IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniaa wrote:Agniesia przyrost uważam że jest ok ... A co do usg to tak jak dziewczyny piszą różnie to bywa z jakością aparatów. A byłaś na tym usg w klinice czy u jakiegoś innego gina?
Dzięki dziewczyny :* nic mi nie pozostało jak czekanie.. -
agniesia2569 wrote:u mnie nie było nawet pęcherzyka..
nie denerwuj się bo nerwusie malenstwu szkodzą... Wiem że może myślisz że łatwo mi tak pisać ale ja też żyje w ciągłej niepewności czy wszystko w porządku z moim skarbem
tym bardziej że po pierwszym usg pochwalilam się takiej koleżance na fb która zaraz rodzi że jestem w ciąży a ona mi odpalila że na jakiej podstawie twierdzę że mi się udało!!! normalnie mnie cipa rozwalila,więc napisałam że robiłam betę a ona taka madrala nawet niewiedziała że ciążę potwierdza się też betą!!później po usg napisałam jej też że jestem rozczarowna że tylko pęcherzyk byko widać i że lekarz mnie uspakajał że ma prawo tak być a ona od razu mi wbiła noż w serce że nawepno coś u mnie jest nie tak bo zarodka nie było widać!!! bo u niej to już w 4tyg było widać zarodek!!! po tej jej wiadomości normalnie się załamałam,powiedziałam jej parę slow i zakonczylam znajomość
-
justa1234 wrote:Kochana posłuchaj się dziewczyn one naprawdę mają wiedzę
nie denerwuj się bo nerwusie malenstwu szkodzą... Wiem że może myślisz że łatwo mi tak pisać ale ja też żyje w ciągłej niepewności czy wszystko w porządku z moim skarbem
tym bardziej że po pierwszym usg pochwalilam się takiej koleżance na fb która zaraz rodzi że jestem w ciąży a ona mi odpalila że na jakiej podstawie twierdzę że mi się udało!!! normalnie mnie cipa rozwalila,więc napisałam że robiłam betę a ona taka madrala nawet niewiedziała że ciążę potwierdza się też betą!!później po usg napisałam jej też że jestem rozczarowna że tylko pęcherzyk byko widać i że lekarz mnie uspakajał że ma prawo tak być a ona od razu mi wbiła noż w serce że nawepno coś u mnie jest nie tak bo zarodka nie było widać!!! bo u niej to już w 4tyg było widać zarodek!!! po tej jej wiadomości normalnie się załamałam,powiedziałam jej parę slow i zakonczylam znajomość
Jutro pójdę na bete, będe pić melise i jakoś dotrwam do soboty.. -
pinezka wrote:Dziewczyny, ja też dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam sikańca w 9dpt 3-dniowego zarodka. Wyszła mi BARDZO blada druga kreska. Ledwo ją widać, ale jest
Jeszcze do tej pory się trzęsę z wrażenia. Modlę się żeby to nie była wada testu tylko moja maluteńka kropeczka.
Pinezka Kochana milion uścisków i gratulacje!!!!
Tak się cieszę
Super wiadomosc ! buziaki :*pinezka lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
agnesita85 wrote:mialam podane dwudniowe zarodki.Niepotrzebnie ten test zrobilam i sie zestresowalam, a lekarka mnie uprzedzala zeby mi nie przyszlo do glowy robic sikancow:)
Agnesita85 nie martw się, głowa do góry, najważniejsze badanie dopiero w środę.
Potraktuj ten test jakby go nie było. Maleństwa były 2dniowe więc miał prawo nie wyjść.
Trzymam kciuki &&&&& za Was:)W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
agniesia2569 wrote:6dpt- 47
10dpt- 212
14dpt- 735
Na usg nic nie było widać...
Nie masz czym się przejmować- beta rośnie książkowo
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
agniesia2569, justa1234 lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Sylvuś, za wcześnie jeszcze na gratulacje, zobaczę jak będzie po jutrzejszej becie. Trochę żałuję że dziś nie poszłam ale już nie zdążyłam przed pracą.
A Ty jutro robisz bete? Bez przerwy trzymam za Ciebie kciukiI ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
sylvuś wrote:Agnesita85 nie martw się, głowa do góry, najważniejsze badanie dopiero w środę.
Potraktuj ten test jakby go nie było. Maleństwa były 2dniowe więc miał prawo nie wyjść.
Trzymam kciuki &&&&& za Was:)INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
Dzięki Pinezko
Wierze że wszystko będzie ok a beta tylko Cię upewni
o cudownej kropusi.
Tak ja jutro ide na bete,denerwuje się na maxa,ale cóż będzie co ma być , skoro wytrzymałam 9 dni to i do 10 jakoś dotrwam.
Napisz koniecznie jak jutro. Ja jade do pracowniczego luxmedu,nawet nie wiem po jakim czasie jest u nich wynik,ale już będę wiedzieć co i jak.
Jesteś już w pracy, ja dostałam zwolnienie po transferze do czwartku do wizyty w klinice,a Ty nie chciałaś? Skąd wogóle przyjezdżasz do kliniki ?
Szkoda że się nie zobaczymy bo bym Cię wyściskałaW życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja nie brałam zwolnienia bo mam działalność gospodarczą i w dodatku pracuję sama, nie ma mnie kto zastąpić, więc każdy dzień mojej nieobecności w pracy to dla mnie strata. Jak sama nie zarobię to nie mam. A rachunki trzeba z czegoś płacic
Jestem ze Skierniewic, to między Łodzią a Warszawą. A Ty?
No szkoda że się nie zobaczymy na tej weryfikacji w klinice, ja mam wizytę w piątek i to dość późno, około 18.30 chyba. Ale może się spotkamy kiedyś w innych okolicznościachI ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
Na pewno jakoś się spotkamy
Ja pracuję w Łodzi ,ale od 3 lat mieszkam poza miastem,jakies 30km.
Do Wawy mam jakieś 130-140km autostradką.
W czw mam badanie w południe a wizyte po 14.
To trzymamy mocno kciuki za siebie nawzajem!
I za Agnesite również też
pinezka, agnesita85 lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
zai2014 wrote:Dziś 6dpt- brzuch boli jak na @
Zai, mnie też tak bolał brzuch kilka dni po transferze, dość mocno, zwłaszcza wieczorami. I wygląda na to że się udało. Wyczytałam gdzieś że taki ból może oznaczać zagnieżdżenie. Więc głowa do góry, uśmiech na twarz i odliczaj dni do betyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 14:38
zai2014, yomegi lubią tę wiadomość
I ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
Hej. No mam wynik-1100hcg, wiec przyrost ok. Ale stresują mnie te badania tak ze to było już ostatnie.
chyba ze coś złego zacznie się dziać, aczkolwiek mam nadzieje ze nie będzie potrzeby. A ty co panikujesz? Idź i zrób betę dziś. Masz dziś 16dni po? To akurat zobaczysz kolejny przyrost? Co ty na to-po co nerwy? Do wieczora będziesz miała wynik. Na tą chwilę widzę ze rośnie ci prawidłowo.agniesia2569 wrote:dziękuję :*
Anko o której będziesz miała wyniki?Piggy, justa1234, nadzieja92, Agnieszka_A., yomegi, pinezka lubią tę wiadomość