INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
mo_Nika wrote:Mi wypada 10 dpt w niedzielę 11 lipca, więc dr kazal zrobić betę w poniedziałek 12 lipca i tego planuję się trzymać, póki co 😁
Kciuki dziewczyny za Wasze kropki ✊🍀mo_Nika, Nika1 lubią tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
Geraltowa wrote:No wlasnie odstawie steryd i glucophage w tym samym czasie i wtedy krzywa. Kurcze też się boję tej insuliny. Ja owoce staram się jeść do pełnego posiłku. Ale czasem łapie mnie ochota na czereśnie, że musze zjeść już tu i teraz 😉 ostatnio miałaś bardzo ładny cukier, może uda nam się wykiwać cukrzycę 🙂 Kajtek urośnie, zobaczysz aż się zdziwisz na następnym usg że taki duży. A powiedz mi musiałaś powtarzac te choroby zakaźne typu HIV kila teraz w ciąży? Bo ja mam najswiezsze z marca i nie kazal mi powtarzać.
A co do mojego cukru to to kwestia czasu niestety. Podejrzewam, że się nie wywinę Jestem za bardzo obarczona, a popełniam grzechy.
-
Dziewczyny dzięki za rady co do szczepionki. W poniedziałek mam wizytę u mojej gin to poproszę ją o skierowanie.
Tak pytałam o NFZ, bo strasznie mnie ostatnio zaczęło irytować, że przez to, że chodzę prywatnie do ginekologa to wszystkie badania krwi itp. też muszę prywatnie robić... Tak w kontekście "rozdawnictwa" u nas w państwie, tępienia invitro o niepłodności...
Dobra szkoda gadać, bo znowu mi się ciśnienie podniesie xD -
lindalia wrote:Wiem z bliskiego źródła, że Rajewski pozwala nagrywać wszystko podczas badania! Geraltowa, info do Ciebie 😄
-
Kassssia wrote:Dziewczyny dzięki za rady co do szczepionki. W poniedziałek mam wizytę u mojej gin to poproszę ją o skierowanie.
Tak pytałam o NFZ, bo strasznie mnie ostatnio zaczęło irytować, że przez to, że chodzę prywatnie do ginekologa to wszystkie badania krwi itp. też muszę prywatnie robić... Tak w kontekście "rozdawnictwa" u nas w państwie, tępienia invitro o niepłodności...
Dobra szkoda gadać, bo znowu mi się ciśnienie podniesie xDKassssia lubi tę wiadomość
-
lindalia wrote:Wiem z bliskiego źródła, że Rajewski pozwala nagrywać wszystko podczas badania! Geraltowa, info do Ciebie 😄
Starania od 2016
06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
Zmiana kliniki + badanie immunologii
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram -
Geraltowa wrote:Nieee, ja nie wiem czy pozwala. Pisałam kiedys, że muszę go zapytać czy mogę nagrać dla męża ale dzisiaj nadal było usg przezpochwowe to zapytam następnym razem 😉 brakuje mi trzeciej ręki 🤪 swoją drogą ciekawe że te rece pod pupą podczas usg są takie ważne? Dzisiaj tylko pytałam czy można z mężem na prenatalne ale nie można 😞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2021, 20:27
Geraltowa lubi tę wiadomość
-
Geraltowa wrote:Nieee, ja nie wiem czy pozwala. Pisałam kiedys, że muszę go zapytać czy mogę nagrać dla męża ale dzisiaj nadal było usg przezpochwowe to zapytam następnym razem 😉 brakuje mi trzeciej ręki 🤪 swoją drogą ciekawe że te rece pod pupą podczas usg są takie ważne? Dzisiaj tylko pytałam czy można z mężem na prenatalne ale nie można 😞
-
lindalia wrote:W przyszłym tygodniu. Dłuży mi sie, przyzwyczaiłam się do wizyt co 4 dni 😄
Starania od 2016
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
dobuska wrote:Ja nie muszę mieć rak pod pupą, a tez na leżance leżę 🤔
Starania od 2016
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
Geraltowa wrote:O patrz a mi wszyscy lekarze każą, może to od budowy zależy? Od zawsze musiałam te rece pod pupą trzymać. I to jeszcze na piąstkach, żeby było wyżej.
A może sama włożyłam ręce pod tyłek i tego nie pamietam?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Geraltowa lubi tę wiadomość