In vitro Trójmiasto
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate_____ wrote:Lutinus 3x1 i estrofem 2x1 ..LAURA
-
Hałasianka wrote:Mi Hajdusianek dał luteine 3x 2 dopochwowo, 3x 1 pod język i 3x 1 Estrofem dużo strasznie hmmm. Ale bierzesz spokojnie więc jest szansa naprawdę. Skoro na 3dpt jest taki wynik co lekarz powiedział? Dzwonił już na weryfikację? Może zwiększy dawkę
Czekam na telefon od dr Hasik.. do 20 tej ma dzwonić -
Kate_____ wrote:Zwiększyła leki, ale przy progesteronie 7 i estradiolu 400 zarodek chyba nie miał szans się wszczepić.. zbieram siły do kolejnej walki ale najpierw histeroskopia..LAURA
-
Kate_____ wrote:Ile płaciłas za histeroskopie? Badanie coś wykazało?LAURA
-
Kate_____ wrote:6dpt - beta 27 myślicie że mogę powoli się cieszyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 19:07
Kate_____ lubi tę wiadomość
LAURA -
Kate_____ wrote:Dziękuję kochane :* III weryfikacje robiłyście 10 dpt? kiedy jest ewentualnie pierwsza wizyta/Usg?
-
Kate_____ wrote:Dziękuję kochane :* III weryfikacje robiłyście 10 dpt? kiedy jest ewentualnie pierwsza wizyta/Usg?
teraz nic nei bylo widac tzn...mała plamka ale Hajdusianek mówi ...wydrukuje na pamiątke;) to jest 5 tydz
jak pójdę za 2 tyg to powinno już być serduszko słychać, bo pojawia się między 6-8 tyg
Na razie plamka , mówi że nic nie widać bo tam się dopiero komóreczki dzielą
dzisiaj zrobiłam sobie bete kontrolnie i juz była 21810 ale ostatni raz bo Hajdusianek mi wyjaśnił , że teraz juz nie ma co bo ona przy takich duzych wartościach juz nie wzrasta podwójnie co 48 h a raczej laboratoryjny sprzęt tego nei ogarnia i nie ma co się stresować że za mało przyrosło czy cos;)
Dziewczyny robicie NIFTY?
My na pewno , gadałam z nim w piątek o tym i mówi zę między 10-12 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:30
LAURA -
Hałasianka wrote:ja mialam 4 weryfikacje (wizyte z usg) 20dpt- ostatni piatek teraz, zmniejszył leki i wizyta za 2 tyg , 17.08
teraz nic nei bylo widac tzn...mała plamka ale Hajdusianek mówi ...wydrukuje na pamiątke;) to jest 5 tydz
jak pójdę za 2 tyg to powinno już być serduszko słychać, bo pojawia się między 6-8 tyg
Na razie plamka , mówi że nic nie widać bo tam się dopiero komóreczki dzielą
dzisiaj zrobiłam sobie bete kontrolnie i juz była 21810 ale ostatni raz bo Hajdusianek mi wyjaśnił , że teraz juz nie ma co bo ona przy takich duzych wartościach juz nie wzrasta podwójnie co 48 h a raczej laboratoryjny sprzęt tego nei ogarnia i nie ma co się stresować że za mało przyrosło czy cos;)
Dziewczyny robicie NIFTY?
My na pewno , gadałam z nim w piątek o tym i mówi zę między 10-12 tyg
Oj ja jeszcze aż tak daleko nie wybiegam bo sama nie wierze ze to sie dzieje ..ale pewnie po 3 weryfikacji zacznę myśleć.. a Hajdusianek doradza to badanie?