Inofem
-
WIADOMOŚĆ
-
Baranosia ja brałam inofem nie z polecenia lekarza tylko sama, po przeczytaniu wielu opinii o jego skuteczności stwierdziłam że spróbuję od razu z dwoma saszetkami dziennie myślę że to na pewno nie zaszkodziło, a mogło tylko pomoc. Mój mąż brał natomiast salfazin przez jeden miesiąc. A, i zaczęłam brać inofem chyba 19 dnia cyklu, więc chyba nie zaszkodzi zacząć brać w trakcie cyklu - to chyba nie ma większego znaczenia, kiedy się zaczynaRuzia
-
Beta robiona 09.03.2016 - 1224 mlU/ml, beta z 11.03.2016 - 2605 mlU/ml babka z laboratorium powiedziała że piękny wynik, ale nie jestem pewna czy nie za wysoka beta bo o 114% wzrosła po 48h. Co myślicie? Lekarz dopiero w przyszłym tygodniu.
Azumi741 -
dziewczyny jak biore ten inofem dwa razy na dzień, to chyba nie ma sensu juz foliowego łykać(w tabletkach)?
a drugie pytanie-czy Wam tez sie tak kiepsko rozpuszcza ten preparat? staram se zalać letnią woda jak tam pisze ale zawsze jakies paprochy zostaja...https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Hej dziewczyny wpadam potwierdzic, ze inofem zy inofolik, bo to to samo tylko inofem tanszy znowu pomogl to znaczy ja w to wierze. Przy pierwszej ciazy zaszlam z inofolikiem a teraz z inofemem plus castagnus. Moje cykle katastroficzne plus niedoczynnosc tarczycy a jednak kropek jest pilam dwie saszetki dziennie ze wzgledu na pcos i zaczelam w grudniu. Zeby zadzialal potrzebuje troche czasu, podobno trzeba pic przez 3 miesiace i nie trzeba juz zadnego dodatkowego kwasu foliowego.
Nie poddawajcie sie dziewczyny! Warto probowac wszystkiegoAJA_S lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
AJA_S wrote:Hej dopiero teraz zauważyłam ten temat.
Mam pytanie do kobiet już w ciąży...
Czy Inofem dla nas i Salfazin dla niego dużo zmienia? Tzn czy naprawdę pomaga? My bierzemy te dwa środki od 12dc i niestety się nie udało
U nas ten zestaw pomógł po 2 cyklach (niepełnych) zażywania inofemu i po jednym salfazinu życzę powodzenia i szybkiego zafasolkowaniaAJA_S lubi tę wiadomość
Ruzia
-
nick nieaktualny
-
Asia_88 wrote:Dziewczyny, a czy któraś z Was brała Inofem podczas przyjmowania metforminy?lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Hmmm szkoda kasy chyba tylko dlatego ze szybko mozna miec pacjentow mniej moja lekarka z kliniki powiedziala ze bardzo dobrze, ze pije ten inofem. Owszem na niektore dziewczyny dziala na inne nie. Jesli masz powazniejsze klopoty zwiazane z nieplodnoscia no to wiadomo, ze sam inofem nie pomoze. Ale ja wierze, ze dziala. W poprzednim roku mialam dwie owulacje, w tym wykryto u mnie adenomioze. Nie wiem jak kropek sie ma teraz ale zaszlam i to sie liczy a inofem plus metformina to dobre polaczenie tylko metformine zacznij od najmniejszej dawki
Asia_88 lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)