In vitro Trójmiasto
-
WIADOMOŚĆ
-
adii wrote:Nie wiem nie myślałam nad tym jeszcze. A masz to w pakiecie czy robisz dodatkowe badanie?LAURA
-
Hałasianka wrote:Nie mam w pakiecie ale już wcześniej wiedziałam że konieczne to chce zrobić. To można o ile wiem między 6-8tyg więc trzeba od razu na początku. U nich to chyba kosztuje 2,5 tys i tam będę robić bo też chcę żeby to było w dobrym laboratorium. Wiem że. Ona chyba kilka stowek taniej w innych placówkach ale to chodzi o dobre laboratorium też więc nie ma co oszczędzać. A jak Twoje samopoczucie? Mnie te mdłości wykanczaja spotegowane upalem i zauważyłam że najlepiej na leżąc bo jak się spionizuje to się zaczyna:) bierzesz coś jeszcze czy już odstawaja leki? Jaki plan po tej wizycie? Kiedy następna?
Ogólnie jestem stale zmęczona i chce mi się spać,więc dużo odpoczywam. A tak poza tym to bolą mnie piersi i mam delikatne skurcze. Jeśli chodzi o leki to nadal biorę Lutinus i Estrofem tak zalecił mi lekarz , za tydzień w czwartek mam ostatnią 5 weryfikacje więc rozglądam się za dobrym lekarzem u mnie w okolicy.adii 28 -
adii wrote:Ogólnie jestem stale zmęczona i chce mi się spać,więc dużo odpoczywam. A tak poza tym to bolą mnie piersi i mam delikatne skurcze. Jeśli chodzi o leki to nadal biorę Lutinus i Estrofem tak zalecił mi lekarz , za tydzień w czwartek mam ostatnią 5 weryfikacje więc rozglądam się za dobrym lekarzem u mnie w okolicy.LAURA
-
Hałasianka wrote:A chcesz rodzic w Gdańsku czy w Gdyni? Nie kojarzę skąd jesteś to leki bierzemy takie same w takim razie nadal:) ciekawe co dalej
JA dojeżdżam do kliniki ponad 100 km. więc szukam lekarza tu u siebie w okolicy. Lekarz na 4 weryfikacji już powiedział żeby się rozejrzeć za lekarzem , z tego co wiem to u nich w klinice to tylko do 5 weryfikacji i koniec wiec ja jeszcze jedna wizyta za tydzień i tyle.adii 28 -
adii wrote:JA dojeżdżam do kliniki ponad 100 km. więc szukam lekarza tu u siebie w okolicy. Lekarz na 4 weryfikacji już powiedział żeby się rozejrzeć za lekarzem , z tego co wiem to u nich w klinice to tylko do 5 weryfikacji i koniec wiec ja jeszcze jedna wizyta za tydzień i tyle.LAURA
-
Kate_____ wrote:Dziewczyny pomocy! Możecie mi napisać jakie miałyście wyniki bety w trzech weryfikacjach? 3,6 i 10 dpt? Będę bardzo wdzięczna!
Kate_____, Hałasianka lubią tę wiadomość
-
Kate_____ wrote:Dziewczyny pomocy! Możecie mi napisać jakie miałyście wyniki bety w trzech weryfikacjach? 3,6 i 10 dpt? Będę bardzo wdzięczna!LAURA
-
Hałasianka wrote:Ja miałam w 3 dpt-1,3...6dpt-51,7...10dpt - 349. A jakie masz wyniki? Niepotrzebnie się może stresujesz. Najważniejsza jest beta podobno 10dpt i dopiero wtedy możesz mieć wyższa w sensie pozytywną bo mógł się zarodek zaimplantowac pozniej
dziś jest 3dpt.. i się zastanawiam czy robić betę czy tylko proga i estradiol.. -
Hałasianka wrote:Zrób sama dla siebie będziesz miała odniesienie. To sprawdza czy jeszcze są pozostałości po zastrzyku ovitrelle ale oczywiście nic nie przesądza. Miałaś IVF w invicta czy w gamecie? W Gamecie każą robić betę dopiero od 10 dpt
Invicta.. ale to transfer Crio -
Jestem po dzisiejszej wizycie. W sumie nic się nie dowiedziałam poza tym że jest dalej 1 zarodek który się rozwija, na razie się dzieli i jest malutki'. Beta z wczoraj 7862 zdjął mi te leki w końcu sama luteina została trochę jeszcze bo mówi że jestem przestymulowana już za 2 tyg wizyta i dopiero wtedy będzie już coś widać. Na razie dostałam zwolnienie już ciążowe
mag87 lubi tę wiadomość
LAURA -
Halasianka to dobre wies i, na koleknej wizycie pewnie bedzie juz serduszko:)
Kate tak jak pisałem chyba kiedyś Halasiance- beta w 3 dpt mówi czy ovitrelle jest jeszcze w organizmie. U Ciebie już praktycznie nie . Kolejna beta będzie powinna być już 2 cyfrowa i to ona jest bardziej znacząca ale i tak najważniejsza jest chyba ta z 10 dpt . Spokojnie:) nie stresuj się bo to niezdrowe dla kropka:) -
mag87 wrote:Halasianka to dobre wies i, na koleknej wizycie pewnie bedzie juz serduszko:)
Kate tak jak pisałem chyba kiedyś Halasiance- beta w 3 dpt mówi czy ovitrelle jest jeszcze w organizmie. U Ciebie już praktycznie nie . Kolejna beta będzie powinna być już 2 cyfrowa i to ona jest bardziej znacząca ale i tak najważniejsza jest chyba ta z 10 dpt . Spokojnie:) nie stresuj się bo to niezdrowe dla kropka:)LAURA