X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z komórką dawczyni
Odpowiedz

In vitro z komórką dawczyni

Oceń ten wątek:
  • KarolinaKika Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wam zazdroszczę tych transferów i wiadomości
    Ja dalej czekam
    Już dwa miesiące , niby mieli się odezwać z kliniki we wrześniu jak zaczną stymulacje dawczyni ale cisza

1 IVF - 5 🥚- 2 zarodki / 29.07 ET 2 zarodków ❌
    2 IVF -3 🥚- 1 zarodek /26.09 ET 1 zarodek trzydniowy ❌
    3 IVF długi protokół - 4 🥚 - 2 zarodki / 22.02 ET
    7dpt beta 52,8 9dpt beta 149 11dpt beta 410 13dpt beta 1205
    07.04 poronienie 7/9 tc 💔
    4 IVF czerwiec długi protokół - 3🥚-1 zarodek nie przetrwał . Brak transferu

AMH 10.23 -0,65
    06.24 -0,47
    05.25 - 0,44
  • glodia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gwen143 wrote:
    Dziewczyny, jestem po wizycie

mam dawczynie 23 lata . te podstawowe fenotypy się zgadzają ( grupa krwi , wzrost waga , kolor włosów )
    oczywiście brak dziecka wiec trochę kot w worku

Pani doktor mówi ze przy takim wieku dawczyni badanie zarodków jest niepotrzebne bo sama dawczyni tez jest w dużym stopniu przebadana , co myslicie?

ja przyznam im bliżej tym trochę bardziej panikuje ze to będą jednak nie moje geny.

Raczej nikomu nie będę mówić nawet najbliższej rodzinie - trochę się boje ze podświadomie moja mama czy siostra mogą traktować to jak " nie nasze geny". Tym bardziej ze mamy syna ,
    U nas raz dawczyni 24, raz 25 lat i za każdym razem 1 zarodek był nieprawidłowy.

• glodia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co na zapalenie pęcherza w ciąży?

• Komanuss Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    duzo pij woda, herbatki ziołowe (np. z pokrzywy, rumianku), rozcieńczone soki z żurawiny i powinnas zrobic morfologie, badanie moczu i posiew. jak goraczka jest to lekarz mi pozwolil 2 tabletki paracetamolu co 6-8 godz a i crp kazal zrobic .

glodia lubi tę wiadomość

• Edzia sz Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy z jak jesteśmy w programu do Ak lub AZ możeme zrezygnować z cech etypowych dawczyni jak to jest w programie

• Komanuss Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edzia sz wrote:
    A czy z jak jesteśmy w programu do Ak lub AZ możeme zrezygnować z cech etypowych dawczyni jak to jest w programie
    ja mam dawczynie z inna grupa krwi

• glodia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komanuss wrote:
    duzo pij woda, herbatki ziołowe (np. z pokrzywy, rumianku), rozcieńczone soki z żurawiny i powinnas zrobic morfologie, badanie moczu i posiew. jak goraczka jest to lekarz mi pozwolil 2 tabletki paracetamolu co 6-8 godz a i crp kazal zrobic .
    Dzięki, nie ma żadnych leków ziołowych? chyba potrzebuję grubszego kalibru. Badania mam, czekam jeszcze na posiew i dopiero wtedy lekarz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:49

• Komanuss Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekow nie chyba , jedynie mi mowil o paracetamolu ale podejdz do apteki zapytaj , mi lekarz akurat tylko mowil o piciu

glodia lubi tę wiadomość

‹‹ 760 761 762 763 764
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ