Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine_111 wrote:Hope, i Tobie wysłałam zaproszenie
Przyjęłam i nawet już do Ciebie napisałam.Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:Dzięki Justine. A wiesz co u Yoselyn?
Niestety nieProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Sunshine_111 wrote:No i wykrakałam sobie:(
Miałam krwawienie... Jedziemy, proszę o wsparcie
Gdzie jedziecie do szpitala.... do nas? Sun nie stresuj się zaraz się Tobą zajmą i upewnisz się, ze z dzieciaczkiem wszystko ok - pewnie krwiaczek jakiś. Daj znać - kciukiNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Sunshine_111 wrote:Dzidziuś żyje na szczęście, ale mam 2 krwiaki i krew za pecherzem, luteina i mam leżeć.
Byłam na Lubinowej
To odpoczywaj teraz i w ogóle nie wstawaj. A bierzesz jakieś zastrzyki heparyny? Szkoda, ze do nas nie przyjechalasNiepłodność idiopatyczna,
nick nieaktualny
-
Wracamy do domu. Nie biorę heparyny ani nic takiego. Przeszlo mi to przez myśl żeby do Was dołączyć, ale mój już zadzwonil na Lubinowa i powiedzieli żeby przyjechać.
Kalabria a duże to masz? Ja mam duże... I co Ci podają? Czekają aż się wchlonie? Mam luteina na 10dni i nie wiem na kiedy się umówić do kontroli bo to nie był mój j lekarz. Ehh a było tak dobrze i ni. Się nie działo
-
Sunshine_111 wrote:No i wykrakałam sobie:(
Miałam krwawienie... Jedziemy, proszę o wsparcie
EDIT: no i przeczytałam, że dobrze się skończyło. Ale to raczej nie za dobrze, że cię do domu odesłano i to bez przypisania leków na wyłączenie krwawienia. Cyclonamine w większości szpitali podają i to się powinno brać minimum 3 dni... No chyba że krwawienie było bardzo niewielkie... Ale i tak powinnaś coś dostać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2017, 20:43
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sun nie wiem jak w cm ale dosc sporawy jest, dają mi luteinę i cos przeciw krwawieniu takie małe czerwone i mam jak najwiecej leżeć, do tego mam swój progesteron
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Marlena24 wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie laparoskopii na lubinowej, co trzeba wziąć do szpitala ?? I jeszcze pytanie odnośnie karty NFZ , bo jej nie mam bo nie jestem rodowitą slazaczka. Czy sam dowod PESEL wystarczy ?
Nie pamiętam dokładnie, ale na pewno chcieli wydruki badań (grupa krwi, wymaz itd.) - te, co pokazywałaś na wizycie wcześniejszej u anestezjologa.
No i weź torbę do szpitala z koszulą nocną (lepsza niż pidżama, bo nie uciska rany po zabiegu), papucie, jakiś szlafrok lub sweter (bo tam trochę niższa temperatura jest), ręcznik, kosmetyki (np. chusteczki nawilżane też mogą się przydać). Papieru toaletowego nie musisz brać, bo tam jest ich szpitalny w łazienkach.
A kiedy masz laparoskopię?Marlena24 lubi tę wiadomość
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Hope i Kala, życzę, żeby Wam się pobyt w szpitalu nie dłużył i wszystko było ok
Sunshine, odpoczywaj i oszczędzaj się
Yoselyn - jesteśmy z TobąGyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Krwawienie było niewielkie. Dostałam luteinę dowcipną 100. Jeszcze będę trochę krwawić - tak mi powiedział. Mam się zaniepokoić jak będzie się mocno lało.
No ale spokojna nie jestem. To jak coś się będzie działo to uderzyć do jakiegoś szpitala jeszcze?
Kala, a mocno krwawiłaś, krwawisz jeszcze?
Skąd się biorą te krwiaki w ogóle?
To chyba dobrze że nie biorę nic na rozrzedzenie krwi w tym przypadku?
Kurcze ciągle jakiś stres...