INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Opowiem Wam coś "zabawnego".
lindalia, dziękuję za pomysł 😂
Mój okres zwolnił do absolutnego minimum. Lindalia zasugerowała test ciążowy, chociaż mam tak co miesiąc.
No, ale jednak... Wiecie jak to jest. Męczy coś w środku, bo jednak to krwawienie jest znowu bardziej plamieniem..
Mówię do mojego
- weź mi kup ten test, bo jak nie sprawdzę to oszaleję
No i kupił. I zrobiłam. I ja tam coś widzę!
Wołam mojego, on nie widzi, potem twierdzi, że to miejsce, gdzie powinna być kreska.
No nie, ja wiem jak wyglada to drobne wydrążenie, ja tu widzę kolor.
Patrzę, co to za test, Bobo-test. Znam go z różnych historii, zwłaszcza z fałszywych szarych kresek.
No, ale co, nie sprawdzę?
Godzina do rozpoczęcia stymulacji, a my do rossmana po testy o czułości 10.
😂😂😂😂😂
No i dobra, wyszły negatywne. Nawet nic na nich nie ćmi.
Krwi mam tyle, co kot napłakał, ale podobno to okres, więc idę robić zastrzyk. Nawet nie wiem czy to już okres, czy nie.
To się nie może skończyć ciążą w tym miesiącu. 😂😂😂😂
KOMEDIA 😂
Zrób bete z krwi😁 pewnie trochę stresu Cię to kosztuje🙈Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
nick nieaktualnydobuska wrote:To normalne. W ulotce pena czytałam, że to nadmiar leku potrzebny do sprawdzania czy igła jest dobra.
Ej! Zrobiłam pierwszy zastrzyk!
Ale wiecie co, boli mnie skóra w miejscu zastrzyku. 🤔
Poczekaj na prolutex 🙈 mi się robiły takie bolesne zgrubienia w miejscu wkłuć i czasem czułam je cały dzień.
A tak poważnie, to przyzwyczajaj się, ja się kłuję od końca lipca, aktualnie na tapecie neoparin 😊 ale mam już taką wprawę, że nawet po ciemku i z zamkniętymi oczami 🙈 -
dobuska wrote:To normalne. W ulotce pena czytałam, że to nadmiar leku potrzebny do sprawdzania czy igła jest dobra.
Ej! Zrobiłam pierwszy zastrzyk!
Ale wiecie co, boli mnie skóra w miejscu zastrzyku. 🤔
A mnie właśnie nic nie boli, nawet śladu nie ma i nie wiem czy to dobrze czy nie.
Czyli przy następnej dawce mam wziąć całą nowa ampułkę czy wykorzystać resztę starej i resztę dobrać z nowej ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 20:00
-
Asiemka wrote:Poczekaj na prolutex 🙈 mi się robiły takie bolesne zgrubienia w miejscu wkłuć i czasem czułam je cały dzień.
A tak poważnie, to przyzwyczajaj się, ja się kłuję od końca lipca, aktualnie na tapecie neoparin 😊 ale mam już taką wprawę, że nawet po ciemku i z zamkniętymi oczami 🙈 -
A ja już się stresuje chyba w piątek zatestuje 11dpt 3-dniowca coś powinno wykazać tak myślę. Mój M twierdzi że lepiej poczekać do poniedziałku to będzie 14dpt ale już mi się tak dłuży ze az mnie korci ten piatek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 20:20
Martita92, lukaszkowa, Marzycielka7, Asiemka, mo_Nika, dobuska, Danadana, lindalia lubią tę wiadomość
-
Mania30 wrote:A ja już się stresuje chyba w piątek zatestuje 11dpt 3-dniowca coś powinno wykazać tak myślę. Mój M twierdzi że lepiej poczekać do poniedziałku to będzie 14dpt ale już mi się tak dłuży ze az mnie korci ten piatek
Mania30 lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Mania30 wrote:A ja już się stresuje chyba w piątek zatestuje 11dpt 3-dniowca coś powinno wykazać tak myślę. Mój M twierdzi że lepiej poczekać do poniedziałku to będzie 14dpt ale już mi się tak dłuży ze az mnie korci ten piatek
Zrób tak jak czujesz a my tu trzymamy kciuki ✊✊✊Mania30 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 22:15
-
Dziewczyny myślicie, że jak zadzwonię do koordynatorki to doktor wystawi mi receptę? Wyszły mi 2 bakterie tlenowe i chciałabym to wyleczyć do wizyty 30. 04 🤦🏻♀️
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Dzudi wrote:Dziewczyny myślicie, że jak zadzwonię do koordynatorki to doktor wystawi mi receptę? Wyszły mi 2 bakterie tlenowe i chciałabym to wyleczyć do wizyty 30. 04 🤦🏻♀️
Ja bym sprobowała, żeby nie tracić czasu. Do 30tego jeszcze kawał czasu więc zdążyłabyś się wyleczyćDzudi lubi tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Mania30 wrote:A ja już się stresuje chyba w piątek zatestuje 11dpt 3-dniowca coś powinno wykazać tak myślę. Mój M twierdzi że lepiej poczekać do poniedziałku to będzie 14dpt ale już mi się tak dłuży ze az mnie korci ten piatekUdane 2IVF-Zdarzył się cud😍
lindalia wrote:A mnie właśnie nic nie boli, nawet śladu nie ma i nie wiem czy to dobrze czy nie.
Czyli przy następnej dawce mam wziąć całą nowa ampułkę czy wykorzystać resztę starej i resztę dobrać z nowej ?
Nie, nie. Koniecznie nowa dawka. Tamto to tylko "diagnostyczny zapas"
Ciesz się, że nic się nie dzieje!Zobacz, dziewczyny ostrzegają, że będzie dużo gorzej. A ja po zastrzyku padłam jak dziecko. O godzinie 21 już spałam na kanapie, a do tego okropny ból głowy. Także świetnie reaguję na hormony. Dalej będzie masakra chyba.
A u mnie z rana dosyć stresowo i płaczliwie. Ten mój okres wcale się nie rozkręca. Bardzo się boję, że jednak źle wyznaczyłam 1dc i tym wczorajszym zastrzykiem coś zablokowałam. Jeszcze stres wcale nie pomaga, także... mam nadzieję, że nie przerwą stymulacji z tego powodu...
Przeszukałam chyba cały internet, i nigdzie nie znalazłam takiego tematu. Wszyscy wiedzą, kiedy mają 2 dc, tylko ja nie. -
)))
-
nick nieaktualny
-
Asiemka wrote:Dobuska, Ty też wiesz, tylko dopadła Cię jakaś histeria i świrujesz, co oznacza tylko jedno - kobieta z krwi i kości 🙈 przyjmuj dzielnie zastrzyki i nie panikuj 😊 nim się obejrzysz, umówią Cię na punkcję. 🤞🤞🤞
Dam Wam znać, co napisze koordynatorka. -
Danadana -
dobuska wrote:Nie, nie. Koniecznie nowa dawka. Tamto to tylko "diagnostyczny zapas"
Ciesz się, że nic się nie dzieje!Zobacz, dziewczyny ostrzegają, że będzie dużo gorzej. A ja po zastrzyku padłam jak dziecko. O godzinie 21 już spałam na kanapie, a do tego okropny ból głowy. Także świetnie reaguję na hormony. Dalej będzie masakra chyba.
A u mnie z rana dosyć stresowo i płaczliwie. Ten mój okres wcale się nie rozkręca. Bardzo się boję, że jednak źle wyznaczyłam 1dc i tym wczorajszym zastrzykiem coś zablokowałam. Jeszcze stres wcale nie pomaga, także... mam nadzieję, że nie przerwą stymulacji z tego powodu...
Przeszukałam chyba cały internet, i nigdzie nie znalazłam takiego tematu. Wszyscy wiedzą, kiedy mają 2 dc, tylko ja nie.też pisałam z koordynatorami. I też tak miałam, że mi się zatrzymał okres. Także co zrobisz, natura płata figle 😄😄
Danadana -
dobuska wrote:Ta histeria to jest bardzo dobre słowo! Mimo wszystko podejrzewam, że miesiączka powinna wystąpić, a moja jakby się rozmyśliła
Dam Wam znać, co napisze koordynatorka.