X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vendetta raczej pewnie zakwalifikuja :) trzymam kciuki. Napisz po jak i co.

Natasz odpoczywaj, pław się w słoneczku.

Lunka :*

kotek.jpg

• vendetta83 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunk_a wrote:
    Jak skończy się moja miesiaczka spróbujemy normalnie z chłopem zyc bo przez te ostatnie mce bardzo oddaliliśmy soe od siebie nie pamiętam kiedy normalnie byliśmy w lozku tylko iui monitoringi.
    Postanpowilismy dac sobie czas 6 mcy. Jak się nie uda normalnie, zglosimyu się znowu do kliniki.

Właśnie o to mi chodzi. W pewnym momencie życie staraczek przestaje być normalnym życiem... Wszystko kręci się wokół jednego tematu, a my oddalamy się od partnera, rodziny, przyjaciół, rzeczy, które lubimy... I czas przecieka pomiędzy palcami... Bardzo dobre Lunka masz podejście, trzeba trochę "pożyć", pobyć z mężem. Popieram!

06.2015 - ICSI Novum - udane :)
    29.03.2015 - 3 IUI - nieudane :(
    10.2014 - 2 IUI - nieudane :(
    03.2014 - przedwczesny poród i śmierć córeczki po niespełna 2 miesiącach :(
    10.2013 - 1 IUI - udane...
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    venmdetta z ust mi to wyjelas. Ja zaniedbałam bardzo bardzo swojego partnera. Nie pamiętam kiedy ostatnio cos dzialalismy razem, tylko monitoring iui badanie nasienia. Myslisz jak ja.
    Damy sobie te pol roku w końcu nasz problem lezy najbardziej w psychice. może się uda zblizyc do siebie. Nasze zycie stało się jak komedia.

Evaa lubi tę wiadomość

iv09i09katk65tr1.png
  • glitterpink Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ja wczoraj miałam inseminację.. jutro idę sprawdzić czy pęcherzyk faktycznie pękł. W długi weekend testowanko..czy ktoś ma podobny termin?
    Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki i podchodzące do inseminacji!

Evaa lubi tę wiadomość

glitterpink
  • glitterpink Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka..strasznie Ci współczuję straty. Ja jestem po dwóch i wiem jak to boli.. Trzymaj się..co do lekarza i jego podejścia - żenada!
    Mili, ja też miałam inseminację na naturalnym cyklu i też nie dostałam nic na pęknięcie pęcherzyka..nie kumam tego. No nic..oby tylko był efekt! Miałam insemkę dzień po Tobie :)

Evaa lubi tę wiadomość

glitterpink
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:15

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja teraz Dziewczyny dostałam kopa szkoda ze takiego! Ja i mój partner. Musimy zyc dla siebie, a nie myslec w kolko o dziecku. Jak się nie uda za 6mcy będziemy myslec co dalej. Ale na pewno teraz będzie bez spinki na luzie normalnie. Ja tak teraz musze bo to co robiliśmy nie było normalne!

iv09i09katk65tr1.png
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a się tez z Wami zzyłam będę się czasem udzielać :) Wszystkim Wam zycze powodzenia. wiem ze takie sytuacje jak mi się zdarzają, nie jestem jedyna której się to przydarzyło. Czy tutaj tez sa Dziewczyny które miały taka sytuacje?

iv09i09katk65tr1.png
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same smutne wieści w ten weekend :( kto przelamie zla passę?

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • beti80 Znajoma

Wysłany: 25 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie przełamię :( pięć dni spóżnienia ale @ dzisiaj przyszła, też robię sobie przerwę

beti80
  • margo001 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka bardzo dobrze, że robicie sobie przerwę, tym bardziej jeśli piszesz że popsuło się w związku przez to. Faceci też to przeżywają, pewnie inaczej niż my ale jednak równie mocno. Jeżeli macie możliwość to wyjedźcie gdzieś razem, tylko we dwójkę. Wybierzcie coś co lubicie, odpoczywajcie, gadajcie i dobrze się bawcie, ważne żebyście odbudowali więź.

2nn3vfxmqaxhqdgn.png
  • margo001 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti przykro mi.

2nn3vfxmqaxhqdgn.png
  • beti80 Znajoma

Wysłany: 25 maja 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margo001 wrote:
    Beti przykro mi.
    mi też :( ale cóż życie, jedni mają łatwo inni ciągle pod górkę, na razie odpocznę trochę a w następnym miesiącu ostatnia IUI i szykujemy się do IVF

beti80
  • Lunk_a Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti przykro mi ale uda się zobaczysz!

Zastanawiam się wlasnie jak odbudowac te namietnosc w związku?
    Macie jakies pomysły?
    My chyba nigdy nawet nie zbudowaliśmy na dobre tej namiętności...

Będzie trzeba chyba najzwyczajniej w swiecie zacząć ze sobą uprawiac normalny seks, a przynajmniej probowac. Mój K bardzo się zablokował przez to wszystko a ja byłam egoistka. Teraz minie trochę czasu żeby to naprawić.

beti80 lubi tę wiadomość

iv09i09katk65tr1.png
  • lipa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka tak ja kmargo radzi - wyjechac gdzies. Z doswiadczenia wiem, że to baardzo dobrze robi dla związku. Miłośc w innej sypialni, niz ta, która ostatnimi czasy kojarzyła się tylko i wylącznie z prokreacją, a nie namiętnością. My tak minimum raz do roku robimy taki wypad, nawet do hotelu położonego kilkanaście kilometrów dalej i jest super :)

age.png
  • lipa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam na monitoring na 17.30 i jestem mega zdenerwowana. nie wiem dlaczego, ale mam rpzeczucie, że albo nei ma jajeczek, albo już pozamiatane, w każdym razie czuję, że nie podejdziemy do IUI, nei wiem dlaczego :(

age.png
  • Nanatasza Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa, wycisz się proszę, nie pomagasz jajeczkom :)
    na pewno będzie dobrze, daj znać po monicie.

Ja z kolei czekam na wyniki bety...

Lunka, dziewczyny dobrze mówią, wyjechać, upić się razem, pograć w głupie gry, pograć na gitarze, zmienić otoczenie, twarze. Jakieś spa, jakiś hotel. Oby nie do rodziny ;)
    Nam pomaga dodatkowo smaczne wino i sexy stroje ;) nowe gatki czy koszulka i sex w dniach niepłodnych!

starania od 2007
    mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
    "..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
    ivf czerwiec 2016 [*] [*]
  • gaja13 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka ja bym do tego dodała wizytę u fryzjera kosmetyczki i dobra depilacja nowy ciuszek i mąż oszaleje na twoim punkcie a już napewno zakocha się na nowo!

02 06 2015 :-( 26 06 2015 :-(
    21 07 2015 :-( 14 09 2015 :)<3 :) <3 :) <3 :) <3

• Lunk_a Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście kochane dziekuje :) Jak zaczne od sexi strojow to facet mi zawału dostanie, tyle czasu bez seksu, to jeszcze się gorzej zestresuje :D Wyjechac możemy ale dopiero w wakacje. Mój K jest bardzo dobrym człowiekiem jeśli chodzi o zycie, porozmawialiśmy szczerze-ze to nami wstrzasnelo, ze zaczynamy wszystko na nowo. Ja się boje tego pierwszego kroku. Okres mi się skończy będę musiala jakos go zaczepić...co mam powiedzieć-wiesz okres się skonczył moze cos podzialamy?
    To będzie głupie...juz sama nie wiem jakwiem ze zachowuje się jak głupia nastolatka...ale co zrobie, nasza sfera seksualna lezy i kwiczy.

iv09i09katk65tr1.png
  • Nanatasza Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic nie mów, po prostu zrób kolację przy świecach i zacznij go całować, samo pójdzie :)

starania od 2007
    mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
    "..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
    ivf czerwiec 2016 [*] [*]
‹‹ 538 539 540 541 542 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ