INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
lilou u mnie tak samo powiedzial. Po hsg zbierac do IUI i po IUI jeszcze poprawic normalnie
-
roxa wrote:Wszystkie papiery które klinika mi dała do iui wczoraj oddałam w kasie chorych i u mojego "normalnego" gina do wypełnienia, niby miało nie być owulki w tym miesiącu bo ginowi podczas cytologii wydawało się, że jeszcze jest pęcherzyk a brałam już progesteron, miałam do was dołączać, a tu dzwonią do mnie wczoraj popołudniu (byłam oddać rano w klinice krew), że moja beta jest pozytywna!!! Udało nam się w ostatnim cyklu przed IUI! Teraz czekam na usg i modlę się, żeby wszystko było dobrze...
Super, gratuluję -
nick nieaktualny
-
dziewczyny, pytanie z innej beczki (jest gdzieś wątek o duphastonie ale chyba mega zakurzony..)
jak brałyście to też byłyście strasznie senne?
dziś ledwo patrzę na oczy...
i czy dupek podnosi temp? już 2 dzień mam stan podgorączkowy, ale w ciagu dnia - przestałam mierzyć rano, bo wydawało mi się, że leki temp rozregulowują
maż lata i co mnie dotknie mówi - co ty taka gorąca
dziwne to strasznieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 14:58
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Nanatasza wrote:dziewczyny, pytanie z innej beczki (jest gdzieś wątek o duphastonie ale chyba mega zakurzony..)
i czy dupek podnosi temp? już 2 dzień mam stan podgorączkowy, ale w ciagu dnia - przestałam mierzyć rano, bo wydawało mi się, że leki temp rozregulowują
dziwne to strasznie
Progesteron pod każdą postacią czy dupek czy luteina podnosi temperaturę -
Nanatasza wrote:tak to właśnie wygląda.. je też ostatnio jestem strasznie rozbuchana przez hormony, ryczę, śmieję się, wrzeszczę, wszystko na raz!
i z tym sexem tak jest.. najpierw okres .. potem prezz iui nie, po iui ze 2 razy poprawić, potem nie bo zagnieżdżenie, potem nie bo okres,.. i tak w kółko..
Mój mąż też nie ma ze mną lekkoAle te hormony to faktycznie dają nam popalić - karuzela uczuć. Oby tylko się udało i nie zabrakło nam sił do dalszej walki.
muszynka lubi tę wiadomość
Peonia88
-
roxa mi lekarz powiedzial, ze tak wlasnie czesto sie zdarza ze kobiety po hsg zachodza
cos tam sie przeplucze, moze wlasnie jakies delkatne zrosty puszcza i jest fasolka
jeszcze raz gratulacje!!
-
roxa wrote:Wszystkie papiery które klinika mi dała do iui wczoraj oddałam w kasie chorych i u mojego "normalnego" gina do wypełnienia, niby miało nie być owulki w tym miesiącu bo ginowi podczas cytologii wydawało się, że jeszcze jest pęcherzyk a brałam już progesteron, miałam do was dołączać, a tu dzwonią do mnie wczoraj popołudniu (byłam oddać rano w klinice krew), że moja beta jest pozytywna!!! Udało nam się w ostatnim cyklu przed IUI! Teraz czekam na usg i modlę się, żeby wszystko było dobrze...
To się nazywa fart
Gratulacje i oszczędzaj się teraz
-
Nanatasza wrote:dziewczyny, pytanie z innej beczki (jest gdzieś wątek o duphastonie ale chyba mega zakurzony..)
dziwne to strasznie
Nanataszo, nie chcę cię bardziej nakręcać, ale mi się wydaję, że niedługo pojawią się 4 uśmiechnięte buźki na liście obok twojego imieniaTrzymam kciuki!!
Nanatasza lubi tę wiadomość
Peonia88
-
nick nieaktualny
-
lilou wrote:Nanataszo, nie chcę cię bardziej nakręcać, ale mi się wydaję, że niedługo pojawią się 4 uśmiechnięte buźki na liście obok twojego imienia
Trzymam kciuki!!
chyba bym sie posikała ze szczęściato byłby prezent urodzinowy
starania od 2007
Tak, ale dr M był na urlopie. I jakoś tak wyszło, że tak mnie przerzucali od lekarza do lekarza. Chociaż nie ukrywam, że wolałabym, żeby mnie 1 lekarz prowadził, żeby mnie przynajmniej kojarzył. Ale z drugiej str, dzięki temu poznałam wszystkich lekarzy, żadnemu nie ufam, ale dr M przypadł mi najbardziej do gustu, może dlatego, że poleciła mi go dr Patrycja F-R.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:17
Peonia88
-
lilou wrote:Nanataszko, musi się udać. A macie jakiś plan B w razie w?
poza tym pracy co nie miara. I organizm od leków musi odpocząć.
potem nie wiem.. lekarz powiedział ivf, M się nie zgadza. Ja bym się zdecydowała..zobaczymy co czas przyniesiestarania od 2007
nick nieaktualnylilou wrote:myślę, że badanie pomogło, podobno pierwsze 3 cykle po hsg dają największą szanse na ciąże. Jak 2 lata się staraliście, to jakiś problem musiał być, może jakieś delikatne zrosty?
Trzymam za was mocno kciuki! Oby czerwiec zaowocował tak jak maj!
Eltasz lubi tę wiadomość