Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
MilenaMi i dziewczyny ✊
Ja jutro mam transfer, Nana bo to Ty pisałaś jak dobrze pamiętam a nie dopytałam doktora 🙈 to mam mieć ta kartkę z tego strechingu co doktor robił??
Dżoni, Nadzieja88 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Tak! Koniecznie! Bo tam gdzie był scratching będzie podany zarodek. Powodzenia i dużo spokoju życzę 💪Alicjaaa wrote:MilenaMi i dziewczyny ✊
Ja jutro mam transfer, Nana bo to Ty pisałaś jak dobrze pamiętam a nie dopytałam doktora 🙈 to mam mieć ta kartkę z tego strechingu co doktor robił??
Alicjaaa lubi tę wiadomość
-
Alicjaaa - ✊✊✊✊ powodzenia jutro!
Potwierdzam, dr na podstawie tego zdjęcia usg ze scratchingu robi transfer
Alicjaaa lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
To się bardzo cieszę, że u ciężarówek jest wszystko ok i oby tak dalej. ✊
Starajaca28 - to odpoczywaj jak najwięcej i dbajcie o siebie 🙂
U nas też wszystko dobrze, ostatnio czas remontu i dużo się dzieje 🙂
Wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny i cały czas trzymam mocno kciuki za staraczki ✊
Dżoni, Nadzieja88 lubią tę wiadomość
-
anka wrote:Nie nadal jest strasznie i nadal mnie mdli narazie bez wymiotów. Temperatura rano 37,3 już nwm czy to owulacja czy zatrucie przez te wymioty ...
Ja też mam czasem bóle owulacyjne, nudności akurat nie miałam, ale to tak trwalo okolo 2 dni.
A ja już po histeroskopii i wyszło, że mam polipowate endonetrium 😒 tylko, że bardzo małe i nie było widać na usg. -
Maladziewczynka wrote:Ja też mam czasem bóle owulacyjne, nudności akurat nie miałam, ale to tak trwalo okolo 2 dni.
A ja już po histeroskopii i wyszło, że mam polipowate endonetrium 😒 tylko, że bardzo małe i nie było widać na usg.
Będzie dobrze.... Doktor coś wymyśli 😉 nam po histeropkopii i usunięciu polipa udało się w pierwszym cyklu po zabiegu 😁 -
nick nieaktualnyJa już mam 4 dzień 🙄Maladziewczynka wrote:Ja też mam czasem bóle owulacyjne, nudności akurat nie miałam, ale to tak trwalo okolo 2 dni.
A ja już po histeroskopii i wyszło, że mam polipowate endonetrium 😒 tylko, że bardzo małe i nie było widać na usg. -
nick nieaktualny
-
Beta 87.5 niby rosnie 🤔, może jakiś wolniejszy zarodek 🙈doktor kazał sprawdzać co dwa dni już dziś nie będę zawracać głowy, nlcos mówił, że na jakim wyjeździe z dziećmi będzie, napisze w poniedziałek 🙂
Dżoni, Agata93, Starajaca28, Udało się, AgnieszkaB lubią tę wiadomość
-
Ale_ks wrote:Cześć dziewczyny, czy któraś z Was była u Pani Martyny z CMU na wizycie?
Czesc co prawda dopiero od niedawna leczę się u doktora, ale ostatnio miałam histeroskopie i trochę dłużej posiedziałam w centrum, i były jakiś ciężarne u tej Pani nie wiem czy to coś z dietetyka nie jest związane, ale w 100%nie jestem pewna. -
Ja123 wrote:Będzie dobrze.... Doktor coś wymyśli 😉 nam po histeropkopii i usunięciu polipa udało się w pierwszym cyklu po zabiegu 😁
Tez dostaliśmy zalecenia aby intensywnie pracować 😂endonetrium jest oczyszczone i zobaczymy
Dżoni lubi tę wiadomość
-
chaber wrote:Cześć, jestem pacjentka dr Macieja, jestem w ciąży i trochę mnie zaniepokoił śluz dzisiaj (wybaczcie za bezpośredniość) dr póki co nie odpisał i zastanawiam się czy jechać na polna to sprawdzić (strasznie boje się czy to czop na który jest za wcześnie) ale czy któraś z Was się orientuje czy w aktualnej sytuacji przez pandemie można wgl jechać tak po prostu żeby mnie zbadali?
Ja bym poczekała za odpowiedzią, albo się przypomniala, czasem pisałam jeszcze raz sms, ale doktor ma tak, że jak coś na cito wie , że musi odpisać to odpowiedzi są bardzo szybko a jak mogą poczekać to czasem trochę później.
Ale w razie w zapewne można podjechać 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 21:49
-
Maladziewczynka wrote:Tez dostaliśmy zalecenia aby intensywnie pracować 😂endonetrium jest oczyszczone i zobaczymy
No właśnie 😀 cytując Doktora nie widać i nie słychać ale na jego oko jest 🤣 A jak przypomnę sobie jego minę jak zapytał czy już test robiłam to sama do siebie się śmieje 🤣🤣🤣 albo jak z czymś wyskoczyłam 🙈🙈🙈 dobrze, że on jest taki a nie inny 😉 -
chaber wrote:I to wtedy na izbę przyjęć trzeba iść czy gdzie? Wiesz może?
Tak na izbę przyjęć, tylko ta jest jeszcze ten namiot i Oni kieruja dalej, co do śluzu to też miałam sporo wcia y i doktor kazał obserwować bo na pewnym etapie jest to fizjologiczne, że się zwiększa ale zapewne też bym podjechała sprawdzić dla świętego spokoju -
Ja123 wrote:No właśnie 😀 cytując Doktora nie widać i nie słychać ale na jego oko jest 🤣 A jak przypomnę sobie jego minę jak zapytał czy już test robiłam to sama do siebie się śmieje 🤣🤣🤣 albo jak z czymś wyskoczyłam 🙈🙈🙈 dobrze, że on jest taki a nie inny 😉
Nie wiem czy jeszcze mają te testy, ale hak staraliśmy się o pierwsza ciąże to doktor wręczył mi dwa testy ciążowe takie z napisem Centrum medyczne Ulanska, różowe w kwiatki czy jakieś wzorki już nie pamiętam i się śmialiśmy, że mają być dodatnie 😂😄
Ale-ks, co do Pani Martyny nie miałam przyjemności, ślę os koleżanka mówiła to mogę w razie w podpytać 🙂