invimed warszawa Mokotów
-
WIADOMOŚĆ
-
Rok. Ale to byl rok suplementacji partnera.trying_again wrote:Cześć, czy macie jakieś opinie o dr Kingi Ziółkowskiej w Invimed Mokotów?
W teorii na pierwszej wizycie mozesz dostać skierowanie na badania, wrocic po miesiącu i wystartować z procedura.
Lub możesz pojsc z wynikami badan na ietwsza wizytę i wystartować procedurę. -
Hej dziewczyny, czy ktos tu jeszcze zaglada ?
Myślimy o przeniesienie sie do Invimed po nieudanym pierwszym podejściu, chcialam podpytać o kilka rzeczy 🙏👱♀️ 38 , hormony ok, reszta badan tez ok
🧔♂️ 38 , ciężki OAT, ⬆️fragmentacja DNA ⬇️testosteron
ŻPN typu 2
clomifen,agapurin - poprawa po 3 miesiacach➡️zwiekszenie dawki i drastyczny spadek parametrów nasienia
IVF - 8.26' -ICSI, Menopur, LuteinaMicro/Provera ---> 10 ooc --> 4 MII ---> 0/4 🤦♀️( nie doszło nawet do zaplodnienia) -
Ja ale rzadko. Generalnie polecam, dużo wyższy poziom wsparcia i wiedzy niż w warszawskim Bocianie.Ona 41
AMH 2,73
Starania od 2022. Cykle owulacyjne, jajowody drożne, tarczyca OK, kariotyp OK, hormony OK.
Słabe niejednorodne endometrium: wrodzona polipowatość, usunięte zrosty pozabiegowe, wycięte ognisko atypii.
Stymulacja kwiecień 2025, 28.04 pobrano 9 pęcherzyków.
On 33
zdrowy chłop, młody, nasienie bdb. -
Ja nie polecam. Mam bardzo złe doświadczenia jeśli chodzi o leczenie w tym miejscu. Lekarzem prowadzącym był dr Wojciech Rawski. Opinie na znanym lekarzu bardzo zachęcały stąd decyzja, żeby do dr Wojciecha Rawskiego udać się na wizytę.... Czas pokazał, że obdarzenie lekarza zaufaniem i wiara w to, że pomoże było ogromnym błędem....Adinka
-