IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkittles wrote:Mi lekarz kazal robic siarczan dhea.
no a jak mi wyszedl ten dhea S ponad norme bo ponad 429 a norme w zakresie mam 410 wiec jak ja mam to rozumiec lekarz napisal przy wyniku z ejest zły ;/ a ze owo mam nadal brac i wspomnial ze to inny hormon wiec nie wiem -
Sądzę że z tymi suplementami też nie można przesadzac bo czasem można zrobić sobie więcej krzywdy niż pożytku.....Ale pamiętajmy też że każda z Nas ma inny poziom Amh i moja rada dotycząca mnie bedzie nie koniecznie dobra dla osoby ze skrajnie niskim Amh.
amica, MojeMarzenie lubią tę wiadomość
AMH 1,11-grudzien 2018
AMH 0,67-pazdziernik 2019
Mutacja MTHFR heterozygota
04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
10.2019 ciąża naturalna
21.11.2019 bije serduszko ♥️
04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm -
Dżoana12 wrote:hej,
może wychodzi z Ciebie stres po prostu. Mi kiedyś psycholog powiedziała, że na ironię losu jak się wyciszamy relaksujemy, może nas dopaść stres ten co był zagłuszany przez adrenalinę w chwili działania...
Na noc melatonina i relaksująca muzyka. Będzie dobrze
Widzę że też jesteś z Poznania -
Moje Marzenie dokładnie tak jak Monalisar napisała, ogólne zalecenia na poprawę jakości komórek są takie jak dziewczyny napisaly, ale każda z nas jest w innej sytuacji, inne ma wyniki i nie dla każdej to samo będzie działało dobrze. Także myślę że trzeba wziąć 3 glebokie wdechy, trochę uspokoić się, poczytać, porobić badania i dopiero podejmować decyzje o zakupie suplementów, ziółek czy jakiś zabiegów. Bo co ponagle to po diable.
Ja wiem ze frustrujące jest czekanie i uciekający czas ale każda z nas się z tym mierzy.MojeMarzenie lubi tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
MojeMarzenie wrote:Widzisz kochana to ja juz naprawde nie wiem każdy mówi co innego moj znowu mi mowi ze 60mg ale i tak mi nie pomoga hehe
Wynik dhea wyszedl mi tutaj jak pisalam ponad norme wiec doradzano mi z enie brac tego co wczesniej doradozno by kupic kupilam 100 poszla od tak i lezy bo nie brac ..
i byc tu madrym
teraz sie okazalo ze Dhea to inny chormon niz poziom dhea nic z tego nie wiem
MojeMarzenie- musisz się zastanowić sama przed sobą czego oczekujesz. Dziewczyny pomagają ci jak mogą, doradzają, pocieszają- piszą tobie wszystkie informacje które uzyskują od lekarzy. To jest normalne że jeśli pójdziesz do lekarza, który nie zajmuje się niskim Amh to właśnie będzie mówił to co mówi twój lekarz. Że dawka 60mg coq10 starczy ba skąd on ma wiedzieć o aktualnych badaniach na temat amh skoro to nie jest jego dziedziną. Dziewczyny na prawdę starają się tutaj pomóc- nikt ci niczego nie wkreca. Ty po prostu musisz się zdecydować - może idź do polecanych lekarzy którzy zajmują się AMH wtedy usłyszysz to co piszą dziewczyny Ale oczywiście wizyta do najtańszych nie należy. Twój lekarz mówi że nic Ci nie pomoże A inny lekarz powie że coś ci pomoże. To jest kwestia specjalizacji A dziewczyny nie pomagają ci za to byś to negowala i oceniała że każdy pisze coś innego. Wsłuchaj się w to czego naprawdę chcesz.
Ja jestem bardzo wdzięczna za pomoc jaka dostałam na tym forum. Czytam was codziennie jednak nie zawsze mam czas by pisać.Liolia, Mała86, Ari, sisi lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Przestań bać się tego, co może pójść źle.
Skup się na tym, co może pójść dobrze.
Amh 0.42 -2019
Amh 0.84- 2018
Jeden drozny jajowod
06.2018 ivf 2/5 😕😕
12.2018 ciąża- 7 tyg.- poronienie
06.2019 icsi- 0 zaplodnionych
Od 07.2019 - Novum
Tsh 1.8, podwyższona prolaktyna, torbiele
Od 12.2019- antykoncepcja
02.2020-punkcja torbieli 😟
04.2020
31dc- beta hCG 251
33 dc.-635
04.05. 6+1 ❤💍
Bądź silny maluszku 🙏 walcz...
20.07-185gram 💗
23tc- 448 g
26tc-710g
30tc-1240g
33tc-1500g
35tc- 2240g -
nick nieaktualnyamica wrote:Moje Marzenie dokładnie tak jak Monalisar napisała, ogólne zalecenia na poprawę jakości komórek są takie jak dziewczyny napisaly, ale każda z nas jest w innej sytuacji, inne ma wyniki i nie dla każdej to samo będzie działało dobrze. Także myślę że trzeba wziąć 3 glebokie wdechy, trochę uspokoić się, poczytać, porobić badania i dopiero podejmować decyzje o zakupie suplementów, ziółek czy jakiś zabiegów. Bo co ponagle to po diable.
Ja wiem ze frustrujące jest czekanie i uciekający czas ale każda z nas się z tym mierzy.
Amica dokladnie masz rację lecz ogolnie mialam praktycznie Wszystkie badania za ktore wyrzuciłam od tak ponad tysiac złotych do tego powtarzalam je w kazdych dniach cyklu by sprawdzić przyrost i co nadal Lekarz nic nie zlecił tylko mnie tak jakby skreślił Dodajac ze nawet suple mi nie pomogą Kupić je kupiłam ale czy teraz je brac nie wiem bo każdy co innego . -
nick nieaktualnyChcę być mamą wrote:MojeMarzenie- musisz się zastanowić sama przed sobą czego oczekujesz. Dziewczyny pomagają ci jak mogą, doradzają, pocieszają- piszą tobie wszystkie informacje które uzyskują od lekarzy. To jest normalne że jeśli pójdziesz do lekarza, który nie zajmuje się niskim Amh to właśnie będzie mówił to co mówi twój lekarz. Że dawka 60mg coq10 starczy ba skąd on ma wiedzieć o aktualnych badaniach na temat amh skoro to nie jest jego dziedziną. Dziewczyny na prawdę starają się tutaj pomóc- nikt ci niczego nie wkreca. Ty po prostu musisz się zdecydować - może idź do polecanych lekarzy którzy zajmują się AMH wtedy usłyszysz to co piszą dziewczyny Ale oczywiście wizyta do najtańszych nie należy. Twój lekarz mówi że nic Ci nie pomoże A inny lekarz powie że coś ci pomoże. To jest kwestia specjalizacji A dziewczyny nie pomagają ci za to byś to negowala i oceniała że każdy pisze coś innego. Wsłuchaj się w to czego naprawdę chcesz.
Ja jestem bardzo wdzięczna za pomoc jaka dostałam na tym forum. Czytam was codziennie jednak nie zawsze mam czas by pisać.
kochana ale ja chodze do kliniki nieplodnosci wczoraj za wizyte zaplacilam 350zł dodam że + badania inne osobno płaciłam tam leczą sie tylko z niskim Amh i jak odmowilam mu inv to od razu mnie przekreslił wizyta trwala doslownie jak wspominalam dziewczynom 5-10minWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 11:18
-
nick nieaktualny
-
MojeMarzenie wrote:Ok wiec jesli kogos urazilam to przepraszam już będe milczeć jednakże życze Wam powodzenia i upragnionych dzieciaków Ja odpadam
Każdy ma tu prawo do własnego zdania, pytań.
Może tylko tym się różnimy, że my wszystko postawiłyśmy na jedną kartę i dążymy do tego wszystkimi możliwymi sposobami .
I jak wiesz niejednokrotnie jest to bardzo ciężka walka.
Ja Tobie życzę ciąży naturalnejAri lubi tę wiadomość
2/01/2020 transfer 2 zarodków
15/01 bhcg 580,12 17/01 bhcg 1546,10 😊
5/02 jest serducho -
nick nieaktualny
-
MojeMarzenie wrote:kochana ale ja chodze do kliniki nieplodnosci wczoraj za wizyte zaplacilam 350zł dodam że + badania inne osobno płaciłam tam leczą sie tylko z niskim Amh i jak odmowilam mu inv to od razu mnie przekreslił wizyta trwala doslownie jak wspominalam dziewczynom 5-10min
Kochana...
Nie do końca wiem czego oczekujesz od kliniki i lekarza. Bo powiem ci szczerze ze ja z podobnym amh teraz trochę większym ale startowe było 0,02 borykam się od 4 lat i wierz mi ze mino iz byłam u wielu lekarzy, w wielu miejscach , konsultowałam się z wieloma lekarzami, do tego chodzę po szpitalach onkologicznych i tez zawsze przy okazji pytam o ciąże. I są to lekarze z polski i z Anglii. To nigdy się nie spotkałam z lekarzem który by mi powiedział ze może się udać naturalnie.
Ja mimo to uważam ze może, cuda się zdarzaj, dziewczyny z tego forum sa na to dowodem, i mocno ci tego życzę ale do cudu nie potrzebujesz lekarza. Jeseli jest ci pisane to się wydarzy i już. Możesz chodzic do zwykłego regularnego ginekologa na monitoringi żeby wiedzieć co i jak, kiedy owulacja. Ale chodzenie do kliniki leczenia niepłodności w momencie kiedy nie chcesz podchodzić do invitro, to faktycznie wyrzucenie pieniędzy w błoto. Ciężko jest tez znaleźć lekarza który ci powie ze suplementy pomogą , większość z nich w to nie wierzy widza tylko cyfry, i są uczeni schematów, nieskim amh wysoki wiek= invitro proste.
Wiec podsumowując my wiemy ze dieta, suplementy i akupunktura mogą pomoc, wiemy tez i wierzymy ze cuda się zdarzają , ale wszystkie tu chyba jesteśmy mocno zdeterminowane żeby mieć dziecko zrobimy wszystko co się da.
Ja sama kilka late temu byłam mega przeciwna in vitro i prowadziłem nawet spotkani u franciszkanów na ten temat, a teraz co?? Modlę się żeby udało mi się in vitro .
Wiec proszę nie czuj się urażona , wszystkie staramy się pomoc bo umiemy postawić się w takiej sytuacji, ale to twoje życie i twoje decyzje , zrob to z czym ty czujesz się dobrze . Masz już dwójkę dzieci to ogromny dar , przemysł to sobie i życzę ci jak najlepiej.Chcę być mamą, MojeMarzenie, Dżoana12, Joa78, Fisia, Skittles, Monalisar, Alicja38, Ari, Zocha, sisi lubią tę wiadomość
Laparotomia rak jajnika 2014
chemioterapia 2014
AMH 2015 0,05
AMH 2018 0,3
IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu
MTHFR układ homoz. 677C-T
IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór. -
MojeMarzenie wrote:Ok wiec jesli kogos urazilam to przepraszam już będe milczeć jednakże życze Wam powodzenia i upragnionych dzieciaków Ja odpadam
Nikogo nie urazilas 🙂
My same dobrze wiemy że lekarze dają małe szanse A jednak są dziewczyny które udowodniły że szanse szansami A jednak udało się im zajść w upragnioną ciążę. Uważam że również nie powinnaś milczeć- wręcz przeciwnie jeśli masz wątpliwości pytaj- wiem że dziewczyny są tak miłe i pomocne, nieraz wiedzą więcej niż jakis lekarz. Dzielimy się tutaj opiniami i dlatego to forum jest tak wspaniałe.
Ty nie masz nic do stracenia więc warto próbować- A może suplementy wystarcza bo masz przecież dzieci.
Nasza walka to również walka z samym sobą
Trzymam za Ciebie kciuki 😘MojeMarzenie, Dżoana12, Mała86, Ari lubią tę wiadomość
Amh 0.42 -2019
Amh 0.84- 2018
Jeden drozny jajowod
06.2018 ivf 2/5 😕😕
Od 07.2019 - Novum
04.2020
31dc- beta hCG 251
33 dc.-635
04.05. 6+1 ❤💍
20.07-185gram 💗
23tc- 448 g
26tc-710g
30tc-1240g
33tc-1500g
35tc- 2240g -
nick nieaktualnyMała86 nie czuje sie urażona przez Was bo Wiem że chciałyście dla mnie dobrze lecz czuje iż To Wy czujecie się urażone przeze mnie dlatego Was przeprosiłam .
Ja nie chce In Vitro i zdania nie zmienie a wyczułam że tu tylko do In Vitro dziewczyny Podchodzą
Zauważ jedno Jesteś młodsza ja starsza
Tobie z takim Wynikiem się nie udalo choć probowałaś tyle lat a mi Ma się udać ?-wątpie Szanse zerowe jak podkreślił lekarz Pieniadze wyrzucone w błoto .
Leki suple itd Nie pomoglo Ci tyle czasu a myslisz ze mi pomoże od tak pstryk Nie kochana to tak nie działa .
Nastepna sprawa lekarz z kliniki nieplodnosci powiedzial mi ze daje mi 100% gwarancji na Inv ze bedzie udane ?!
rozumiesz 100% Czy on siebie slyszy czy tylko mi się wydaje ze nigdy nie ma 100% gwarancji Sama doskonale wiesz...
Wiec jak mam rozumieć moja stymulacje jak mi mowi " dobraa dam juz te leki ale to pieniadze w błoto wyrzucone" Wiesz jak sie poczułam?Jakby mnie ktoś kopnoł i wyrzucił za drzwi z receptą a októra błagałam by ją dostać.
Wy Wszystkie tu mnie podniosłyście wstałam podniosłam sie do Walki Kupilam suple a ktoś taki powie Ci tak a nie inaczej .
Siadlo mi to na moja psyche i nie wyjdzie jestem za słaba psychicznie wciaz mam jego wyraz twarzy przed oczami jego cennik którym wprost rzucił jak odmowiłam Inv i podniósł głos " NIE TO NIE I TAK NIE ZAJDZIESZ NATURALNIE PO CO CI LEKI"
Takze moje nadzieje moje marzenie zniklo do poziomu 000000 .
Wybaczcie ! jak Was urazilam Przepraszam!
Jednak każdej z Was tutaj pragne podziekować za cheć pomocy cheć wsparcia które mi dałyście i zycze Wam dzieciakow nie dwóch lecz nawet trzech Powodzenia :* ! -
MojeMarzenie wrote:Mała86 nie czuje sie urażona przez Was bo Wiem że chciałyście dla mnie dobrze lecz czuje iż To Wy czujecie się urażone przeze mnie dlatego Was przeprosiłam .
Ja nie chce In Vitro i zdania nie zmienie a wyczułam że tu tylko do In Vitro dziewczyny Podchodzą
Tobie z takim Wynikiem się nie udalo choć probowałaś tyle lat a mi Ma się udać ?-wątpie Szanse zerowe jak podkreślił lekarz Pieniadze wyrzucone w błoto .
Leki suple itd Nie pomoglo Ci tyle czasu a myslisz ze mi pomoże od tak pstryk Nie kochana to tak nie działa .
Nastepna sprawa lekarz z kliniki nieplodnosci powiedzial mi ze daje mi 100% gwarancji na Inv ze bedzie udane ?!
rozumiesz 100% Czy on siebie slyszy czy tylko mi się wydaje ze nigdy nie ma 100% gwarancji Sama doskonale wiesz...
Wiec jak mam rozumieć moja stymulacje jak mi mowi " dobraa dam juz te leki ale to pieniadze w błoto wyrzucone" Wiesz jak sie poczułam?Jakby mnie ktoś kopnoł i wyrzucił za drzwi z receptą a októra błagałam by ją dostać.
Wy Wszystkie tu mnie podniosłyście wstałam podniosłam sie do Walki Kupilam suple a ktoś taki powie Ci tak a nie inaczej .
Siadlo mi to na moja psyche i nie wyjdzie jestem za słaba psychicznie wciaz mam jego wyraz twarzy przed oczami jego cennik którym wprost rzucił jak odmowiłam Inv i podniósł głos " NIE TO NIE I TAK NIE ZAJDZIESZ NATURALNIE PO CO CI LEKI"
Jednak każdej z Was tutaj pragne podziekować za cheć pomocy cheć wsparcia które mi dałyście i zycze Wam dzieciakow nie dwóch lecz nawet trzech Powodzenia :* !
Musisz na spokojnie przemyśleć to co teraz się dzieje. To poprostu szok ze slyszy sie takie slowa. Ja Cię rozumiem że takie słowa są ciężkie i raczej się tego nie spodziewałaś. Rozumiem cie bo dla mnie też bylo ogromnym szokiem że muszę podejść do in vitro. Jeszcze większym szokiem było że mam tak niskie amh. Ale walczę.
próbuj- to tylko suple więc nie zaszkodzi. Życzę Ci by twoje marzenie się spełniło i nie rezygnuj z niego. 😘Ari lubi tę wiadomość
Amh 0.42 -2019
Amh 0.84- 2018
Jeden drozny jajowod
06.2018 ivf 2/5 😕😕
Od 07.2019 - Novum
04.2020
31dc- beta hCG 251
33 dc.-635
04.05. 6+1 ❤💍
20.07-185gram 💗
23tc- 448 g
26tc-710g
30tc-1240g
33tc-1500g
35tc- 2240g -
nick nieaktualnyMojeMarzenie wrote:Mała86 nie czuje sie urażona przez Was bo Wiem że chciałyście dla mnie dobrze lecz czuje iż To Wy czujecie się urażone przeze mnie dlatego Was przeprosiłam .
Jednak każdej z Was tutaj pragne podziekować za cheć pomocy cheć wsparcia które mi dałyście i zycze Wam dzieciakow nie dwóch lecz nawet trzech Powodzenia :* !
Determinacja - tzw. kop w dupe, tego ci trzeba Konsekwentne dążenie do celu... Puki nie masz menopauzy to jest szansa...Ari, Dżoana12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała86 wrote:Kochana...
Nie do końca wiem czego oczekujesz od kliniki i lekarza. Bo powiem ci szczerze ze ja z podobnym amh teraz trochę większym ale startowe było 0,02 borykam się od 4 lat i wierz mi ze mino iz byłam u wielu lekarzy, w wielu miejscach , konsultowałam się z wieloma lekarzami, do tego chodzę po szpitalach onkologicznych i tez zawsze przy okazji pytam o ciąże. I są to lekarze z polski i z Anglii. To nigdy się nie spotkałam z lekarzem który by mi powiedział ze może się udać naturalnie.
Ja mimo to uważam ze może, cuda się zdarzaj, dziewczyny z tego forum sa na to dowodem, i mocno ci tego życzę ale do cudu nie potrzebujesz lekarza. Jeseli jest ci pisane to się wydarzy i już. Możesz chodzic do zwykłego regularnego ginekologa na monitoringi żeby wiedzieć co i jak, kiedy owulacja. Ale chodzenie do kliniki leczenia niepłodności w momencie kiedy nie chcesz podchodzić do invitro, to faktycznie wyrzucenie pieniędzy w błoto. Ciężko jest tez znaleźć lekarza który ci powie ze suplementy pomogą , większość z nich w to nie wierzy widza tylko cyfry, i są uczeni schematów, nieskim amh wysoki wiek= invitro proste.
Wiec podsumowując my wiemy ze dieta, suplementy i akupunktura mogą pomoc, wiemy tez i wierzymy ze cuda się zdarzają , ale wszystkie tu chyba jesteśmy mocno zdeterminowane żeby mieć dziecko zrobimy wszystko co się da.
Ja sama kilka late temu byłam mega przeciwna in vitro i prowadziłem nawet spotkani u franciszkanów na ten temat, a teraz co?? Modlę się żeby udało mi się in vitro .
Wiec proszę nie czuj się urażona , wszystkie staramy się pomoc bo umiemy postawić się w takiej sytuacji, ale to twoje życie i twoje decyzje , zrob to z czym ty czujesz się dobrze . Masz już dwójkę dzieci to ogromny dar , przemysł to sobie i życzę ci jak najlepiej.
co u Ciebie kochana? jakieś plany na najbliższy czas?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAri wrote:Na poprawę jajeczek:mogę o czymś zapomnieć.Wit d 4×1000( ale tylko lek ,a nie suplement )tu masz w dobrej cenie https://www.aptekagemini.pl/vigantoletten-1000j-m-90-tabletek.html .I nie kupuj tych z innymi wartościami,bo to już suplement.Dr kazała brać 2000,ale po roku suplementacji wynik był na minimalnym poziomie wystarczającym i miałam zwiększyć do 4000.Kolejne,to wiesiolek 6 sztuk ,tylko do owulacji( teraz kupuje ten,bo maz tez ma łykać i trochę drogo wychodziło https://www.aptekagemini.pl/wiesiolek-apteo-500mg-120-kapsulek.html),po obu olej lnianyWit.e 400,resveratrol, ahvaganda,maca,Wit.c w proszku z wodą i z sokiem z granatami,dhea×3( wcześniej Eliot,potem swansona),koenzym q10×6(zmieniłam na tańszą formę,bo ponoć każda się wchlania),MyoFolic ( symfolic,infolic itp)×2,jagody goi( Max 20 sztuk i tu najważniejsze w czasie stymulacji na pęcherzyki,by rosly),zelazo i najlepiej z Wit c,ale nie łączyć z b i magnezem,fertilcare,magnez,zioła o.srojki( na noc),algi,mleczko pszczele( ja piłam pierzge),SHATAVARI,niacyna2×100,nac( glutation),Ala,
Larginina,lcarnityna.cynk,selen.No i ostatnie odkrycie,gdy dr kazała mi szukać naturalnych zamienników hormonu wzrostu,to woda kokosowa,która ma mnóstwo cennych właściwości.Podczas stymulacji zel androtop( na recepte).Pewnie jeszcze o czymś zapomnialam😉Efekty ponoć po 3msc,ale myślę,że każdy czas jest dobry.Moze zaczynaj stopniowo.Wazna jest odpowiednia dieta np.avokado,owoce morza,makrela,orzechy,jagody,maliny,morele suszone bez siarki,slonecznik itp.( przy stymulacji najwazniejsze).
Niektórych rzeczy z niej nawet nie znam ze słyszenia, ale wszystko sobie już wpisałam w kajet i pogoogluję.
Ty brałaś to wszystko na raz, czy w jakichś multi combo tabletkach?
Myślę, że dieta jest kluczowa, trzeba wywalić cukier i skupić się na warzywach, owocach i orzechach.
A zioła o.Sroki zamawiałaś już gotowe, czy sama sobie zmajstrowałaś?
I pytanie mam co do MyoFolic ( symfolic,infolic itp). Ten kwas foliowy jest lepszy niż np. w suplemencie Pregna?
A ten żel Androtop to na co jest?
Ari lubi tę wiadomość
-
MojeMarzenie wrote:Mała86 nie czuje sie urażona przez Was bo Wiem że chciałyście dla mnie dobrze lecz czuje iż To Wy czujecie się urażone przeze mnie dlatego Was przeprosiłam .
Witanko !
Pomimo iż nie piszę to Was podglądam i przyznam szczerze ,że też troszęczkę się zraziłam ,bo jak znacie moją historie chciałabym naturalnie ,lecz pomimo tego Wciaż tu piszecie o inf może dlatego MojeMarzenie zrozumiała to tak jak ja .
Generalnie rzecz biorąc rozumiem jej smutek jak lekarz takim tonem odpowiada pomimo że klinika na najwyższym poziomie i droga no ale nie oszukujmy się każdy jest człowiekiem i nie powinien tak Obrażać i dołować kobiety z naturalnym zajściem w ciążę .
Może że to wątek in-vitro z niskim Amh
a może ja założe
Ciaża naturalna z niskim Amh? jak sądzicie ?Ari lubi tę wiadomość
-
Joa78 wrote:co u Ciebie kochana? jakieś plany na najbliższy czas?
U mnie to samo co u ciebie , czekam na okres już się spóźnia 5 dni, ciaza nie wchodzi w rachubę , wiec pewnie jak zwykle torbiel , lub niski progesteron .
Czekam jeszcze dwa dni a jak nie to tez wezmę progesteron ale przez 5 dni tylko zazwyczaj działa.
Szlak mnie trafia
Poluje na dobry cykl, chciałam na początku cyklu zrobić badania żeby sprawdzić hormony i jeżeli jest Ok startuje ze stymulacja , naturalna lekko modyfikowana. No ale jak na razie plany poszły się paść jak zwykle.Joa78 lubi tę wiadomość
Laparotomia rak jajnika 2014
chemioterapia 2014
AMH 2015 0,05
AMH 2018 0,3
IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu
MTHFR układ homoz. 677C-T
IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór.