IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Justine wrote:Anatolka, wierzę, że to cierpienie zostanie wynagrodzone
Mała Mi, a Ty nie podchodziłaś już do ivf w Provicie?Mała Mi -
agniesia2569 wrote:Boję się, że u mnie coś jest nie tak, beta mi zwolniła przyrost...objawy minęły, biję się z myślami...
-
Marta1986 wrote:justa1234 beta nie może nie rosnąć jedynie to powyżej 1000 zwalnia przyrost..
Agusia napisz nam swoje przyrosty.. -
mam pytanie do tych po antykach ,brałam przez miesiąc po nieudanym transfrerze po skończonym opakowaniu przyszło @"plamienie słabe dwa dni"później przerwa i 6 dc krwawienie
miała któraś tak? jadę po południu do lekarza i już się martwię ,bo miałam zaplanowany transfer za parę dni...
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
nick nieaktualnyPinezka super wiadomość!!!!
trzymam kciuki za betkę!
u mnie też wieje, ale słoneczko świeci, siedzę w pracy i czekam z utęsknieniem na wyjście do domu
od 2 dni bolą mnie plecy na dole.. oczywiście naczytałam się o endometriozie, w sumie nie miałam laparo, może coś na rzeczy jest ;/
tymczasem czekam na środę wizyta w klinice i się okaże czy będzie owu, jeśli tak to kiedy transfer blastusiajusta1234 lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Jeju u was też taka marna pogoda? U mnie normalnie łeb urywa, na przemian pada i nie pada, zimno jak cholerka :-o no ale w końcu kwiecień plecien bo przeplata trochę zimy trochę lata
U mnie podobnie. Było słońce. Teraz ciemne chmury i wieje. Pewnie zacznie padać. Nie chce się z domu wychodzić, a na 12:30 mam wizytę u ortodonty. Na szczęście to w moim bloku więc nie będę musiała jechać nie wiadomo gdzie.
Dziś zakładam górny łuk. Ciekawe jak to będzie...Kava lubi tę wiadomość
-
agniesia2569 wrote:6dpt- 47
10dpt- 212
14dpt- 735
Na usg nic nie było widać...główka do góry napewno jest dobrze
-
nadzieja92 wrote:Pinezka super wiadomość!!!!
trzymam kciuki za betkę!
u mnie też wieje, ale słoneczko świeci, siedzę w pracy i czekam z utęsknieniem na wyjście do domu
od 2 dni bolą mnie plecy na dole.. oczywiście naczytałam się o endometriozie, w sumie nie miałam laparo, może coś na rzeczy jest ;/
tymczasem czekam na środę wizyta w klinice i się okaże czy będzie owu, jeśli tak to kiedy transfer blastusia -
justa1234 wrote:Kochana ja byłam na usg jakoś tak trochę ponad piąty tydzień i było tylko widać pęcherzyk ciążowy a byłam nastawione że będzie już widać bijące serdusio, nie wypowiem się w kwestii bety bo mało wiem ale są kobitki które napewno ci doradzą
główka do góry napewno jest dobrze
-
nick nieaktualnyAgnieszka jak dla mnie za wcześnie na pęcherzyk, nie martwiłabym się za wczasu.
Serio. 14 dpt to tak jakby dopiero termin @, wtedy lekarz na bank nic nie widzi.
Wydaje mi się, że za tydzień może będzie już pęcherzyk, chociaż specjalistką nie jestem.justa1234 lubi tę wiadomość