Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Termin @ mam na jutro a odstawić miałam w czwartek ale nie odstawiamy bo chciałabym iść w Nowym cyklu do innego lekarza a nie dam rady iść w poniedziałek ani wtorek więc mam nadzieję że ta wstrętne @ zamiast przyjść jutro przyjdzie np we wtorek Al o w środę. Dziś jest równo 14 dni po owu
-
nick nieaktualnyBogna87 wrote:Termin @ mam na jutro a odstawić miałam w czwartek ale nie odstawiamy bo chciałabym iść w Nowym cyklu do innego lekarza a nie dam rady iść w poniedziałek ani wtorek więc mam nadzieję że ta wstrętne @ zamiast przyjść jutro przyjdzie np we wtorek Al o w środę. Dziś jest równo 14 dni po owu
-
nick nieaktualnyBogna87 wrote:Ooo no to nieźle, u mnie w zasadzie można umówić się z tygodnia na tydzień.
Jeszcze raz zapytam czy jeśli biorę nadal dupka to dostanę @ o czasie czy później? -
Bogna87 wrote:Ooo no to nieźle, u mnie w zasadzie można umówić się z tygodnia na tydzień.
Jeszcze raz zapytam czy jeśli biorę nadal dupka to dostanę @ o czasie czy później?
ja kiedyś dostałam @ jeszcze w trakcie brania dupka, jak @ miała przyjść to była niezależnie czy brałam czy już nie, dupek nigdy nie wydłużył mi cyklu. Za to luteina działała tak że @ była zawsze po odstawieniu jej nigdy w trakcie.Bogna87 lubi tę wiadomość
-
Przeczytałam wczoraj wieczorem Waszą dyskusję na temat nasienia. Nie pisałam nic bo musiałam przetrawić odwołaną IUI.
Anuśla nie robiliśmy posiewu z nasienia, dzięki. Pod koniec marca będziemy robić ogólne badanie i posiew też zrobimy do tego test HBA i może DNA.
pszczola2000 mój mąż miał już kilka razy badane nasienie i różnie to bywało ( 20mln, 24mln, 8mln, 14,6mln, 10,41mln i ostatnie 5,99mln wszystkie wyniki w 1ml ) ten ostatni wynik prawdopodobnie z powodu przegrzania a przynajmniej mam taką nadzieję, najpierw coś go brało więc pił teraflu a ostatecznie kupił sobie ocieplane spodnie i bardzo często w nich chodził, a w dniu IUI jechał godzinę z podgrzewaniem fotela po prostu zabił plemniki, o czym pózniej się dowiedziałam.
My na IV raczej się nie zdecydujemy, dlatego liczymy że leki pomogą. Poza tym do tej pory nie brał nawet witamin a morfologia z 3% podskoczyła na 11% a jedyne co zmienił to przestał pić napoje gazowane, teraz pije tylko wodę i bardzo ograniczył słodycze nic więcej.Anuśla, Selina lubią tę wiadomość
-
Pisałam kiedyś ale dla przypomnienia - mam syna ( 10 lat ), urodzony 2 tyg. po terminie przez c.c. Zaszłam w ciążę naturalnie po 4 latach starań, mąż w tym szczęśliwym cyklu miał leukocyty 0,4 , morfologia 3% i 19mln w 1ml ( ale wtedy norma była powyżej 20mln ).
Selina, pszczola2000 lubią tę wiadomość
-
Selina wrote:Ale przecie lepiej isc do nowego gin nawet poczatkiem nowego cyklu niz koncemstarego. Usg nawet podczas @ zrobi jak nie przezpochwowe to zwykle. Bedzie widac jak sie endozluszcza itd. Nie rozumiem w tym momencie tego przeciagania. Czy nie kazali Ci w klinice dostarczyc wyniku bety 14dp IUI? U mnie to byl obowiazek zapisany w umowie
-
angi_o wrote:ja kiedyś dostałam @ jeszcze w trakcie brania dupka, jak @ miała przyjść to była niezależnie czy brałam czy już nie, dupek nigdy nie wydłużył mi cyklu. Za to luteina działała tak że @ była zawsze po odstawieniu jej nigdy w trakcie.
angi_o lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, jestem nowa, wczoraj podeszłam do pierwszej inseminacji aid czekamy teraz jak to się wszystko ułoży, aid na pękniętym pęcherzyku, zobaczymy może się uda, ale nie mam wielkich nadziei.
Mallagga, Selina, Salma lubią tę wiadomość
2004 ciąża naturalna-syn
2007 ciąża naturalna-syn
Starania od 2017,m brak plemników
Moje wszystkie badania ok
2019 01 11 pierwsze aid☹️
2019 02 05 drugie ☹️
,, I choćby pogasły wszystkie światła.... nie pozwól zgasnąć nadziei ". Przerwa w staraniach -
Ja badanie książkowe wszystkie, problem z M, zero plemników do zapłodnienia, stąd decyzja o aid, ja było u was jeżeli chodzi o aid, któraś miała na pękniętym pęcherzyku?2004 ciąża naturalna-syn
2007 ciąża naturalna-syn
2019 02 05 drugie ☹️
,, I choćby pogasły wszystkie światła.... nie pozwól zgasnąć nadziei ". Przerwa w staraniach -
nick nieaktualnyJustyska1986 wrote:Ja badanie książkowe wszystkie, problem z M, zero plemników do zapłodnienia, stąd decyzja o aid, ja było u was jeżeli chodzi o aid, któraś miała na pękniętym pęcherzyku?
Kciuki mocne!! Czyli 26 testujesz? -
Pierwsza wizyta była 12 grudnia i odrazu usg i zlecenie na badania jedne przed miesiączką drugie w 1 dc potem byłam 8 stycznia ale pęcherzyk miał 17mm dostałam receptę na zastrzyk który zrobiłam 9 późno wieczorem, a 15 raniutko inseminacja2004 ciąża naturalna-syn
2007 ciąża naturalna-syn
2019 02 05 drugie ☹️
11 rano nie 15 sorry2004 ciąża naturalna-syn
2007 ciąża naturalna-syn
2019 02 05 drugie ☹️
Teraz mam brać od dziś przez 10 dni progesteron później test2004 ciąża naturalna-syn
2007 ciąża naturalna-syn
2019 02 05 drugie ☹️
Tak miałam usg, lekarz powiedział że pęcherzyk już pękł i robimy na pękniętym że trafiliśmy w samą porę, tak twierdził, lecz się w gamecie na podzamczu koło Kielc2004 ciąża naturalna-syn
2007 ciąża naturalna-syn
2019 02 05 drugie ☹️
Nadzieję jest tylko obawiam się czy nie było za późno na zapłodnienie, lekarz powiedział że jest dobrze ze nasienie silne itd.2004 ciąża naturalna-syn
2007 ciąża naturalna-syn
2019 02 05 drugie ☹️
nick nieaktualnyJustyska1986 wrote:Nadzieję jest tylko obawiam się czy nie było za późno na zapłodnienie, lekarz powiedział że jest dobrze ze nasienie silne itd.
Witaj.
Ja nigdy nie trafilam na pekniety pecherzyk zawsze na calych.
A tego czy jest za pozno czy nie to nikt nie wie niestety... mozna tylko gdybać sobie
Trzymam kciuki. -
Ja jestem właśnie zwolenniczką iui na peknietym lub pekajacym pęcherzyku więc w moim przekonaniu bardzo dobrze. Mam nadzieję że za 2 tygodnie będziesz skakać pod niebo z radości. ja też liczę się w Gamecie tylko w rzgowie koło Łodzi i mi tam nie robią usg przed inseminacja. A pomyśleć by można że jak to gameta i to gameta to powinni robić tak samo. Ile płacisz za Aid tam?