X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • Motyl12 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mo_Nika wrote:
    Mi wypada 10 dpt w niedzielę 11 lipca, więc dr kazal zrobić betę w poniedziałek 12 lipca :) i tego planuję się trzymać, póki co 😁
    Kciuki dziewczyny za Wasze kropki ✊🍀
    My również trzymamy kciuki-niech przyjdzie i do nas w końcu to szczęście🍀✊🙏💞

mo_Nika, Nika1 lubią tę wiadomość

Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
    Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motyl12 wrote:
    Mogłaś nagrać filmik w telefonie😎 wspaniałe zdjęcie🤗💞🤗💞
    Niestety nie każdy lekarz pozwala tak nagrywać. :(

• lindalia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Niestety nie każdy lekarz pozwala tak nagrywać. :(
    Wiem z bliskiego źródła, że Rajewski pozwala nagrywać wszystko podczas badania! Geraltowa, info do Ciebie 😄

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    No wlasnie odstawie steryd i glucophage w tym samym czasie i wtedy krzywa. Kurcze też się boję tej insuliny. Ja owoce staram się jeść do pełnego posiłku. Ale czasem łapie mnie ochota na czereśnie, że musze zjeść już tu i teraz 😉 ostatnio miałaś bardzo ładny cukier, może uda nam się wykiwać cukrzycę 🙂 Kajtek urośnie, zobaczysz aż się zdziwisz na następnym usg że taki duży. A powiedz mi musiałaś powtarzac te choroby zakaźne typu HIV kila teraz w ciąży? Bo ja mam najswiezsze z marca i nie kazal mi powtarzać.
    Nieee, nie musiałam powtarzać, jedynie toksoplazmozę, bo ona podobno musi być robiona w ciąży. :)
    A co do mojego cukru to to kwestia czasu niestety. Podejrzewam, że się nie wywinę :/ Jestem za bardzo obarczona, a popełniam grzechy.

• Kassssia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za rady co do szczepionki. W poniedziałek mam wizytę u mojej gin to poproszę ją o skierowanie.
    Tak pytałam o NFZ, bo strasznie mnie ostatnio zaczęło irytować, że przez to, że chodzę prywatnie do ginekologa to wszystkie badania krwi itp. też muszę prywatnie robić... Tak w kontekście "rozdawnictwa" u nas w państwie, tępienia invitro o niepłodności...
    Dobra szkoda gadać, bo znowu mi się ciśnienie podniesie xD

l22n9vvj7eq2lufw.png
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    Wiem z bliskiego źródła, że Rajewski pozwala nagrywać wszystko podczas badania! Geraltowa, info do Ciebie 😄
    Oooo to zazdro, bo moja nie pozwala, ale może sama nagrywa filmy z USG. Moja siostra takie nagrania miała od innego lekarza. Będę musiała zapytać. :)

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kassssia wrote:
    Dziewczyny dzięki za rady co do szczepionki. W poniedziałek mam wizytę u mojej gin to poproszę ją o skierowanie.
    Tak pytałam o NFZ, bo strasznie mnie ostatnio zaczęło irytować, że przez to, że chodzę prywatnie do ginekologa to wszystkie badania krwi itp. też muszę prywatnie robić... Tak w kontekście "rozdawnictwa" u nas w państwie, tępienia invitro o niepłodności...
    Dobra szkoda gadać, bo znowu mi się ciśnienie podniesie xD
    Nie denerwuj się. Szkoda. Nie mamy na to wpływu niestety... :(

Kassssia lubi tę wiadomość

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia, a co u Ciebie? Kiedy wizyta, bo moja pamięć zawodzi. :(

• lindalia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    lindalia, a co u Ciebie? Kiedy wizyta, bo moja pamięć zawodzi. :(
    W przyszłym tygodniu. Dłuży mi sie, przyzwyczaiłam się do wizyt co 4 dni 😄

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    Zobaczysz co będzie w ciąży 🤣🤣🤣

• lindalia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Zobaczysz co będzie w ciąży 🤣🤣🤣
    W normalnym życiu słyszę od ciężarnych "o nie, znowu lekarz. Czemu on każe mi przyjeżdżać tak często ".

• Aniaaaa Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was miała protokół długi?

• Geraltowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    Nieee, ja nie wiem czy pozwala. Pisałam kiedys, że muszę go zapytać czy mogę nagrać dla męża ale dzisiaj nadal było usg przezpochwowe to zapytam następnym razem 😉 brakuje mi trzeciej ręki 🤪 swoją drogą ciekawe że te rece pod pupą podczas usg są takie ważne? Dzisiaj tylko pytałam czy można z mężem na prenatalne ale nie można 😞

f2wlx1hpsub9oe3g.png
    Starania od 2016
    06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
    Zmiana kliniki + badanie immunologii
    04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
    05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
    21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram
  • lindalia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    Nieee, ja nie wiem czy pozwala. Pisałam kiedys, że muszę go zapytać czy mogę nagrać dla męża ale dzisiaj nadal było usg przezpochwowe to zapytam następnym razem 😉 brakuje mi trzeciej ręki 🤪 swoją drogą ciekawe że te rece pod pupą podczas usg są takie ważne? Dzisiaj tylko pytałam czy można z mężem na prenatalne ale nie można 😞
    Osobiście widziałam go w tle na niejednym nagraniu z usg, ostatnie sprzed max 2 tygodni. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2021, 20:27

Geraltowa lubi tę wiadomość

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    W normalnym życiu słyszę od ciężarnych "o nie, znowu lekarz. Czemu on każe mi przyjeżdżać tak często ".
    W normalnym życiu może tak. Nie u nas. Dla mnie te 3 tygodnie to jak lata świetlne!

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    Ja nie muszę mieć rak pod pupą, a tez na leżance leżę 🤔

• Geraltowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    Może się miniemy 🙂 bedziesz na ocenie endo przed transferem? Ja też będę w klinice we wt albo czw na intralipidzie

f2wlx1hpsub9oe3g.png
    Starania od 2016
    04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
    05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
  • Geraltowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Ja nie muszę mieć rak pod pupą, a tez na leżance leżę 🤔
    O patrz a mi wszyscy lekarze każą, może to od budowy zależy? Od zawsze musiałam te rece pod pupą trzymać. I to jeszcze na piąstkach, żeby było wyżej.

f2wlx1hpsub9oe3g.png
    Starania od 2016
    04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
  • Nika1 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    O patrz a mi wszyscy lekarze każą, może to od budowy zależy? Od zawsze musiałam te rece pod pupą trzymać. I to jeszcze na piąstkach, żeby było wyżej.
    Ja też zawsze muszę trzymać. I u różnych lekarzy.

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    Mi też się zdarzało, że kazali, ale ostatnio nie kazała i wszystko widziala normalnie.
    A może sama włożyłam ręce pod tyłek i tego nie pamietam?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Geraltowa lubi tę wiadomość

‹‹ 1112 1113 1114 1115 1116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ