ważne jak już miały jakiś swój rytm spania to działałam około 5 miesięcy. Na początku to była jazda bez trzymanki u mnie każdy z bliźniaków zasypiał inaczej, ale tak to jak Zoja chodziła spać to Julian był aktywny potem ona się budzika Julek do spania. To sporo ułatwiło czy właśnie w kwestii ogarnięcia domu, obiadu ja też miałam pomoc niani na kilka godzin.Dominikaaa lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
MuminkAa wrote:Dominkaaaa dzięki za info o tym InterLab. Mam dalej, ale dobrze, że tam sie zdecydowałam, wszystko sprawnie wyniki teho samego dnia. Panie zaznaczają aby przyjść wcześniej bo to musi być równo 4h po clexane w razie jakieś kolejek.
To się cieszę. Często teraz tam robię badania na krzepnięcie jak jestem na dużych dawkach clexany, ale chciałam spróbować kp /kpi. Jedynie hormony czy inne badania lepiej robić w szpitalu czy jak coś potrzebne na cito nie z pracowni hemostazy bo tam wysyłkowe i się czeka kilka dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września, 12:32
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
Gosia9305 wrote:Tak to było bardzo ważne jak już miały jakiś swój rytm spania to działałam około 5 miesięcy. Na początku to była jazda bez trzymanki u mnie każdy z bliźniaków zasypiał inaczej, ale tak to jak Zoja chodziła spać to Julian był aktywny potem ona się budzika Julek do spania. To sporo ułatwiło czy właśnie w kwestii ogarnięcia domu, obiadu ja też miałam pomoc niani na kilka godzin.
Dzięki 🙂2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
Gosia a tak jak się czujesz? Też mam nianie do pomocy jak w ciąży z dziewczynkami okresowo dużo leżałam to synek był z nianią.2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
Dominikaaa wrote:Gosia a tak jak się czujesz? Też mam nianie do pomocy jak w ciąży z dziewczynkami okresowo dużo leżałam to synek był z nianią.
Dziękuję, że pytasz od trzech tygodni bardzo dobrze, wcześniej było ciężko krwiaki zrobiły mi się aż trzy jednocześnie ciężkie to były tygodnie, ale już wszystko za nami i do przodu. Jeszcze czekam na słoneczko bo te ostatnie dni deszczu i w domu zaraz oszaleje 😂20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:Dziękuję, że pytasz od trzech tygodni bardzo dobrze, wcześniej było ciężko krwiaki zrobiły mi się aż trzy jednocześnie ciężkie to były tygodnie, ale już wszystko za nami i do przodu. Jeszcze czekam na słoneczko bo te ostatnie dni deszczu i w domu zaraz oszaleje 😂
To super, że do przodu 🙂 na szczęście od dzisiaj ma być ładny tydzień, patrząc na to co dzieje się na południu to u nas tylko deszczyk,ale znam ten ból siedzenia w domu ze starszakiem 🙈2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
ZuzaMaruda potrzebujesz jeszcze wizyty? Panie do mnie dzwoniły czy nie chce przyjechać wcześniej bo jestem na godziny wieczorne dodatkowo dopisana a zwolniły się wcześniej to daj znać zatrzymam swoją godzinę2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
ZuzaMaruda wrote:Tak chce! Ale widzę że to było wczoraj to pewnie już po terminie 😕 i chyba Panie z recepcji o mnie zapomniały
Wysłałam zaproszenie🙂 doktor ostatnio, w sensie zawsze pilnował, ale ostatnio to się śmiałam, że nic się nie ukryje przed doktorem raz przełożyłam wizytę ciążową to dostałam sms od doktora z pytaniem "czy wszystko w porządku"2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️