IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:Nie wiem wlasnie czy krotki czy dlugi... Nic mi nie mowil, w sumie to myslelismy ze te insemki sie powioda. Klinike mamy w Bialymstoku. Ale jak to jest, czy jesli zglosze sie w 20 dc to potem moge sie wrocic do domu? I przyjechac znow kiedy bedzie trzeba? Trudne to do ogarniecia, nie wiem czy nie porywamy sie z motyka na slonce... Koszty noclegow juz trudno, potraktujemy to jak wyjazd urlopowy.
Cześć kochana :*Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:Witaj :*
Po zalamce czas zbierac informacje szczegolowe, kase i dzialac
I bardzo dobrze ! Z nami czas ci zleci szybkoi tu wszystkiego się dowiesz
wspieramy się cały czas !!! PS. Cudowny masz nick
hihi
justa1234 lubi tę wiadomość
-
nadzieja92 wrote:I bardzo dobrze ! Z nami czas ci zleci szybko
i tu wszystkiego się dowiesz
wspieramy się cały czas !!! PS. Cudowny masz nick
hihi
z nickiem i glownym problemem
czy u ciebie cos nowego?
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Czesc, powoli oswajam sie z mysla o ivf. Chcialabym sie nieco doksztalcic. Mozecie polecic jakas sensowna stronke, gdzie moglabym np rozszyfrowac te skroty AA, BB i dowiedziec sie wiecej?
Z gory dziekujeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 19:27
08.09 - transfer
-
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:No-zgralysmy sie
z nickiem i glownym problemem
czy u ciebie cos nowego?
Dziś 1 dpt i najdłuższe 10 dni w życiuczekam ale już mam myśli ze nic z tego aj ta głowa po hormonach ma tyle myśli co 5 min inne
kolejna rzecz która jest u nas taka sama to 3 nieudane insemki
dwie miałam na naturalnym a ostatni z owritelle
-
nadzieja92 wrote:Dziś 1 dpt i najdłuższe 10 dni w życiu
czekam ale już mam myśli ze nic z tego aj ta głowa po hormonach ma tyle myśli co 5 min inne
kolejna rzecz która jest u nas taka sama to 3 nieudane insemki
dwie miałam na naturalnym a ostatni z owritelle
co raz wiecej wspolnego
Caly czas kciukam aby zaskoczylo!3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Nadzieja87 wrote:Nie wiem wlasnie czy krotki czy dlugi... Nic mi nie mowil, w sumie to myslelismy ze te insemki sie powioda. Klinike mamy w Bialymstoku. Ale jak to jest, czy jesli zglosze sie w 20 dc to potem moge sie wrocic do domu? I przyjechac znow kiedy bedzie trzeba? Trudne to do ogarniecia, nie wiem czy nie porywamy sie z motyka na slonce... Koszty noclegow juz trudno, potraktujemy to jak wyjazd urlopowy.
Ja miałam w Białymstoku, w 20 dc robia usg i rozpisuja hormony i każą stawić Ci sie konkretnego dnia na badanie estradiolu i usg i wtedy co drugi dzień musisz sie stawiac w klinice na tebadania. Ja mieszkałam w tym czasie w Białymstoku- bo ciezko by mi było dojezdzac co drugi dzień 350 km w jedną stronę. Łaczny pobyt w Białymstoku w moim przypadku to 9 dni. Ale wszystko zalezy jak będziesz reagować na leki- średnio to 10- 14 dni. -
Biała wrote:Już się gęsto tłumaczę.
Wiem, że nikt nie popiera wcześniejszych testów, ale...no właśnie! Wczoraj po skończonej pracy, kiedy wybierałam się do domu zakręciło mi się w głowie, tak bez powodu i nagle. Musiałam usiąść, bo bałam się, że padnę. Koleżanka powiedziała: Moja droga, jesteś w ciąży! To z kolei było inspiracją do kupienia testu w apteceRano, bo zmierzeniu temperatury byłam przekonana, że to wszystko to tylko pobożne życzenia. Mimo to zrobiłam test, choć cały czas myślałam: przecież to dopiero 5 dpt, głupia ty
Jakie było moje zdziwienie, jak zobaczyłam bladziocha. Poszłam więc na betę i okazało się, że wynik jak na 5 dpt ok.
(W poprzednich cyklu, po crio w 8 dpt miałam betę 27.)
Wiem, że jeszcze długa droga przed nami i naprawdę jestem sceptyczna, choć odpędzam wszystkie złe myśli, uśmiecham się do siebie i zaklinam rzeczywistość mówiąc: Jesteś w ciąży!
Pozdrawiam Was Dziewczyny i trzymam kciuki, naprawdę moooocnooo! -
Gratuluje biala!
chociaz u Cienie dobre wiesci
Nadzieja87 witajBiała lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g.