Immunologia. Leki i szczepienia limfocytami.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, bardzo was proszę o pomoc w interpretacji moich wyników. Zrobiłam już kilka badań immuno i wszystko w normie, a teraz zrobiłam test CBA i bardzo nieciekawie... Z tego co się zorientowałam to interleukina 2 niestety dużo powyżej normy, a te "dobre" w dolnych granicach... Czynnik martwicy nowotworu wywalony w kosmos, a interferon gamma poniżej normy... Z tego co czytałam, zawsze te dwa parametry "szły" w parze...
Jak się to "leczy"? Szczepieniami?
Jutro zadzwonię zapisać się do słynnego Paśnika... Eh
Z góry dziękuję!
https://zapodaj.net/726553eb59528.jpg.html
Przepraszam, nie umiem wkleić zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 19:41
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
asiamar wrote:Oolcia ja przykładalam lód i drapalam się obok aby zmylic mózg;) u mnie się sprawdzalo. Widzę że przeżyłas szczepienie;)
-
MariaElena wrote:olciaaa to chyba dobrze wróży co ??? Ja jutro padne na ryj z tego stresu...
MariaElena lubi tę wiadomość
-
A powiedzcie jak długo tą opuchlizne miałyście?robiłam wczoraj okłady z lodu i dzisiaj wstałam i te rumienie już są o wiele ciemniejsze i mniejsze jakby zaczęły się wchłaniać.tylko siniaki teraz mocniej widać ;)wyglądam jak ofiara przemocy domowej...dobrze że zimno jest
-
Ja miałam długo ślady po 3 tyg po pierwszym szczepieniu na kolejnym jeszcze miałam ślady. Rozmawiałam z Panią co miała dosłownie guzy na 2 cm odstajace i niby reakcja na skórze była a mrl nadal 0.
ooolccciaaa lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
asiamar wrote:Ja miałam długo ślady po 3 tyg po pierwszym szczepieniu na kolejnym jeszcze miałam ślady. Rozmawiałam z Panią co miała dosłownie guzy na 2 cm odstajace i niby reakcja na skórze była a mrl nadal 0.
-
Dalam rade ! Choć nie bylo przyjemnie. Nie mialam pojęcia, ze to az tyle wkluc. Mam prośbe czy ktoras z Was jest w stani mi napisac mailado Paśnika ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:29
Trombofilka, brak hamowania, ana
3 aniołki -
MariaElena wrote:Dalam rade ! Choć nie bylo przyjemnie. Nie mialam pojęcia, ze to az tyle wkluc. Mam prośbe czy ktoras z Was jest w stani mi napisac mailado Paśnika ?
MariaElena lubi tę wiadomość
-
Chce napisac w sprawie leków. Powiedzial na pierwszym spotkaniu, ze on mi bedzie je dawkowal. A w zwiazku z moja trombofilia musze przyjmowac zastrzyki z fraxy. Tydzien po drugim szczepieniu wypada mi owulkal, wiec czas sie szykowac:)Trombofilka, brak hamowania, ana
3 aniołki -
MariaElena wrote:Dalam rade ! Choć nie bylo przyjemnie. Nie mialam pojęcia, ze to az tyle wkluc. Mam prośbe czy ktoras z Was jest w stani mi napisac mailado Paśnika ?
Też byłam w szoku że to aż 6 wkłuć, mnie to aż tak bardzo nie bolało ani swędziało, ale takie okrągłe slady miałam ok. 3 tygodni, więc dobrze że to nie latoMariaElena lubi tę wiadomość
-
Oolcia sprawdzę dopiero 17 mają takie są kolejki na badanie i jeszcze potem 2 tyg czekania na wynik ale międzyczasie i tak zaryzykuje i zrobię transfer.
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
rybcia2009 wrote:podaj swojego maila to Ci prześlę na priv.
Też byłam w szoku że to aż 6 wkłuć, mnie to aż tak bardzo nie bolało ani swędziało, ale takie okrągłe slady miałam ok. 3 tygodni, więc dobrze że to nie lato
Bardzo dziekuje za pomocTrombofilka, brak hamowania, ana
3 aniołki -
Ku pokrzepieniu serc da sie wytrzymac szczepienia.
Mnie swedzialo,pieklo po pierwszym 3 tygodnie.Guzki wystajace byly i czerwone placki.
Po drugim szczepieniu tez swedzialo i pieklo ale z tydzien.Po trzecim pare dni.
Ale allo z 15% podnioslo sie na 62,3% ☺☺☺Justine lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-