Hashimoto - rady dla starających się z tą chorobą
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTez mi robi USG ale to wszystko trwa bardzo krótko, prolaktyny nie badałam nikt mi nie mówił ze warto zbadać. PCO też nie mam, cykle bardzo regularne co 29-30 dni, nadwagi też nie mam. Ja nie czuje wcale tej choroby tzn. żadnych objawów tarczycowych, jakiś dolegliwości, idąc na badania byłam pewna że wszystko jest OK.
-
Widocznie u Ciebie może wystarczy tylko dieta i to się fajnie ureguluje. Nie martw się, będzie dobrze. Ale tą prolaktynę na wszelki wypadek bym zbadała ona często idzie w parze z tym wszystkim i stąd potem problemy z utrzymaniem ciąży jak już się uda. Lepiej być przygotowanym i wiedzieć.
-
Kochane chciałam zapytać czy spotkałyście się z taka teorią, ze jak kobieta ma hashimoto i jest w ciązy z dziewczynka to dziecko ma 50% szansy ze tez bedzie miec hashi i ze w zwiazku z tym bedzie się gorzej rowijal mozg i serce?
wczoraj dostalam takiego newsa od kolezanki , ktora ma tę chorobe i wlasnie urodzila coreczke, cale szczescie calkowicie zdrowa!
Powiem szczerze, ze spanikowalam na maxa ...25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-