IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anko piękne wiadomości cieszę się bardzo
Lenuś trzymam kciuki za Waszą trójeczkę będzie dobrze
Ginger kciuki zapewnione myślałam o Tobie i nawet wiadomość Ci napisałam cieszę się że się odezwałaśAnko:-), Lenuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadzieja92 wrote:Aa laski mialyscie kiedyś nadżerke? ? Dziś podczas transferu lekarz zauważył ostatnio nie było jeszcze martwię się czy to ma jakiś wpływ ? Jak to się leczy ??
Aktualnie nadżerek się nie leczy ( zabiegi które ją niwelują wpływają na szyjkę i potem mogą być problemy z ciążą). Musisz tylko robić regularnie cytologie : )
Po porodzie może się powiększyć. Ja sama miałam parę lat temu usuwaną specjalnym kwasem ale moja nowa gin mówiła mi że podejście do nadżerek się całkowicie zmieniło i teraz się to tylko obserwuje bo usuwanie tego daje często więcej szkody niż pożytkuMimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadzieja92 wrote:Uff a ja się Wystraszyłam ze to coś złego .. dopiero parę godzin po transferze a moje podbrzusze juz daje dać .. pewnie zarodki grają w siatkówkę
będzie dobrze:) ja jutro o tej porze też będę parę godzin po transferze...tylko że jakoś więcej obaw mam niż radości......23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
nick nieaktualnyiga 79 wrote:będzie dobrze:) ja jutro o tej porze też będę parę godzin po transferze...tylko że jakoś więcej obaw mam niż radości......
Trzymam Kciuki! Ja dziś kompletnie na lajcie niechęć nawet. Zero entuzjazmu. Zobaczymydaj znać jutro :* powodzenia !!
-
Cześć Dziewczyny
Jestem po wizycie i zaczęliśmy w tym cyklu stymulację. Torbiel (3cm) jest jak była taka sama od roku. Nic na nią nie działa więc lekarz zdecydował, że nie ma co już zwlekać i odkładać.
Od dziś do poniedziałku mam Menopur 150 IU. W niedzielę i poniedziałek Cetroide. Wizyta kontrolna w poniedziałek.
Za leki zapłaciłam ok. 418 zł. Gdyby nie refundacja wyszłoby prawie 2000 zł.
Pierwszy zastrzyk już za mną. W sumie nie było czego się bać
Jestem podekscytowana i trochę przerażona. Bardzo cieszę się, że się zaczęło. W końcu po 3 latach jestem na nowej drodze, która może zakończyć się upragnionym szczęściemnadzieja92, justa1234, Beata.D, Konwalia, shooa, czarownica_tea, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Mam do Was trochę wstydliwe pytanie
Po transferze lekarz zalecił mi luteiną dowcipną, no i wcześniej zakładałam sobie aplikatorem a dziś jak z ciekawości chciałam sprawdzić położenie szyjki zauważyłam że "dziurka" jest cała zapchana, taką dość gęstą wydzieliną jakby nierozpuszczona do końca luteina...i teraz nie wiem czy zgłosić to lekarzowi i przerzucić się na doustną czy to normalne że nie zdąży się rozpuścić? Biorę ją 3x1. -
Minuśka wrote:Ja, Marta - obie miałyśmy crio na cyklu naturalnym.
Jedyne co brałyśmy to progesteron od dnia owulacji.
Luteina, Lutinus, Prolutex.
Ja bym porozmawiała z lekarzem. Może zmieni Ci lek.
Juz rozmawialam-polecę na naturalnyma jakiej wielkosci endometrium mialyscie w dniu transferu(lub dzien,dwa przed?)???
Konwalia-Ty tez?? No to dajesz mi nadzieje
Nadzieja92 kciuki za Twoje groszki &&&&&
Ginger-masz moje kciuki na jutro &&&&& -
nick nieaktualnyBeata.D wrote:Juz rozmawialam-polecę na naturalnym
a jakiej wielkosci endometrium mialyscie w dniu transferu(lub dzien,dwa przed?)???
Konwalia-Ty tez?? No to dajesz mi nadzieje
Nadzieja92 kciuki za Twoje groszki &&&&&
Ginger-masz moje kciuki na jutro &&&&&
W 1 podejściu miałam 12 mm teraz 10 mm -
Ginger a właśnie kilka dni temu pisałam czy ktoś wie co z Tobą
bo już się martwiłam.
Ja w pt bętę robięhm. Kurde biorę magnez a od 3 dni rwie mnie prawa noga i pachwina. I mega boli krzyż jak siedzę od wczoraj... aż mnie mąż amolem smarował. Nie wiem czy się obziębiłam... ale takiego bólu kilka lat nie czułam.
Brzuch mega boli na okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 21:39
Anko:-) lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Nie mam nadziei, chodzę i ryczę, że się nie udało. Mój się drze, że ostatni raz ze mną jechał do Łodzi. Że jak z takim podejściem mam być to sama mam sobie jeździć. Ale mam tak mega bóle na @ jak nigdy. Zazwyczaj jak biorę luteinę to ćmi, ale nie boli aż tak. A teraz biorę końskie dawki w porównaniu do tych co zawsze a boli jak ch...Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
takasobieja wrote:Nie mam nadziei, chodzę i ryczę, że się nie udało. Mój się drze, że ostatni raz ze mną jechał do Łodzi. Że jak z takim podejściem mam być to sama mam sobie jeździć. Ale mam tak mega bóle na @ jak nigdy. Zazwyczaj jak biorę luteinę to ćmi, ale nie boli aż tak. A teraz biorę końskie dawki w porównaniu do tych co zawsze a boli jak ch...
mnie też tak brzuch napierdzielał jak na @ do tego ból krzyża
i udało się
trzymam za ciebie kciuczki i żeby te objawy były zwiastujace zamieszkanie groszka
-
takasobieja wrote:Nie mam nadziei, chodzę i ryczę, że się nie udało. Mój się drze, że ostatni raz ze mną jechał do Łodzi. Że jak z takim podejściem mam być to sama mam sobie jeździć. Ale mam tak mega bóle na @ jak nigdy. Zazwyczaj jak biorę luteinę to ćmi, ale nie boli aż tak. A teraz biorę końskie dawki w porównaniu do tych co zawsze a boli jak ch...
-
agniesia2569 wrote:idź wcześniej na bete nie katuj się...Gameta Rzgów
Leoś 1580g i Laura 1420g.