invimed warszawa Mokotów
-
WIADOMOŚĆ
-
jaśmine777 wrote:A czemu nie zaczęłaś w 2 DC ? Tylko tak późno ?
Dobre pytanie ale nie mam pojęcia, lekarz ustawił mi że tak ma być więc tak biorę aczkolwiek nigdy nie spotkałam się z takim późnym rozpoczęciem.
A zrozumiałam go napewno dobrze bo jeszcze kolejnego dnia dzwoniłam się upewnić bo mi to nie dawało spokoju -
ja też zaczęłam w 5 dc, wcześnie od owulacji estrofem, jest to tak zwany protokół EPP- Estrogen Priming Protocol
ja ma skrajne amh 0,16- stosując to i menopur 300+ od 4 dnia ovaleap 75.
Dziś była punkcja pobrano 5 komórek - 2 nadawały się do zapłodnienia, jedna się zapłodniła - czekamy do 5 doby
Lekarz nie zgadza się na mrożenie 3 dniowego zarodka36 lat, endo 4 stopnia, ademioza,
5 operacji: 3 laparoskopie, 1 histeroskopia, 1 laparotomia
4 pełna procedury iVF -
Życie z endo wrote:ja też zaczęłam w 5 dc, wcześnie od owulacji estrofem, jest to tak zwany protokół EPP- Estrogen Priming Protocol
ja ma skrajne amh 0,16- stosując to i menopur 300+ od 4 dnia ovaleap 75.
Dziś była punkcja pobrano 5 komórek - 2 nadawały się do zapłodnienia, jedna się zapłodniła - czekamy do 5 doby
Lekarz nie zgadza się na mrożenie 3 dniowego zarodka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 18:53
jaśmine -
jaśmine777 wrote:Trzymam kciuki, pamiętaj wystarczy jeden ❤️ jaka metoda zapłodnienia była ? Kto robił punkcję ?
Punkcja dr Kaczyński z PIMC, mamy trochę problemy z nasieniem, walczymy i czekamy ...36 lat, endo 4 stopnia, ademioza,
5 operacji: 3 laparoskopie, 1 histeroskopia, 1 laparotomia
4 pełna procedury iVF -