IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
shooa wrote:Ania, racja! Choc my musielismy zrobic fragmentacje DNA i 5 stow poszlo... do tego zrobili sama fragmentacje bez innych parametrow wiec musze isc sie do nich poklocic. Ale wazne ze dobrych pare stow na badaniach jestesmy do przodu:)
My też robiliśmy fragmentację i też byliśmy zdziwieni, że podali procent i tylko tyle, choć na zleceniu były też parametry nasienia do fragmentacji. A koszt badania nie mały... Okazało się, że dr miała u siebie na komputerze podstawowe wyniki jak ruch i koncentrację, ale dziwnie, że u nas na wyniku tego nie ma.shooa lubi tę wiadomość
-
MINUSKA
pytanie do Ciebie-ponawiam
Jaki mialas progesteron,estriadol,LH przy owulce(na naturalnym cyklu?) Pisalas Duzej ze bylas na naturalnym i po owu(lub w trakcie)zrobilas jeszcze progesteron-wlasnie ide teraz naturalnym i jestem ciekawa Twoich wynikowMozesz mi napisac?
-
Dla zainteresowanych kobitek :-)Klinika Bocian. Kolejna dobra wiadomość dla potrzebujących par! 11 maja rozpoczynamy kwalifikację do bezpłatnych cykli in vitro w ramach prowadzonych przez nas badań klinicznych. Klinika Bocian jest realizatorem programu badań klinicznych Implant. W ramach programu pacjenci mogą całkowicie bezpłatnie skorzystać z procedury zapłodnienia pozaustrojowego. Program pokrywa również koszty leków do stymulacji hormonalnej.
Informacje o programie:
Koszty po stronie pacjenta:
Wizyta kwalifikacyjna i badania hormonalne (500 – 800 PLN)
Ograniczenie wiekowe:
36 lat
Kryteria kwalifikacji:
pary z nadmierną czynnością skurczową, które nie przechodziły jeszcze cyklu in vitro lub mają za sobą jedną nieudaną próbę
Więcej informacji o programie:
Tel.: +48 85 744 77 00
E-mail: [email protected]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 21:26
Agnieszka_A. lubi tę wiadomość
-
Beata.D wrote:MINUSKA
pytanie do Ciebie-ponawiam
Jaki mialas progesteron,estriadol,LH przy owulce(na naturalnym cyklu?) Pisalas Duzej ze bylas na naturalnym i po owu(lub w trakcie)zrobilas jeszcze progesteron-wlasnie ide teraz naturalnym i jestem ciekawa Twoich wynikowMozesz mi napisac?
-
Anna255 wrote:hej kochana, mi i mojemu dala skierowanie na morfologie, i te pozostale na HIV i chlamydie... nie wiem moze mialas to juz wczesniej robione? no ja jeszcze dodatkowo na grupe krwi mialam...
08.09 - transfer
-
nick nieaktualnyshooa wrote:Ania, racja! Choc my musielismy zrobic fragmentacje DNA i 5 stow poszlo... do tego zrobili sama fragmentacje bez innych parametrow wiec musze isc sie do nich poklocic. Ale wazne ze dobrych pare stow na badaniach jestesmy do przodu:)
wiem, my tez zabulilismy 500 zl... na stronie invicta byly wyniki tylko fragmentacji, ale u dr na wizycie juz ona miala w kompie takze parametry nasienia... nie wiem dlaczego tego nam nie udostepniaja... dr mowila ze moj ma duzo plemnikow, ze faktycznie nadal ta oslabiona ruchliwosc, ale ze plemniki sa okcoz - zarabiaja na czym sie da
shooa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:To ja do dnia dzisiejszego nie umiem robic sobie zastrzyków. Mąż został mianowany moją osobistą pielęgniarką. Ma taką wprawę, że po ostatniej stymulacji nie miałam ani jednego siniaka.
ja sie boje sama robic zastrzyki, nigdy sie nie klulam - chyba bede ogladac jakies filmiki z you tube... bo jak inaczej...mojego przy mnie nie bedzie, a szkoda - on wie bo kiedys sam musial sobie robic... coz bede musiala sie jakos przelamac...
-
Anna255 wrote:ja sie boje sama robic zastrzyki, nigdy sie nie klulam - chyba bede ogladac jakies filmiki z you tube... bo jak inaczej...
mojego przy mnie nie bedzie, a szkoda - on wie bo kiedys sam musial sobie robic... coz bede musiala sie jakos przelamac...
nie jest tak źle, na youtube jest sporo filmikówna początku nawet nie patrzyłam jak mąż mi robi, a jednego razu musiał wyjechac i musiałam się przemóc i zrobic sama i okazało się, że nie jest tak źle i teraz robie sam
powodzeniaAnna255, Kava lubią tę wiadomość
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
ja to jestem zboczona i lubie igły
od szczepionek po kolczykowanie (sama sobie robiłam kolczyki w uszach, nosie i brwi)Robiłam mamie zastrzyki po operacji, psu zastrzyki i podłączanie kroplówek. Wiem że to dziwne ale mnie to sprawiało przyjemność
Anna255, asieńka, Mimbla lubią tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Minuśka wrote:Beata, duża - sorki. Umknęło mi pytanie...
Jest tylko jeden jedyny problem.
Nic a nic nie pamiętam
Ale obiecuję, że zadzwonię jutro do kliniki i dowiem się co tam u mnie wtedy wyszło, ok?
Ja jestem w badaniach klinicznych i robiłam te wyniki dodatkowo (odpłatnie).
Dla swojego bezpieczeństwa a raczej świętego spokoju i dla wiedzy lekarza.
Jak tylko się czegoś dowiem to się odezwę.
Bo wlasnie Duzej pisalas(na stronie1157) ze nie bylas pewna owulki i dla swojej pewnosci zrobilas jeszcze prg i estriadol(po dwoch dniach od testow owulacyjnych) Napisz jak tylko cos bedziesz wiedziala-prosze
-
nick nieaktualnyPiggy wrote:ja to jestem zboczona i lubie igły
od szczepionek po kolczykowanie (sama sobie robiłam kolczyki w uszach, nosie i brwi)Robiłam mamie zastrzyki po operacji, psu zastrzyki i podłączanie kroplówek. Wiem że to dziwne ale mnie to sprawiało przyjemność
moze w poprzednim wcieleniu bylas pielegniarkahm... no jakos sie przemoge... ps tez tak sie balyscie przed wynikiem badania na HIV? ja sie schizuje, nigdy nie robilam na to badan, no ale nie tylko przez seks sie przeciez mozna tym "gównem" zarazić... mam nadzieje, ze niedlugo beda juz wyniki...!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny