INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Wielkie gratulacje! !!maruda34 wrote:Dziewczyny proga mam 38 a beta 24
Dr w 5 min odp ze super....wiec chyba po cichu mozemy sie cieszyc i trzymac && zeby nam wszystko roslo
same świetne wiadomości od Was dziewczyny!
Serce sie raduje!
maruda34 lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET

II ET szczęśliwy
-
Mówiłam, że będzie dobrzemaruda34 wrote:Dziewczyny proga mam 38 a beta 24
Dr w 5 min odp ze super....wiec chyba po cichu mozemy sie cieszyc i trzymac && zeby nam wszystko roslo
Pamiętaj, cieszymy się po cichu
P.S. Gratuluję :-*
maruda34 lubi tę wiadomość
aksa -
dziewczyny gratulacje
mam nadzieję że dr ma szcześliwą passę bo wczoraj miałam u niej inseminację 
Selina lubi tę wiadomość
1 IVF -1 blastka - criotransfer
- po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud !
❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
oska_m wrote:Selina we wtorek mam monitoring i ustalimy co i jak, liczę że czwartek lub piątek jak wszystko pójdzie jak po maśle

JustiJusti - wszystkie miałaś na niepęknietych pęcherzykach ? Ciekawa jest ta róznica w godzinach
Tak. Na wszystkich. Pani dr woli na niepękniętych, ponieważ twierdzi, że jak są pękniete to nie wiadomomo kiedy była owulacja. -
Cieszę się z Wami dziewczyny. Wszystkie wasze wpisy pozwalają wierzyć, że i mnie się może wreszcie udaaksa wrote:Beta godz. 7.35 wynik 49,4nIU/ml
Cokolwiek to znaczy...
.
aksa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Aksa, Maruda gratuluję dziewczyny!

Oska kciuki
betujesz końcem miesiąca?
tak, tylko dr mi dała na 12 dni duphaston tak dziwnie
bo zawsze miałam na 10 dni i beta. Mam zrobić betę 24.05
zastrzyk był we wtorek a dopiero od niedziele mam go brać.
1 IVF -1 blastka - criotransfer
- po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud !
❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
aksa wrote:Też mam Neoparin zamiast Claxane bo w tej aptece kolo kliniki nie maja go wogole. Lekarka powiedziała, że może być. Ja się zaopatruję tylko tam. Dwa razy mi brakło leku (jeden "wybuchł" a drugi spadł i się rozbił). Tam bez problemu dostałam leki w sobotę, a potem w poniedziałek tylko receptę doniosłam. Tylko te ceny... Jadę po wyniki ok. 11.30.
Hejka.
W jakiej cenie jest ten Claxane oraz Prolutex? Sama procedura to masakryczny koszt dla mnie. Teraz jeszcze te wszystkie leki przed i po. Muszę zacząć zaciskać chyba pasa
. Po ten prolutex jeździ się do Czech
? Dziś za 2 strzykawki Gonalu (po 5 dawek) + 5 strzykawek Orgalutranu wydałam badatela ponad 1.125 zł a to dopiero początek. Uff
-
JustiJusti wrote:Hejka.
W jakiej cenie jest ten Claxane oraz Prolutex? Sama procedura to masakryczny koszt dla mnie. Teraz jeszcze te wszystkie leki przed i po. Muszę zacząć zaciskać chyba pasa
? Dziś za 2 strzykawki Gonalu (po 5 dawek) + 5 strzykawek Orgalutranu wydałam badatela ponad 1.125 zł a to dopiero początek. Uff
Prolutex 150zl za 7 ampulek. Wszystkie leki sa dostepne w tej aptece ksiazecej przy klinice. Wiec nigdzie nie trzeba jezdzic.
No niestety....leki sa bardzo drogie. Ale my z mezem zawsze powtarzamy ze to tylko pieniadze a dla "szczescia" zrobi sie wszystko.
Ja to zliczajac wszystkie leki co do tej pory mialam to wydalam ok 6 tys a to jeszcze nie koniec
aksa lubi tę wiadomość
-
JustiJusti wrote:Hejka.
A Clexane ok 80zl -
Dziewczyny te wszystkie koszty to robi się ogromna suma!! Bo to nie koszt samej procedury jest istotny.. ale wszystkie badania przed.. w trackie.. wszystkie leki, zastrzyki... głowa mała!!
Dziewczyny czy słyszałyście aby scratching mógł zaszkodzić??
ja byłam dziś na wizycie i kiedy o niego zapytałam, usłyszałam, że bez panelu badan immunologicznych nie będzie on wykonany bo mógłby zaszkodzić.. powiedziałam, że chcieliśmy po prostu zwiększyć szanse powodzenia.. i dr uznała, że skoro mam Hashimoto i POF to faktycznie dobrze byłoby zrobić te badania... wypisała je na kartce.. koszt prawie 2 tysiące !! czy któraś z Was miała podobną sytuację??Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET

II ET szczęśliwy
-
Hej dziewczyny podczytuje Was jestem po 1 nie udanej procedurze. Mój prog w dniu transferu wynosil 144. Dwa dni później 24 później już był tylko wzrost i do dnia bety wynosil 120 A beta i tak wyszła negatywną
dużo nadziei sobie zrobiłam i wyszło jak wyszło O co chodzi z tym wyrzutem prog będę bardzo wdzieczna za odpowiedź.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 21:53
OM 3.9.2025 🩵 -
nick nieaktualnyMiałam taką samą proceduręoska_m wrote:tak, tylko dr mi dała na 12 dni duphaston tak dziwnie
bo zawsze miałam na 10 dni i beta. Mam zrobić betę 24.05
zastrzyk był we wtorek a dopiero od niedziele mam go brać.
też na 12dni dupek, ale w 11dniu już odstawiłam, bo beta wyszła negatywna

jaki wynik??