In vitro start sierpień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklamka wrote:Może jej lepiej nie mówić że badania trzeba powtarzać, bo zaraz poleci i zrobi. Ciasteczko, od razu chce dodać, że twój kwas foliowy jest ok i nie musisz nic zmieniać
Wierze, że nic sie nie zmieniło i jest Ok zreszta - ile takie badania są ważne - nie ma reguły
Kwas -póki co nic nie zmieniam łykam to samo.
Dziękuje za Kciukasy (nie zapeszajac)...
wiecie, że ta wartość mnie niepokoi jednak (jak na 4 tc).. ale liczy się przyrost - tak ? Tylko przyrost ?
klamka lubi tę wiadomość
-
Em11 wrote:Będzie dobrze:)Ten rok jest nasz:). Chciałabym być na tym etapie co Ty.Jeśli chodzi o stres związany z czekaniem na wyniki to faktycznie tortura najwyższych lotów.
To prawda. Ale ja się długo zbierałam do in vitro. Chociaż każdy ma swoją drogę -
Berbeć wrote:to może bez badan poprosić o taka procedurę i tyle, co myślisz evkill, można tak?moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyklamka wrote:Może jej lepiej nie mówić że badania trzeba powtarzać, bo zaraz poleci i zrobi. Ciasteczko, od razu chce dodać, że twój kwas foliowy jest ok i nie musisz nic zmieniać
Jutro nam tu powarjuje z piękna beta. ✊️✊️✊️
Także Ciasteczko luzuj gatki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 19:38
Ciasteczko77, klamka lubią tę wiadomość
-
klamka wrote:Ja wybrałam moja klinikę po statystykach i po opiniach na forum. Nie polskim, bo i klinika nie jest Polska. W moim wypadku opinie miały ogromne znaczenie, bo wcześniej znalazłam klinikę z dobrymi statystykami, z mega rozpoznawalnymi lekarzami leczacymi celebrytów, a potem po przeczytaniu opinii byłam w stanie uzyskać lepszy pogląd na to, co i jak oferują. Tutaj na forum też łatwo wyluskac te kliniki które mają ładny marketing, i na tym koniec. A wszystko dzięki m. szeptanemu.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
njut wrote:W 2017 zmieniły się normy dla AMH i większość z nas zauważyła poprawę
Pewnie to i prawda, ale nasz lekarz i tak nie mógł uwierzyć Stwierdził, że może poprzedni wynik był błędny.
Ale ja zrobiłam porządek ze swoją immunologię i wierzę, że to mogło mieć wpływ, a nawet, że miałoBerbeć lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBerbeć wrote:to może bez badan poprosić o taka procedurę i tyle, co myślisz evkill, można tak?
Moim zdaniem nie ma co liczyć że zrobią, koszt badan jest nie wielki w porównaniu z procedura invitro. Każdy robi jak chce.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie obraźcie się na mnie , ale zapytam ... co wam dały te wszystkie badania? Na jakim etapie jesteście? czy dzięki tym wszystkim badaniom , leczeniu i wybraniu odpowiednich procedur udało Wam się zajść w upragnioną ciąże? (to nie jest absolutnie złośliwe z mojej strony)
-
edloteh wrote:Lekarz może powiedzieć że nie ma przesłanek by zastosować określona procedurę.
Moim zdaniem nie ma co liczyć że zrobią, koszt badan jest nie wielki w porównaniu z procedura invitro. Każdy robi jak chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 19:44
Berbeć, edloteh lubią tę wiadomość
moja historia
Ciasteczko77 wrote:Ha ha nie polecę już raz zrobiłam i dość.
Wierze, że nic sie nie zmieniło i jest Ok zreszta - ile takie badania są ważne - nie ma reguły
Kwas -póki co nic nie zmieniam łykam to samo.
Dziękuje za Kciukasy (nie zapeszajac)...
wiecie, że ta wartość mnie niepokoi jednak (jak na 4 tc).. ale liczy się przyrost - tak ? Tylko przyrost ? -
nick nieaktualnyJestem_tu_na_momencik omg. Love It. Szkoda że nie piszesz pod swoim nickiem.
Mega gratuluje i za mocną ciąże ✊️✊️✊️✊️
Ps. Zdradź nam proszę gdzie podchodziłas teraz :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 19:47
ja_tu_tylko_na_momencik lubi tę wiadomość
-
kalade wrote:Coś mocno mnie boli w dole brzucha, tak kłuje i ciągnie. Dopiero 2dpt, więc niemożliwe, żeby coś się już dzialo. Coś czuję, że nic z tego nie będzie...
-
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Ja też- poszłam za moim ginek... ale troszke narzekam (on ginie w tej machinie)...
A ja wybrałam , bo mnie pokierował facet od osteopatii (leczyłam się u niego po drugiej laparoskopii), dr przepisała antyki i wszystko się skończyło, torbiele, operacje i moja depresja z tym związana. Ogólnie babka jest nieźle nawiedzona, widać, ze żyje tym wszystkim. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybonnie1234 wrote:Kochana, robiłaś betę???? Co się u Ciebie dzieje? Przeczytałam 5 stron wstecz i nie mogę znaleźć tej informacji.
ps. Ty za to mało zaglądasz, co u Ciebie? Kiedy masz crio? Chyba jakos mialas miecWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 19:49
Ciasteczko77 lubi tę wiadomość