*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikaMadzia wrote:Ja miałam drożność w lutym, a pierwsza iui w marcu, ale to dlatego ze nie mieliśmy badań wszystkich, nie wyrobiliśmy się. Gdybyśmy mieli badania to by nam zrobił w tym cyklu co drożność
nie wiem czy by zrobili powiem Ci bo mi powiedziala babka w recepcji i lekarka ze sie nie robi bo jest stan zapalny i ze jest wieksza szansa ze sie nie uda i ze co ten lekarz mowil i byla w szoku jak powiedzialam ze przyszlam na insemi w tym samym cyklu ;o -
Daga 654 wrote:nie wiem czy by zrobili powiem Ci bo mi powiedziala babka w recepcji i lekarka ze sie nie robi bo jest stan zapalny i ze jest wieksza szansa ze sie nie uda i ze co ten lekarz mowil i byla w szoku jak powiedzialam ze przyszlam na insemi w tym samym cyklu ;o
Mój lekarz też rozdzielał na 2 cykle, mówił ze w 1 właśnie jest jakieś ryzyko powikłań mimo dość prostego badania i iui trzeba robic w kolejnym. Jedyne co to probowac się poprzytulać w domu 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja, 18:35
👱♀️32 🤵 40
Klinika - 11. 2025
Drożność - 12.2025
IUI - 04.05 ❌️ -
Hej dziewczyny, kazdej ktora czeka na IUI lub jest po życzę powodzenia ❤️
A ja zgłaszam ze u mnie przyszły wyniki na te kariotypy i sa Oki. W poniedziałek bylam z mężem powtórzyć badania ktore straciły ważność, i tez juz mamy wyniki i tez jest oki.
W środę mamy wizytę i pewnie dostaniemy dalszy plan, nic tylko czekać🙈
MonikaMadzia, AgaaaMe lubią tę wiadomość
-
Riaska98 wrote:Hej dziewczyny, kazdej ktora czeka na IUI lub jest po życzę powodzenia ❤️
A ja zgłaszam ze u mnie przyszły wyniki na te kariotypy i sa Oki. W poniedziałek bylam z mężem powtórzyć badania ktore straciły ważność, i tez juz mamy wyniki i tez jest oki.
W środę mamy wizytę i pewnie dostaniemy dalszy plan, nic tylko czekać🙈
Powodzenia!😍 a Ty już koniec z Iui?
Riaska98 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś byłam na sprawdzeniu czy jest ciałko żółte by mieć potwierdzenie owulacji i jest, więc teraz najgorsze czekanie, testowanie będzie w czwartek na tydzieńDaga 654 wrote:Jak tam u was?
Jeśli 3 iui się nie uda, to w czerwcu robimy histeroskopie diagnostyczną
Jak będzie wszystko ok to od lipca ivf
A u Ciebie?👩🦰29👨30
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
02.2026 drożność ✅
03.2026 I IUI cykl naturalny❌
04.2026 II IUI cykl naturalny ❌
05.2026 III IUI cykl stymulowany ⏳ -
MonikaMadzia wrote:Ja dziś byłam na sprawdzeniu czy jest ciałko żółte by mieć potwierdzenie owulacji i jest, więc teraz najgorsze czekanie, testowanie będzie w czwartek na tydzień
A u Ciebie?
To kiedy iui? -
A ta histeroskopia jak wygląda? Bo nie miałam tegoMonikaMadzia wrote:Ja dziś byłam na sprawdzeniu czy jest ciałko żółte by mieć potwierdzenie owulacji i jest, więc teraz najgorsze czekanie, testowanie będzie w czwartek na tydzień
A u Ciebie? -
Taka diagnostyczna jest bez znieczulenia, wiec chyba podobnie jak drożność, jak będę po, to opowiem jak byłoDaga 654 wrote:A ta histeroskopia jak wygląda? Bo nie miałam tego
Wprowadza kamerkę i ogląda macice, czy nie ma zrostów, polipów i pobiera wycinek do sprawdzenia czy jest stan zapalny. Lekarz mówi ze macica wygląda ok i raczej polipów nie ma, głównie pod kątem zapalenia endometrium. Ja mam plamienia między owulacją a miesiączka, dlatego przed przystąpieniem do ivf chciałam sprawdzić czy nie ma zapalenia, może to jest przyczyna… jak wyjdzie zapalenie to wtedy trzeba to wyleczyć i ponownie sprawdzić czy wyleczone, więc ivf będzie odroczone o jakieś 2-3 miesiące… no ale nic, najpierw czekanie na wynik 3 iui 🤞🏼🥹👩🦰29👨30
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
02.2026 drożność ✅
Przykro mi 😥 trzymaj się! 🥰 najpierw trochę łez i smutku, a potem dalsza walka 💪🏼AgaaaMe wrote:Hej dziewczyny. Właśnie dostalam wynik bety, <2. Walczymy dalej 🥺
Jaki u Was dalszy plan działania?👩🦰29👨30
starania od 10.2024
leczenie od 10.2025
02.2026 drożność ✅
MonikaMadzia wrote:Trzecia iui mieliśmy w sobotę i to już było ostatnie
O super! To czuję że to będzie to , do 3 razy sztuka słuchaj, a kto wam robił. ? Trzymam mocno kciuki! Ja mam dobre przeczucia, a mnie strasznie lędźwie bolą choć jestem już prawie 2 tyg po drożności ale daje radę, czekam na okres , strasznie wolno to idzie ten czas .. -
Hey Dziewczyny.
Kiedys kiedys tutaj z Wami bylam, ale potem nam sie udalo z dzidzi , ktora teraz ma rok i 3 miesięce. Udalo sie z pierwsza iui. W sobotę mialam nastepna, staramy sie o rodzeństwo. Trzymam kciuki za wszystkie z Was, musze poczytac , zeby byc na bieżąco z Wami. Buziaki
Riaska98, MonikaMadzia lubią tę wiadomość
-
O zobacz, takie wiadomości daja nadzieję dla wszystkich ❤️ mimo ze mnie IUI zawiodło, wiem ze trzeba wierzyć 🥰Edziulka wrote:Hey Dziewczyny.
Kiedys kiedys tutaj z Wami bylam, ale potem nam sie udalo z dzidzi , ktora teraz ma rok i 3 miesięce. Udalo sie z pierwsza iui. W sobotę mialam nastepna, staramy sie o rodzeństwo. Trzymam kciuki za wszystkie z Was, musze poczytac , zeby byc na bieżąco z Wami. Buziaki
Edziulka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Tym, którym się nie udało, życzę dużo siły,nie poddawajcie się 🤞💪 a tym, które czekają na wynik- dużo spokoju i cierpliwości 😊 Chociaż wiem z własnego doświadczenia, że z tym ostatnim może być ciężko 😉
Riaska98, Edziulka lubią tę wiadomość
lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
13.04.2026- II IUI ✅ ⏸️♥️