HSG - jak szybko ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Rafaello wrote:3 cykl po hsg i dupa bo pęcherzyk nie pękł a dodatkowo byłam stymulowana clo:/
-
U mnie też wygląda spoko. Ale nie nastawiam się na nic. Ale powiedzcie mi kochane, od 3 dni pobolewa mnie podbrzusze, jak na @ ale dużo mocniej, czy też tak miałyście w cyklu z HSG?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Ja dziś miałam wizytę kontrolną po HSG. 13 dc. Endo ładne bo prawie 8... Pęcherzyk 13,5... W środę idę na zastrzyk z pregnylu i w wigilię będzie się działo32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Szykuje się do nastepnego cyklu... Dzisiaj test negatywny.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Hej dziewczyny,
Jestem tu nowa, stwierdziłam że dołącze do Was:) Chciałam opowiedziec o sobie i podzielić się z Wami moim problemem. Ja staram sie mniej wiecej rok czasu i nic.
brałam clo przez 3 miesiace pozniej przerwa i znów 3 cykle. Ale nie dało to żadnych rezultatów. W 2009 roku miałam usuwana torbiel z prawego jajnika a że owulacje mam z prawego bo jestem monitorowana to moja ginekolog stwierdziła że wyśle mnie na hsg gdyz podejrzewa ze mam niedrożny ten jajowód w wyniku zabiegu. Poszłam na te badanie, diabelsko bolało! Teraz jestem w 12dc i bedziemy sie starac. Mam nadzieje ze po tym badaniu kontrast poszerzył bardziej moje jajowody i cos z tego wyniknie:P Dodam że mam tyłozgiecie macicy, a chłopaka wyniki są dobre bo też Go wysłałam. Hsg potwierdziło drożnosc obu jajowodów. -
Ombra87 wrote:Hej dziewczyny,
Jestem tu nowa, stwierdziłam że dołącze do Was:) Chciałam opowiedziec o sobie i podzielić się z Wami moim problemem. Ja staram sie mniej wiecej rok czasu i nic.
brałam clo przez 3 miesiace pozniej przerwa i znów 3 cykle. Ale nie dało to żadnych rezultatów. W 2009 roku miałam usuwana torbiel z prawego jajnika a że owulacje mam z prawego bo jestem monitorowana to moja ginekolog stwierdziła że wyśle mnie na hsg gdyz podejrzewa ze mam niedrożny ten jajowód w wyniku zabiegu. Poszłam na te badanie, diabelsko bolało! Teraz jestem w 12dc i bedziemy sie starac. Mam nadzieje ze po tym badaniu kontrast poszerzył bardziej moje jajowody i cos z tego wyniknie:P Dodam że mam tyłozgiecie macicy, a chłopaka wyniki są dobre bo też Go wysłałam. Hsg potwierdziło drożnosc obu jajowodów.
Hej witamy. i trzymamy kciuki