X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • Motyl12 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mo_Nika wrote:
    Mi wypada 10 dpt w niedzielę 11 lipca, więc dr kazal zrobić betę w poniedziałek 12 lipca :) i tego planuję się trzymać, póki co 😁
    Kciuki dziewczyny za Wasze kropki ✊🍀
    My również trzymamy kciuki-niech przyjdzie i do nas w końcu to szczęście🍀✊🙏💞

mo_Nika, Nika1 lubią tę wiadomość

Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
    Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motyl12 wrote:
    Mogłaś nagrać filmik w telefonie😎 wspaniałe zdjęcie🤗💞🤗💞
    Niestety nie każdy lekarz pozwala tak nagrywać. :(

• lindalia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Niestety nie każdy lekarz pozwala tak nagrywać. :(
    Wiem z bliskiego źródła, że Rajewski pozwala nagrywać wszystko podczas badania! Geraltowa, info do Ciebie 😄

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    No wlasnie odstawie steryd i glucophage w tym samym czasie i wtedy krzywa. Kurcze też się boję tej insuliny. Ja owoce staram się jeść do pełnego posiłku. Ale czasem łapie mnie ochota na czereśnie, że musze zjeść już tu i teraz 😉 ostatnio miałaś bardzo ładny cukier, może uda nam się wykiwać cukrzycę 🙂 Kajtek urośnie, zobaczysz aż się zdziwisz na następnym usg że taki duży. A powiedz mi musiałaś powtarzac te choroby zakaźne typu HIV kila teraz w ciąży? Bo ja mam najswiezsze z marca i nie kazal mi powtarzać.
    Nieee, nie musiałam powtarzać, jedynie toksoplazmozę, bo ona podobno musi być robiona w ciąży. :)
    A co do mojego cukru to to kwestia czasu niestety. Podejrzewam, że się nie wywinę :/ Jestem za bardzo obarczona, a popełniam grzechy.

• Kassssia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za rady co do szczepionki. W poniedziałek mam wizytę u mojej gin to poproszę ją o skierowanie.
    Tak pytałam o NFZ, bo strasznie mnie ostatnio zaczęło irytować, że przez to, że chodzę prywatnie do ginekologa to wszystkie badania krwi itp. też muszę prywatnie robić... Tak w kontekście "rozdawnictwa" u nas w państwie, tępienia invitro o niepłodności...
    Dobra szkoda gadać, bo znowu mi się ciśnienie podniesie xD

l22n9vvj7eq2lufw.png
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    Wiem z bliskiego źródła, że Rajewski pozwala nagrywać wszystko podczas badania! Geraltowa, info do Ciebie 😄
    Oooo to zazdro, bo moja nie pozwala, ale może sama nagrywa filmy z USG. Moja siostra takie nagrania miała od innego lekarza. Będę musiała zapytać. :)

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kassssia wrote:
    Dziewczyny dzięki za rady co do szczepionki. W poniedziałek mam wizytę u mojej gin to poproszę ją o skierowanie.
    Tak pytałam o NFZ, bo strasznie mnie ostatnio zaczęło irytować, że przez to, że chodzę prywatnie do ginekologa to wszystkie badania krwi itp. też muszę prywatnie robić... Tak w kontekście "rozdawnictwa" u nas w państwie, tępienia invitro o niepłodności...
    Dobra szkoda gadać, bo znowu mi się ciśnienie podniesie xD
    Nie denerwuj się. Szkoda. Nie mamy na to wpływu niestety... :(

Kassssia lubi tę wiadomość

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia, a co u Ciebie? Kiedy wizyta, bo moja pamięć zawodzi. :(

• lindalia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    lindalia, a co u Ciebie? Kiedy wizyta, bo moja pamięć zawodzi. :(
    W przyszłym tygodniu. Dłuży mi sie, przyzwyczaiłam się do wizyt co 4 dni 😄

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    Zobaczysz co będzie w ciąży 🤣🤣🤣

• lindalia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Zobaczysz co będzie w ciąży 🤣🤣🤣
    W normalnym życiu słyszę od ciężarnych "o nie, znowu lekarz. Czemu on każe mi przyjeżdżać tak często ".

• Aniaaaa Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was miała protokół długi?

• Geraltowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    Nieee, ja nie wiem czy pozwala. Pisałam kiedys, że muszę go zapytać czy mogę nagrać dla męża ale dzisiaj nadal było usg przezpochwowe to zapytam następnym razem 😉 brakuje mi trzeciej ręki 🤪 swoją drogą ciekawe że te rece pod pupą podczas usg są takie ważne? Dzisiaj tylko pytałam czy można z mężem na prenatalne ale nie można 😞

f2wlx1hpsub9oe3g.png
    Starania od 2016
    06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
    Zmiana kliniki + badanie immunologii
    04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
    05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
    21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram
  • lindalia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    Nieee, ja nie wiem czy pozwala. Pisałam kiedys, że muszę go zapytać czy mogę nagrać dla męża ale dzisiaj nadal było usg przezpochwowe to zapytam następnym razem 😉 brakuje mi trzeciej ręki 🤪 swoją drogą ciekawe że te rece pod pupą podczas usg są takie ważne? Dzisiaj tylko pytałam czy można z mężem na prenatalne ale nie można 😞
    Osobiście widziałam go w tle na niejednym nagraniu z usg, ostatnie sprzed max 2 tygodni. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2021, 20:27

Geraltowa lubi tę wiadomość

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    W normalnym życiu słyszę od ciężarnych "o nie, znowu lekarz. Czemu on każe mi przyjeżdżać tak często ".
    W normalnym życiu może tak. Nie u nas. Dla mnie te 3 tygodnie to jak lata świetlne!

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    Ja nie muszę mieć rak pod pupą, a tez na leżance leżę 🤔

• Geraltowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    Może się miniemy 🙂 bedziesz na ocenie endo przed transferem? Ja też będę w klinice we wt albo czw na intralipidzie

f2wlx1hpsub9oe3g.png
    Starania od 2016
    04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
    05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
  • Geraltowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Ja nie muszę mieć rak pod pupą, a tez na leżance leżę 🤔
    O patrz a mi wszyscy lekarze każą, może to od budowy zależy? Od zawsze musiałam te rece pod pupą trzymać. I to jeszcze na piąstkach, żeby było wyżej.

f2wlx1hpsub9oe3g.png
    Starania od 2016
    04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
  • Nika1 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    O patrz a mi wszyscy lekarze każą, może to od budowy zależy? Od zawsze musiałam te rece pod pupą trzymać. I to jeszcze na piąstkach, żeby było wyżej.
    Ja też zawsze muszę trzymać. I u różnych lekarzy.

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    Mi też się zdarzało, że kazali, ale ostatnio nie kazała i wszystko widziala normalnie.
    A może sama włożyłam ręce pod tyłek i tego nie pamietam?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Geraltowa lubi tę wiadomość

‹‹ 1112 1113 1114 1115 1116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ