histeroskopowe usuwanie polipa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Andzia Ty uważaj na te wszystkie zabiegi na szyjce bo każda taka ingerencja "nadwyręża" ją co może mieć wpływ na przyszłe donoszenie dziecka. Szkoda że w Twoim przypadku nikt z lekarzy nie wpadł na to żeby te dwa zabiegi połączyć i zrobić za jednym razem, a wiem że jest taka możliwość. Ale może te hsg jednak nie będzie Ci potrzebne. Powodzenia i owocnego staranka
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Zozol,moja lekarka[do której chodzę od 12 lat i mam pełne zaufanie] mówiła,że najpierw chisterioskopia a póżniej hsg,tylko nie wiem ile musi byc przerwy,myślę ,że wie co robi,pierwszą ciąże super mi prowadziła,więc teraz też jej zaufam.
A co u Ciebie?Andzia33 -
A u mnie nic na razie, w tym miesiącu zaczynamy na nowo działania, zobaczymy z jakim rezultatem. Nie mam pojęcia jak musi być przerwa miedzy jednym badaniem a drugim. Powodzenia
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andzia ja miałam najpierw hsg a później histeroskopię bo na hsg wyszedł polip...
hsg miałam 6go maja a histeroskopię 28go maja także niewielki odstęp czasuAndzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Ja na razie nie mialam robionego HSG. Usuwanego polipa miałam w listopadzie. Teraz chodzę do kliniki leczenia niepłodności i mam mieć HSG zgodnie z procedurą diagnostyki niepłodności, czyli za jakiś 3 cykl.
Andzia33, inessa, Chrumka lubią tę wiadomość
-
Czy po chister miałyście normalny cykl?
bo ja dzisiaj dostałam@ w 21 dniu cyklu,co nie jest normalne i teraz muszę zapisac się jutro na hsg,a wolałabym we wrześniu ze względu na małą byłaby już w swoim przedszkolu bo tego nie lubi i ryczyAndzia33 -
HSG to pikuś.Ne ma co się bać, szybko, w marę bezboleśnie, ketonal przed zabiegiem robi swoje.Ja miałam na NFZ i nie ma co się bać.
Co do histero to miałam usuwanego polipa endometrialnego, sam zabieg w pełnym znieczuleniu, ogólnie po czułam się dobrze, pięć dni później szalałam już w łóżku z mężem
Jetem już w 4cyklu po histero i ciąży jak ne było tak nie ma a w sume to już pawie 11cykl starań.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 21:31
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
dla mnie tez samopoczucie po hsg koszmar dwa dni okropnego bólu brzucha za to histeroskopia super nic a nic mnie nie bolało ani w trakcie (bo spałam ) ani po
także każdy organizm jest inny i nie ma co się nastawiaćAndzia33 lubi tę wiadomość
-
ja jestem 2 cykl po usunieciu polipa, we wtorek okaze sie czy bede potrzebowac laparoskopi bo byly torbiele duze, to bylo w lipcu, dostalam hormony po ktorych mialy sie wchlonac no i zobaczymy. histo byla ok, choc zemdlalam przy probie wstania z lozka i pozniej dosc dlugo narkoza schodzila z organizmu co objawialo sie u mnie zawrotami glowy, oslabieniem, ale nie ma sie czego bac nic nie boli i ogolnie bylo ok.
Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc