histeroskopowe usuwanie polipa
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie nic... dupa jak zwykle już straciłam nadzieję na wszystko i na razie odpuszczam.....
powodzenia na zabiegu trzymam kciuki!
napisz jak będziesz już po
pozdrawiamAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Dzięki,odezwę się.
A u Ciebie tylko polip,był problemem,czy coś jeszcze,badałaś chormony?
U mnie za wysoka prolaktyna,za mały progesteron no i polip,i mąż też ma problem troszkę więc zobaczymy,jedno dziecko mamy,więc może sie uda.
Nie poddawaj się jeszcze !PozdrawiamAndzia33 -
polip, niedoczynność tarczycy i wysoka PRL...ogólnie ciągle coś....mąż ma super wyniki...w pierwszą ciąże zaszłam praktycznie od razu nawet nie starając się (niestety poroniłam) a teraz prawie 2 lata i nic....
Andzia33, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Skądś to znam że ciągle przeciwności Ale w końcu los musi się odwrócić! Ja robiłam test na HPV przez to że wyniki cytologii miałam III a w kolposkopii wyszła mi mała dysplazja. Czekam na wyniki i chyba umrę na zawał jak je będę odbierać.
Andzia a Ty upewnij się czy możesz robić teraz tą histero skoro miałaś jakieś zapalenie, bo gdyby okazało się że masz jakieś bakterie to one mogą się przenieść do macicy a leczenie tego później jest długie i problemowe. Trzymam kciuki. Ja prawie wcale nie odczułam zabiegu, po zabiegu nic nie bolalo.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia odwagi i szybkiego powrotu do nas CI życzę. Ja miałam ten zabieg w maju ale ja miałam usuwany też mięśniak tzn o niego chodziło a okazało się,ze jest też polip no a po zabiegu ja miałam cieżko ale to przez moje choroby dziewczyny nawet tego samego dnia wychodziły ze szpitala.
Dlatego życzę szybkiego powrotu do domu do nas i do staranekAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny!
Zozol myślę,że już wszystko ok brałam jakieś tabl mocne [co prawda tylko 4 szt,bo dostałam @]ale moja gin mówi,że powinno wystarczyc,a przed zabiegiem przecież też robią badanie gin,zobaczymy,najwyżej mi nie zrobią .Dobrze byłoby zrobic bad na czystośc pochwy,ale nie wiem ,czy robią przed chisterio?Andzia33 -
ja też musiałam mieć badanie czystości pochwy w mojej klinice bez tego na pewno by mi zabiegu nie zrobili bo to niebezpieczne tak ja pisze Zozol...
ja histeroskopię wspominam cudownie w porównaniu do hsg...w klinice byłam chyba z 5 godzin łącznie i pojechałam do domu zero bólu nic tylko plamienie przypominało, że miałam zabieg
a badanie czystości musiałam sobie zrobić sama i mieć wyniki przy sobie w dniu zabiegu
może warto samemu to zrobić koszt niewielki i wynik od ręki a będziesz spokojniejsza w razie gdyby lekarz zapomniał a robisz na NFZ ??Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia ja nie musiałąm żadnych badań robić przed zabiegiem mi wszystko zrobili w szpitalu.
A co do adopcji niestety nie da się przyspieszyć takie są wymagania i prawo
Super bardzo sie cieszę,ze may taką samą date ślubu
Daj potem szybciutko znać jak po zabiegu bedzie dobrzeAndzia33 lubi tę wiadomość
-
a to jak robisz na nfz to być może wszystko Ci na miejscu zrobią jak przyjmą Cie na oddział...ja robiłam w prywatnej klinice wiec tam widocznie jest inaczej...
badanie wygląda jak cytologia, wynik miałam po godzinie a i płaciłam 30 zł
Konwalia nie prowadzę wykresu bo nie mam jak niestety chwilowo pracuje w na 3 zmiany....a poza tym trochę luzujęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 19:09
inessa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem zapisana na 8 października na histero, mam nadzieję że @ nie spłata mi figla i wszystko będzie na czas, ale martwię się jednym, lekarz powiedział że bez znieczulenia będzie zabieg...kurcze a jak będzie mocno bolało?
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
też się przestraszyłam że to bez znieczulenia i zadzwoniłam do mojej pani gine i powiedziała żeby się nie bać, bo to jest nowoczesna metoda, robiona bardzo cienkim przyrządem i dlatego bez znieczulenia, a to nawet lepiej, mniejsze zagrożenie, i że jestem w najlepszych rękach:)))uspokoiło mnie to w zupełności:)
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Dla mnie jakiekolwiek majstrowanie przy szyjce jest nieprzyjemne i od razu robi mi się słabo, ale trzymam kciuki Rozumiem że tego polipa też będą usuwać na "żywca", to pewnie jakimś laserem czy co? W sumie to się nie znam na tym. Będzie dobrze
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
hej,kobietki
jestem już po i po chisterioskopii okazało sie ,że nie miałam żadnego polipa,więc nie to jest przyczyną braku dziecka.Jestem o krok do przodu,20,08 idę do mojej gin i zobaczymy co powie,może mi zrobi hsg,ale nie wiem ile musi minąc czasu po chister.
a ogólnie cały zabieg szybki,[45 min]z całkowitym znieczuleniem,po lekkie plamienia ogólne osłabienie i pobolewanie podbrzusza.inessa, Konwalia, zozol lubią tę wiadomość
Andzia33