In vitro Trójmiasto
-
WIADOMOŚĆ
-
Hałasianka wrote:co u was dziewczyny?
ja dzis mam trzecią weryfikację....i oczywiście znowu stres -
Jvm wrote:U mnie szok, niedowierzanie i miliony pytań. Wczoraj miałam druga weryfikacje. Pozytywna. Po prawie trzech latach starań pierwszy raz w życiu jestem w ciąży. Nie mogę uwierzyć trzymam kciuki za porządny przyrost.
teraz musi byc dobrze i koniec trzymam kciuki mocno za Ciebie i maluszka )) w grupie siła;)LAURA -
Halasianka ,Jvm dziewczyny jakie mialyscie wartości progesteronu w dniu punkcji? Mi wyszło blisko 8 i nie wiem czy to nie za wysoki wynik i czy transfer nie powinien być odroczony.
Halasianka jeszcze nie testowałas? Masz cierpliwosc:)
Jvm kciuki za przyrosty:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 13:00
Hałasianka lubi tę wiadomość
-
mag87 wrote:Halasianka ,Jvm dziewczyny jakie mialyscie wartości progesteronu w dniu punkcji? Mi wyszło blisko 8 i nie wiem czy to nie za wysoki wynik i czy transfer nie powinien być odroczony.
Jvm kciuki za przyrosty:) -
mag87 wrote:Halasianka ,Jvm dziewczyny jakie mialyscie wartości progesteronu w dniu punkcji? Mi wyszło blisko 8 i nie wiem czy to nie za wysoki wynik i czy transfer nie powinien być odroczony.
Jvm kciuki za przyrosty:)
cierpliwosci nie mam, czekam wlasnie az łaskawie bruss wrzuci wyniki online bo juz wychodze z siebie a jest po 16
LAURA -
mag87 wrote:Byłabym wdzięczna,jak masz konto na medipoint to tam powinny byc:)
Ja czekam na tel od dr i jak dobrze pójdzie to w sobotę transfer ale właśnie obawiam się że ten prg za wysoki.LAURA -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 26 lipca 2018, 10:25
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Hałasianka wrote:moja beta z dzis...wlasnie sie pokazala 349 10 dpt ) wow ) az nie mogę uwierzyc
To super rośniesz w siłę !!! JA w sobotę na 10 dpt miałam bete 150 , a wczoraj zrobiłam tak sama dla siebie badane bo mnie nosi, to beta pokazała 1200. Czekam do soboty do 4 weryfikacji.adii 28 -
Jvm wrote:Jest i moja beta. 178. To dobry wynik? Znalazłam dwa kalkulatory i jeden mówi, że tak, drugi że nie.
a ktory masz dzien po transferze z taka beta?bo wygląda na to ze super ale zalezy ktory dptWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 16:17
LAURA