Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2020, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy któraś z Was była u Pani Martyny z CMU na wizycie?

• MilenaMi Ekspertka

Wysłany: 18 września 2020, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 87.5 niby rosnie 🤔, może jakiś wolniejszy zarodek 🙈doktor kazał sprawdzać co dwa dni już dziś nie będę zawracać głowy, nlcos mówił, że na jakim wyjeździe z dziećmi będzie, napisze w poniedziałek 🙂

Dżoni, Agata93, Starajaca28, Udało się, AgnieszkaB lubią tę wiadomość

• Maladziewczynka Koleżanka

Wysłany: 18 września 2020, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale_ks wrote:
    Cześć dziewczyny, czy któraś z Was była u Pani Martyny z CMU na wizycie?

Czesc co prawda dopiero od niedawna leczę się u doktora, ale ostatnio miałam histeroskopie i trochę dłużej posiedziałam w centrum, i były jakiś ciężarne u tej Pani nie wiem czy to coś z dietetyka nie jest związane, ale w 100%nie jestem pewna.

• Maladziewczynka Koleżanka

Wysłany: 18 września 2020, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Będzie dobrze.... Doktor coś wymyśli 😉 nam po histeropkopii i usunięciu polipa udało się w pierwszym cyklu po zabiegu 😁

Tez dostaliśmy zalecenia aby intensywnie pracować 😂endonetrium jest oczyszczone i zobaczymy

Dżoni lubi tę wiadomość

• Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chaber wrote:
    Cześć, jestem pacjentka dr Macieja, jestem w ciąży i trochę mnie zaniepokoił śluz dzisiaj (wybaczcie za bezpośredniość) dr póki co nie odpisał i zastanawiam się czy jechać na polna to sprawdzić (strasznie boje się czy to czop na który jest za wcześnie) ale czy któraś z Was się orientuje czy w aktualnej sytuacji przez pandemie można wgl jechać tak po prostu żeby mnie zbadali?

Ja bym poczekała za odpowiedzią, albo się przypomniala, czasem pisałam jeszcze raz sms, ale doktor ma tak, że jak coś na cito wie , że musi odpisać to odpowiedzi są bardzo szybko a jak mogą poczekać to czasem trochę później.

Ale w razie w zapewne można podjechać 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 21:49

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maladziewczynka wrote:
    Tez dostaliśmy zalecenia aby intensywnie pracować 😂endonetrium jest oczyszczone i zobaczymy

No właśnie 😀 cytując Doktora nie widać i nie słychać ale na jego oko jest 🤣 A jak przypomnę sobie jego minę jak zapytał czy już test robiłam to sama do siebie się śmieje 🤣🤣🤣 albo jak z czymś wyskoczyłam 🙈🙈🙈 dobrze, że on jest taki a nie inny 😉

• Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chaber wrote:
    I to wtedy na izbę przyjęć trzeba iść czy gdzie? Wiesz może?

Tak na izbę przyjęć, tylko ta jest jeszcze ten namiot i Oni kieruja dalej, co do śluzu to też miałam sporo wcia y i doktor kazał obserwować bo na pewnym etapie jest to fizjologiczne, że się zwiększa ale zapewne też bym podjechała sprawdzić dla świętego spokoju

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • Udało się Koleżanka

Wysłany: 18 września 2020, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    No właśnie 😀 cytując Doktora nie widać i nie słychać ale na jego oko jest 🤣 A jak przypomnę sobie jego minę jak zapytał czy już test robiłam to sama do siebie się śmieje 🤣🤣🤣 albo jak z czymś wyskoczyłam 🙈🙈🙈 dobrze, że on jest taki a nie inny 😉

Nie wiem czy jeszcze mają te testy, ale hak staraliśmy się o pierwsza ciąże to doktor wręczył mi dwa testy ciążowe takie z napisem Centrum medyczne Ulanska, różowe w kwiatki czy jakieś wzorki już nie pamiętam i się śmialiśmy, że mają być dodatnie 😂😄

Ale-ks, co do Pani Martyny nie miałam przyjemności, ślę os koleżanka mówiła to mogę w razie w podpytać 🙂

• Udało się Koleżanka

Wysłany: 18 września 2020, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilenaMi wrote:
    Beta 87.5 niby rosnie 🤔, może jakiś wolniejszy zarodek 🙈doktor kazał sprawdzać co dwa dni już dziś nie będę zawracać głowy, nlcos mówił, że na jakim wyjeździe z dziećmi będzie, napisze w poniedziałek 🙂

To ✊za kolejne przyrosty

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się wrote:
    Nie wiem czy jeszcze mają te testy, ale hak staraliśmy się o pierwsza ciąże to doktor wręczył mi dwa testy ciążowe takie z napisem Centrum medyczne Ulanska, różowe w kwiatki czy jakieś wzorki już nie pamiętam i się śmialiśmy, że mają być dodatnie 😂😄

Ale-ks, co do Pani Martyny nie miałam przyjemności, ślę os koleżanka mówiła to mogę w razie w podpytać 🙂

No to ja też robiłam 2 testy z czego na jednym wyszła jedna baaaardzo cienutka i blada kreska i druga jeszcze cieńsza i bledsza no dosłownie mniej niż cień pozytywnego testu A drugi test całkowicie negatywny bez najmniejszej wątpliwości. Oba super czułe i wszystko razem no to ja już że znowu dupa i tyle po testach, że dlatego nie robiłam wcześniej, że sam najlepiej wie ile razy już miałam je robić i za każdym razem się okazywalo że już nie muszę. To mój mąż, który jest do bólu racjonalny stwierdził dość podniesionym głosem ogarnij się dziewczyno słyszałaś co lekarz powiedział "jest" jutro idziemy na krew i przestań pieprzyć od rzeczy 😂

Udało się lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2020, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się wrote:

Ogólnie chciałabym się chociaż dowiedzieć jak się nazywa żeby sobie sprawdzić bo będę do niej się zapisywać ;) a Twoja koleżanka chodziła do niej prywatnie czy na NFZ ?

• Udało się Koleżanka

Wysłany: 19 września 2020, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale_ks wrote:
    Ogólnie chciałabym się chociaż dowiedzieć jak się nazywa żeby sobie sprawdzić bo będę do niej się zapisywać ;) a Twoja koleżanka chodziła do niej prywatnie czy na NFZ ?

Wysłałam zaproszenie 🙂

• Agata93 Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2020, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:

A jak tam po powrocie mamy do pracy??? 🙂

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 19 września 2020, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata93 wrote:
    A jak tam po powrocie mamy do pracy??? 🙂

A spoko.... dajemy radę 😂 Młoda zadowolona tylko numer polega na tym, że od tatusia butelka wejdzie bez problemu i spi po 3 czasami 4 godziny popołudniu A jest mama to nie podróbek i spi połowę krócej 😉😉 po prostu..... z mamą ma co robić więc nie śpi A z tatą nuuuudno 😂😂😂😂😂😂😂😂

• Mysza1231 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2020, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Czesc dziewczyny 🙂

Ja się melduje z córeczka po 2 stronie brzuszka, urodziła się w czwartek o 19:20, dwa dni przed wywoływaniem porodu ze względu na cukrzycę i nadciśnienie, mamy się bardzo dobrze.

Pozdrawiamy z Gaja i trzymamy kciuki za resztę dziewczyn ✊😊

Dżoni, Starajaca28, Udało się, Nadzieja88, AgnieszkaB, Nowa szansa 93, Zaba90, Moli27, MilenaMi, Ciri86 lubią tę wiadomość

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 19 września 2020, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza1231 wrote:
    Czesc dziewczyny 🙂

Ja się melduje z córeczka po 2 stronie brzuszka, urodziła się w czwartek o 19:20, dwa dni przed wywoływaniem porodu ze względu na cukrzycę i nadciśnienie, mamy się bardzo dobrze.

Super ❤️ gratulacje!

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Starajaca28 Ekspertka

Wysłany: 19 września 2020, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza1231 wrote:
    Czesc dziewczyny 🙂

Gratulacje i dużo zdrowia 🙂

Starania od 2016
    AMH - 1,92
    01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza)
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 19 września 2020, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza1231 wrote:
    Czesc dziewczyny 🙂

Gratulacje 💐

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 20 września 2020, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

MYSZA1231 - Gratulacje ❤️

Jeny dziewczy nie wiem co mi się porobiło 🙈, ale wczoraj miałam 12 dpt i nie poszłam na betę, mieliśmy gości i mi się zapomnialo🙈 więc pójdę tego 14 dpt w poniedziałek.

Od wieczora lekko polewa podbrzusze, ale przeszło po nospie.....

Dzoni - priv 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2020, 00:30

Dżoni lubi tę wiadomość

2021. Zosia 💛
    2023 Ignacy 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2020, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny te moje bóle prawdopodobnie były okołoowulacyjne bo dzisiaj już jest dobrze jesze coś lekko uwiera ale już nie tak mocno jak przez te ostatnie dni chce to sprawdzić i kiedy najlepiej zrobić progrseron 7 czy 8 dni po?

‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ