In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aziledo powodzenia jutro daj znać jak będziesz po, bo się nie skupie wcale w pracy jak się w ogóle czujesz? Pełna nadziei czy obaw? Stres czy na luzie? Buziaki, jutro będę przy Tobie myślami
aziledo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, po ciąży zostały mi następujące leki:
Neoparin 0,4ml, 2 opak. (pełne po 10 ampułkostrzykawek), 1 opak. (rozpoczęte, 5 ampułkostrzykawek), ważność do 01.2021, za cenę łączną 160 PLN
DHEA Eljot 25mg, 1 opak. (pełne 30 tabl. ), 1 opak. (rozpoczęte 20 tabl.), ważność do 09.2018, za cenę łączną 50 PLN
Folian quatrefolic 400 Swanson, otwarta fiolka, ok. 10 kapsułek – dorzucę gratis dla chętnej osoby.
Możliwa wysyłka. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu na priv.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
nick nieaktualnyKuczka wrote:Aziledo powodzenia jutro daj znać jak będziesz po, bo się nie skupie wcale w pracy jak się w ogóle czujesz? Pełna nadziei czy obaw? Stres czy na luzie? Buziaki, jutro będę przy Tobie myślami
Dzięki to bardzo miło wiedzieć że ktoś Cię wspiera. Właśnie jadę do kliniki. Mam na 8.20. Jak będę po, oczywiście się odezwę. Jestem jak weteranów 5x podchodzę do pełnej procedury. Ale mam duże obawy po ostatniej punkcji gdzie na 6 pobranych komórek tylko jedna była pełna... -
aziledo wrote:Dzięki to bardzo miło wiedzieć że ktoś Cię wspiera. Właśnie jadę do kliniki. Mam na 8.20. Jak będę po, oczywiście się odezwę. Jestem jak weteranów 5x podchodzę do pełnej procedury. Ale mam duże obawy po ostatniej punkcji gdzie na 6 pobranych komórek tylko jedna była pełna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 08:01
-
Aziledo kciuki!!!
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Wam wszystkim za kciuki. Sytuacja wygląda jednak identycznie jak ostatnim razem. Na 6 komórek, 5 było pustych. Została jedna, jednak nie wiąże z nią wielkich nadzieji. Chyba zdążyłam oswoić się już z tą myślą. Od nowego cyklu podpisujemy dokumenty na komórek dawczyni i czekamy aż jakaś ładna Pani podaruje nam to czego mi brakuje. Miłego dnia Wam wszystkim życzę
-
Cholera jasna! Dlaczego tak musi być? Wrrrrr kiedy będziesz wiedziała co z komórka, czy się zapłodniła itd? Dobrze, ze masz plan- zazdroszczę Ci determinacji. Trzymaj się kochana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
fujitsu wrote:Kuczka dobrze rozumiem po stopce pod postami, że miałaś 2x punkcję?
Będziesz podchodzić do trzeciej? -
nick nieaktualny
-
Fujitsu u mnie druga stymulacja to totalny niewypał tylko jedna niedojrzała komórka ale mam nadzieje, ze trzecia będzie bardziej skuteczna i w końcu zakończy się zdrową ciążą tak wiec głowa do góry i walczymy dalej
-
nick nieaktualny
-
No w tym temacie nie pomogę a może zadzwonią z data i godzina transferu
-
nick nieaktualnyKuczka wrote:No w tym temacie nie pomogę a może zadzwonią z data i godzina transferu
Myślę Kuczka, że mamy zbliżone historie....
Właśnie odebrałam telefon z kliniki, że jedna (jedyna z resztą) komórka się zapłodniła i jak na razie ma się świetnie... i zapraszają mnie jutro na 10:30 na transfer
Ucieszyło mnie to ale nadal mam bardzo powściągliwe podejście... bo jak wiemy w moim przypadku jakość komórek nie jest za dobra... o czym świadczy 5 pustych przy punki (już 2x z rzędu).
Jak komórka dożyje jutra zacznie się kolejne najdłuższe 2 tygodnie życia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 12:06
-
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Aziledo kciuki!!!
Dzięki wielkie za kciuki?
Opowiadaj jak Ty się czujesz, bo Twój pasek wskazuje na to że albo jest Was już więcej albo za chwilę będzie
I kto siedzi w środku bo po zdjęciu ciężko poznaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 12:18
-
nick nieaktualny