IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
agnesita85 wrote:hej dziewczyny,10dpt, dzis nie wytrzymalam i zrobilam sikanca.Oczywiscie jedna krecha i dol na maxa:( czekan do srody na planowana bete:(
Czekaj do środy i póki co się nie zamartwiaj- jeszcze wszystko się może zdarzyćProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
justa1234 wrote:Kochana a jako miałaś podany zarodeczek? Trzymam kciuki za środeINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
agnesita85 wrote:mialam podane dwudniowe zarodki.Niepotrzebnie ten test zrobilam i sie zestresowalam, a lekarka mnie uprzedzala zeby mi nie przyszlo do glowy robic sikancow:)
trzeba mieć nadzieję i wytrzymać do środy
agnesita85 lubi tę wiadomość
-
ewka25 wrote:Ja jestem w rzadówce w gamecie w rzgowie i nie płaciłam za badanie toxo .Mialam je robione po podpisaniu umowyGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Dziewczyny. Czuję jakieś skurcze w podbrzuszu. Co to?to normalne? A jak groch się nie przyjmie? Takibol i czasem kuje. Transfer w środę. Biorę lutke i dupkA i estrofemGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
U mnie jeszcze przed kwalifikacją lekarz zlecił zrobienie badań na różyczkę i AMH (koszt był po mojej stronie). Po kwalifikacji zlecił mi i mężowi badanie: Wirus zapalenia wątroby typ B, Wirus zapalenia wątroby typ C, VDRL (RPR), wirus HIV, Chlamydia trachomatis (to już było w ramach programu). I przed ostatnią wizytą, gdzie miała zostać podjęta decyzja o rozpoczęcia stymulacji miałam robione TSH, estradiol i FSH (też w ramach programu).
Teraz wizyta 22 kwietnia i dzień wcześniej mam ponowić estradiol i FSH (ale już ja płacę). -
takasobieja wrote:Dziewczyny. Czuję jakieś skurcze w podbrzuszu. Co to?to normalne? A jak groch się nie przyjmie? Takibol i czasem kuje. Transfer w środę. Biorę lutke i dupkA i estrofem
Łykaj nospę powinno załagodzić takie skurcze..Mi pani dr. mówiła że u mnie było widać takie delikatne skurcze macicy i nospa zdała swój egzamintakasobieja lubi tę wiadomość
-
takasobieja wrote:Dziewczyny. Czuję jakieś skurcze w podbrzuszu. Co to?to normalne? A jak groch się nie przyjmie? Takibol i czasem kuje. Transfer w środę. Biorę lutke i dupkA i estrofem
Zauważyłam, że na większości specyfików z progesteronem na ulotce jest napisane, że bardzo często powodują skurcze macicy. Na pewno jest to napisane na prolutexie, na dupku chyba też. Myślę, że to może być od tego.takasobieja lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja też dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam sikańca w 9dpt 3-dniowego zarodka. Wyszła mi BARDZO blada druga kreska. Ledwo ją widać, ale jest
Jeszcze do tej pory się trzęsę z wrażenia. Modlę się żeby to nie była wada testu tylko moja maluteńka kropeczka.
Agnieszka_A., agniesia2569, justa1234, Mimbla, iga 79, yomegi, Moniaa, Kava, Lenuś, sylvuś, Tosia 1981, Piggy, agnesita85, Konwalia, Beata.D, takasobieja, klirka lubią tę wiadomość
I ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
pinezka wrote:Dziewczyny, ja też dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam sikańca w 9dpt 3-dniowego zarodka. Wyszła mi BARDZO blada druga kreska. Ledwo ją widać, ale jest
Jeszcze do tej pory się trzęsę z wrażenia. Modlę się żeby to nie była wada testu tylko moja maluteńka kropeczka.
Zaciskam jeszcze mocniej kciuki;*pinezka lubi tę wiadomość
-
pinezka wrote:Dziewczyny, ja też dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam sikańca w 9dpt 3-dniowego zarodka. Wyszła mi BARDZO blada druga kreska. Ledwo ją widać, ale jest
pinezka lubi tę wiadomość
-
agnesita85 wrote:hej dziewczyny,10dpt, dzis nie wytrzymalam i zrobilam sikanca.Oczywiscie jedna krecha i dol na maxa:( czekan do srody na planowana bete:(
Agnesita, test w 10dpt 2-dniowego zarodka miał prawo jeszcze nie wyjść. Poczekaj do bety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:11
I ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
super, pięknie, dalej może być tylko lepiej
gratulacje !pinezka lubi tę wiadomość
-
Pinezka! Wspaniale, super czyta się takie wiadomości z rana!
Trzymam kciuki za wysoką betę! :)POZDRpinezka lubi tę wiadomość
Diagnoza: Niepłodność pierwotna idiopatyczna
2012 starania z medycyną , monitoringi cyklu, stymulacje
05.2014, 06.2014, 01.2015 -3x IUI wynik negatywny
21.02.2015 -początek IVF
3.03.2015 - punkcja jajników - 7 komórek
3 zarodki - 3,4,5 doba zatrzymany rozwój(
-
Zaczekaj spokojnie do środy, przecież są tu dziewczyny, którym sikańce nie wychodziły a w ciąży byłyGłowa do góry!
nadzieja92 lubi tę wiadomość
Diagnoza: Niepłodność pierwotna idiopatyczna
2012 starania z medycyną , monitoringi cyklu, stymulacje
05.2014, 06.2014, 01.2015 -3x IUI wynik negatywny
21.02.2015 -początek IVF
3.03.2015 - punkcja jajników - 7 komórek
3 zarodki - 3,4,5 doba zatrzymany rozwój(