Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 17 września 2020, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilenaMi i dziewczyny ✊

Ja jutro mam transfer, Nana bo to Ty pisałaś jak dobrze pamiętam a nie dopytałam doktora 🙈 to mam mieć ta kartkę z tego strechingu co doktor robił??

Dżoni, Nadzieja88 lubią tę wiadomość

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Nana84 Ekspertka

Wysłany: 17 września 2020, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa wrote:
    MilenaMi i dziewczyny ✊

Ja jutro mam transfer, Nana bo to Ty pisałaś jak dobrze pamiętam a nie dopytałam doktora 🙈 to mam mieć ta kartkę z tego strechingu co doktor robił??
    Tak! Koniecznie! Bo tam gdzie był scratching będzie podany zarodek. Powodzenia i dużo spokoju życzę 💪

Alicjaaa lubi tę wiadomość

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 17 września 2020, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa - ✊✊✊✊ powodzenia jutro!
    Potwierdzam, dr na podstawie tego zdjęcia usg ze scratchingu robi transfer :)

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 17 września 2020, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa wrote:
    MilenaMi i dziewczyny ✊

TAK!🙂

Powodzenia ✊✊

• Gabrysia89 Koleżanka

Wysłany: 17 września 2020, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy zaglądają tu jeszcze jakieś mamy co były w ciąży bliźniaczej? 🙂, bym miała pytanie 🙂

18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚
  • MilenaMi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa--powodzenia ✊

Krew oddana i czekam na wynik 💪

• Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się bardzo cieszę, że u ciężarówek jest wszystko ok i oby tak dalej. ✊

Starajaca28 - to odpoczywaj jak najwięcej i dbajcie o siebie 🙂

U nas też wszystko dobrze, ostatnio czas remontu i dużo się dzieje 🙂

Wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny i cały czas trzymam mocno kciuki za staraczki ✊

• Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wskazówki 🙂

Ja już z kropkiem na pokładzie i czekamy 😊

Dżoni, Nadzieja88, Zaba90, Agata93 lubią tę wiadomość

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Maladziewczynka Koleżanka

Wysłany: 18 września 2020, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Nie nadal jest strasznie i nadal mnie mdli narazie bez wymiotów. Temperatura rano 37,3 już nwm czy to owulacja czy zatrucie przez te wymioty ...

Ja też mam czasem bóle owulacyjne, nudności akurat nie miałam, ale to tak trwalo okolo 2 dni.

A ja już po histeroskopii i wyszło, że mam polipowate endonetrium 😒 tylko, że bardzo małe i nie było widać na usg.

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maladziewczynka wrote:
    Ja też mam czasem bóle owulacyjne, nudności akurat nie miałam, ale to tak trwalo okolo 2 dni.

A ja już po histeroskopii i wyszło, że mam polipowate endonetrium 😒 tylko, że bardzo małe i nie było widać na usg.

Będzie dobrze.... Doktor coś wymyśli 😉 nam po histeropkopii i usunięciu polipa udało się w pierwszym cyklu po zabiegu 😁

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2020, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maladziewczynka wrote:

Ja już mam 4 dzień 🙄

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2020, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy któraś z Was była u Pani Martyny z CMU na wizycie?

• MilenaMi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 87.5 niby rosnie 🤔, może jakiś wolniejszy zarodek 🙈doktor kazał sprawdzać co dwa dni już dziś nie będę zawracać głowy, nlcos mówił, że na jakim wyjeździe z dziećmi będzie, napisze w poniedziałek 🙂

Dżoni, Agata93, Starajaca28, Udało się, AgnieszkaB lubią tę wiadomość

Wysłany: 18 września 2020, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale_ks wrote:
    Cześć dziewczyny, czy któraś z Was była u Pani Martyny z CMU na wizycie?

Czesc co prawda dopiero od niedawna leczę się u doktora, ale ostatnio miałam histeroskopie i trochę dłużej posiedziałam w centrum, i były jakiś ciężarne u tej Pani nie wiem czy to coś z dietetyka nie jest związane, ale w 100%nie jestem pewna.

Wysłany: 18 września 2020, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Będzie dobrze.... Doktor coś wymyśli 😉 nam po histeropkopii i usunięciu polipa udało się w pierwszym cyklu po zabiegu 😁

Tez dostaliśmy zalecenia aby intensywnie pracować 😂endonetrium jest oczyszczone i zobaczymy

Dżoni lubi tę wiadomość

• Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chaber wrote:
    Cześć, jestem pacjentka dr Macieja, jestem w ciąży i trochę mnie zaniepokoił śluz dzisiaj (wybaczcie za bezpośredniość) dr póki co nie odpisał i zastanawiam się czy jechać na polna to sprawdzić (strasznie boje się czy to czop na który jest za wcześnie) ale czy któraś z Was się orientuje czy w aktualnej sytuacji przez pandemie można wgl jechać tak po prostu żeby mnie zbadali?

Ja bym poczekała za odpowiedzią, albo się przypomniala, czasem pisałam jeszcze raz sms, ale doktor ma tak, że jak coś na cito wie , że musi odpisać to odpowiedzi są bardzo szybko a jak mogą poczekać to czasem trochę później.

Ale w razie w zapewne można podjechać 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 21:49

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maladziewczynka wrote:
    Tez dostaliśmy zalecenia aby intensywnie pracować 😂endonetrium jest oczyszczone i zobaczymy

No właśnie 😀 cytując Doktora nie widać i nie słychać ale na jego oko jest 🤣 A jak przypomnę sobie jego minę jak zapytał czy już test robiłam to sama do siebie się śmieje 🤣🤣🤣 albo jak z czymś wyskoczyłam 🙈🙈🙈 dobrze, że on jest taki a nie inny 😉

• Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chaber wrote:
    I to wtedy na izbę przyjęć trzeba iść czy gdzie? Wiesz może?

Tak na izbę przyjęć, tylko ta jest jeszcze ten namiot i Oni kieruja dalej, co do śluzu to też miałam sporo wcia y i doktor kazał obserwować bo na pewnym etapie jest to fizjologiczne, że się zwiększa ale zapewne też bym podjechała sprawdzić dla świętego spokoju

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • Udało się Koleżanka

Wysłany: 18 września 2020, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    No właśnie 😀 cytując Doktora nie widać i nie słychać ale na jego oko jest 🤣 A jak przypomnę sobie jego minę jak zapytał czy już test robiłam to sama do siebie się śmieje 🤣🤣🤣 albo jak z czymś wyskoczyłam 🙈🙈🙈 dobrze, że on jest taki a nie inny 😉

Nie wiem czy jeszcze mają te testy, ale hak staraliśmy się o pierwsza ciąże to doktor wręczył mi dwa testy ciążowe takie z napisem Centrum medyczne Ulanska, różowe w kwiatki czy jakieś wzorki już nie pamiętam i się śmialiśmy, że mają być dodatnie 😂😄

Ale-ks, co do Pani Martyny nie miałam przyjemności, ślę os koleżanka mówiła to mogę w razie w podpytać 🙂

• Udało się Koleżanka

Wysłany: 18 września 2020, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilenaMi wrote:
    Beta 87.5 niby rosnie 🤔, może jakiś wolniejszy zarodek 🙈doktor kazał sprawdzać co dwa dni już dziś nie będę zawracać głowy, nlcos mówił, że na jakim wyjeździe z dziećmi będzie, napisze w poniedziałek 🙂

To ✊za kolejne przyrosty

‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ