X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z komórką dawczyni
Odpowiedz

In vitro z komórką dawczyni

Oceń ten wątek:
  • Claudia Ferrari Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mam MEGA WAŻNE pytanie…przy 1 dawczyni moalam napisane ze ma potomstwo: 1 dziecko.
    Teraz tą co wybraliśmy, w tabelce nie jest napisane nic. Jak zapytałam o to koordynatorkę to powiedziała mi że zazwyczaj informacji o potomstwie nie podają. Baaardzo rzadko taka informacja jest pacjentce podawana, i że ja akurat tak wtedy trafiłam to miałam „szczęście” . Faktycznie w większości przypadków nie ma takiej informacji??

I transfer - 0 efektu
    II transfer - puste jajo płodowe
    III transfer - jest zarodek i 🤍 23/10/2024
    5/11/2024 8+4 💔
  • glodia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudia Ferrari wrote:
    Mam MEGA WAŻNE pytanie…przy 1 dawczyni moalam napisane ze ma potomstwo: 1 dziecko.
    Teraz tą co wybraliśmy, w tabelce nie jest napisane nic. Jak zapytałam o to koordynatorkę to powiedziała mi że zazwyczaj informacji o potomstwie nie podają. Baaardzo rzadko taka informacja jest pacjentce podawana, i że ja akurat tak wtedy trafiłam to miałam „szczęście” . Faktycznie w większości przypadków nie ma takiej informacji??
    W Invicta nie podają

Raija86 lubi tę wiadomość

• Ewa6 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudia Ferrari wrote:
    Mi w Bocianie powiedzieli, że nie byla jeszcze matka.

Ona 44 On 34 + 12 lenia suczka 🐕
    IVF 09.2023 nieudane 😔
    IVF 08.2024 nieudane 😔
    IVF 10.2024 start procedury z KD Bocian Poznań
    IVF 23.11.2024 transfer świeży 5.1.1
    4.1.1 i 3.1.1 na zimowisku ❄❄
    9dpt - 288
    11dpt - 584, progesteron 26
    25dpt mamy ❤ 6mm
    9w5d CRL 3,12 cm
    13w3d CRL 7cm I prenatalne
    19w4d 315g
    20w5d II prenatalne 407g 💙
    21w4d Echo serca wszystko ok
    24w4d 794g chłopaka 💙
    28w4d 1470g 💙
    30w5d III prenatalne 1688g 💙
    33w4d 2259g 💙
    37w4d 3299g 💙
    37w6d 3280g 💙 urodził się A przez cc na cito. Stan przedrzucawkowy.
  • Komanuss Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudia Ferrari wrote:
    Ja zapytalam i lekarz mi powiedział że nie ma dzieci ale są dzieci z in vitro od tej kobiety. Może tak zadaj pytanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:15

‹‹ 759 760 761 762 763
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ