IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana bedzie wszystko dobrze!
nie martw sie! Koniecznie napisz po wizycie
Ja nadziei nie mam, moj maz ciagle wierzy...Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Ginger trzymam kciuki!
Takasobie ja bym nie przekreslala tego cyklu aż do bety...a mam nadzieje ze po becie przybędą nowe nadzieje!
Ja miałam cień przy hcg85 a dwa dni później jeden test mi wyszedł a drugi nie! A hcg było powyżej 190.
Olej test. Czekamy na jutro. -
Ok. Cien nadziei jest. Ale chyba ze wzgledu na meza... Dzis o 6 mialam takie skurcze miesiaczkowe ze bez budzika obudzilam sie na mierzenie tempki.Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
Kochane chłopak jak byk zdrów jak ryba;) od razu pokazał co miał do pokazania Hehe;) wszystkie wskaźniki w normie. Ciąża wg usg starsza o 3 dni. Serce bije jak dzwon. Czuje ogromną ulgę ze wszystko jest ok. Jeszcze za tydz wyniki pappy ale mam nadzieje ze tez będą dobre;) moje przeczucia co do dziewczynki się nie sprawdzily ale najważniejsze że zdrowe;) mąż podchodzi ekonomicznie ze rzeczy i zabawki po Patryku będą
Lila84, Biała, Kava, Marta1986, Anatolka, agniesia2569, yomegi, Lenuś, Tosia 1981, nadzieja92, niecierpliwa, justa1234, iga 79, Danae, Beata.D, czarownica_tea, sylvuś, Aprilia, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje! Szybko juz wiesz plec! Super! Moja kuzynka jest w 7 miesiacu a nie jest pewna plci...Gameta Rzgów
Ginger84 wrote:Kochane chłopak jak byk zdrów jak ryba;) od razu pokazał co miał do pokazania Hehe;) wszystkie wskaźniki w normie. Ciąża wg usg starsza o 3 dni. Serce bije jak dzwon. Czuje ogromną ulgę ze wszystko jest ok. Jeszcze za tydz wyniki pappy ale mam nadzieje ze tez będą dobre;) moje przeczucia co do dziewczynki się nie sprawdzily ale najważniejsze że zdrowe;) mąż podchodzi ekonomicznie ze rzeczy i zabawki po Patryku będą
Pięknie, cudnie! Super wieści! Tak podnoszą na duchu! Całuję brzusio -
Dziękuję
tak się wystawił pani doktor ze tylko przyłożyla usg do brzucha od razu widziała;) zjadła kawałek czekolady przed usg żeby go pobudzić
90% chłopak pani doktor była pewna ale 100% nikt ci nigdy nie da. Jej ale czuje ulgę normalnie mogłabym skakać a tu brzuch boli i zaś trza leżeć.
-
Ginger84 wrote:Kochane chłopak jak byk zdrów jak ryba;) od razu pokazał co miał do pokazania Hehe;) wszystkie wskaźniki w normie. Ciąża wg usg starsza o 3 dni. Serce bije jak dzwon. Czuje ogromną ulgę ze wszystko jest ok. Jeszcze za tydz wyniki pappy ale mam nadzieje ze tez będą dobre;) moje przeczucia co do dziewczynki się nie sprawdzily ale najważniejsze że zdrowe;) mąż podchodzi ekonomicznie ze rzeczy i zabawki po Patryku będą
No kochana świetne wiadomościCieszę się bardzo i mówiłam że będzie dobrze
-
Ginger84 wrote:Dziękuję
tak się wystawił pani doktor ze tylko przyłożyla usg do brzucha od razu widziała;) zjadła kawałek czekolady przed usg żeby go pobudzić
90% chłopak pani doktor była pewna ale 100% nikt ci nigdy nie da. Jej ale czuje ulgę normalnie mogłabym skakać a tu brzuch boli i zaś trza leżeć.
Ja też dzisiaj miałam mieć badania prenatalne, ale niestety musiałam odwołać -
Ja za progesteron płaciłam dzisiaj 25,50. Robiłam go po wzięciu porannej dawki leków. Włosy póki co mi nie wypadają, więc nie pomogę.
5 dzień po teleportacji Mikrusów:
bHCG 25,41
progesteron 40,24
Wytrwajcie!justa1234, agniesia2569, shooa, nadzieja92, Anko:-), Requiem, Ginger84, Agnieszka_A., Piggy, Kava, pinezka, Danae, Beata.D, Justine, Konwalia, Tosia 1981, czarownica_tea, sylvuś, Sansivieria, Aprilia, Lenuś, Mimbla, yomegi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Właśnie wrocialm od gin w brzusiu jest czlowieczek i mierzy 2cm
serdusio też widziałam jak pika
ale jestem szczęśliwa i spokojniejsza
a i od początku ciąży przybyło mi 5kg :-o
agniesia2569, zai2014, Biała, iga 79, nadzieja92, shooa, Ginger84, Agnieszka_A., Marta1986, Beata.D, Konwalia, Tosia 1981, czarownica_tea, Aprilia, Lenuś, Mimbla, yomegi lubią tę wiadomość
-
justa -gratulacje ale szczęście
ja dziś wróciłam z dwoma blastusiami
ale jakoś tak bez emocji ...po pierwszym nieudanym transferze nie potrafię się cieszyć...Anko:-), Agnieszka_A., Piggy, Biała, Beata.D, justa1234, Konwalia, Tosia 1981, czarownica_tea, Aprilia, Lenuś, Mimbla lubią tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
Biała wrote:Ja za progesteron płaciłam dzisiaj 25,50. Robiłam go po wzięciu porannej dawki leków. Włosy póki co mi nie wypadają, więc nie pomogę.
bHCG 25,41
progesteron 40,24
Wytrwajcie!
Ale jesteś odważna gratulacjeBiała lubi tę wiadomość
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
Biała wrote:Ja za progesteron płaciłam dzisiaj 25,50. Robiłam go po wzięciu porannej dawki leków. Włosy póki co mi nie wypadają, więc nie pomogę.
bHCG 25,41
progesteron 40,24
Wytrwajcie!
Cudowniebędzie dobrze ale kciuki nadal trzymamy:)
Biała lubi tę wiadomość