IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
asieńka wrote:Idgie mi skierowanie na badania dał podczas wizyty jak minęły 13 dni brania anty
O, to dobrze, bo ja tez jestem na 13dc umowiona.
Ale ten moj cykl to jakis dziwny. Nie mam normalnej @ tylko brazowe lub brazowo czerwone plamienia. I to glownie na papierze toaletowym cos widac, bo do wkladki nic prawie nie dolatuje.
Czy to normalne po Ovulastanie?
Biore od 1dc.
08.09 - transfer
-
nick nieaktualnyIdgie wrote:O, to dobrze, bo ja tez jestem na 13dc umowiona.
Ale ten moj cykl to jakis dziwny. Nie mam normalnej @ tylko brazowe lub brazowo czerwone plamienia. I to glownie na papierze toaletowym cos widac, bo do wkladki nic prawie nie dolatuje.
Czy to normalne po Ovulastanie?
Biore od 1dc.
Tez tak mialam
ponoc to normalne
ja dzis juz 8 dzien na ovulastanie
a wizyte mam w 18 dniu cyklu
Hym troche inaczej niz wyIdgie lubi tę wiadomość
-
opowiem od poczatku na jakim etapie jestem:)
najpierw 1dc anty , wizyta 13dc kazał dalej anty(razem wziełam 20tabletek) i co drugi dzien gonapeptyl, i dostałam wczesniej 2 to powiedział, ze tak miło byc, teraz mam 5dc i wczoraj byłam na wizycie to powiedział, ze wszystko dobrze i mam gonapeptyl, menopur, metryped i miałam wczoraj badania krwi robione to dobre powiedziałmama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
Czuję się dobrze. Bóle podbrzusza ustały. Odpoczywam sobie. Piję wodę.
Dziś od rana stresowałam się czekając na wieści od Pana Doktora.
I wieści już są. Popłakałam się.
Z 7 pobranych oscytocytów było 6 komórek jajowych. 5 było dojrzałych i tych 5 komórek się zapłodniło. Na ten moment mamy więc 5 zarodków.
Jutro i w niedzielę dostanę kolejne informacje jak się rozwijają.
Na razie lekarz powiedział, że wszystko wygląda dobrze.
Wstępnie transfer przewidywany jest na wtorek.
Grzecznie biorę leki i czekam i się modlę. Tyle teraz mogę.
I my i lekarze zrobiliśmy wszystko co można było zrobić. Teraz wszystko już w rękach Boga.justa1234, zyzka, Tosia 1981, duza, nadzieja92, Konwalia, Beata.D, Moniaa, jupios, Lenuś, Biała, Idgie lubią tę wiadomość
-
Agnieszka_A. wrote:Czuję się dobrze. Bóle podbrzusza ustały. Odpoczywam sobie. Piję wodę.
Dziś od rana stresowałam się czekając na wieści od Pana Doktora.
I wieści już są. Popłakałam się.
Z 7 pobranych oscytocytów było 6 komórek jajowych. 5 było dojrzałych i tych 5 komórek się zapłodniło. Na ten moment mamy więc 5 zarodków.
Jutro i w niedzielę dostanę kolejne informacje jak się rozwijają.
Na razie lekarz powiedział, że wszystko wygląda dobrze.
Wstępnie transfer przewidywany jest na wtorek.
Grzecznie biorę leki i czekam i się modlę. Tyle teraz mogę.
I my i lekarze zrobiliśmy wszystko co można było zrobić. Teraz wszystko już w rękach Boga.niech się pięknie dzielą
powodzonka
Agnieszka_A., aszka lubią tę wiadomość
-
Sysiaaaaa wrote:Ja mam sucho strasznie
tylko luteina wypływa troszkę, a poza tym nic
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
Sysiaaaaa wrote:Luteina przysłania obraz śluzu. Niby mokro, ale to luteina. Ja nie wiem czego można się spodziewaćINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
nick nieaktualnyIdgie wrote:A jakie to są badania? Ja jestem od 6d na ovulastanie i nic mi lekarz nie kazal badac.
Zeby sie kurcze nie okazalo, ze cos przegapilam i nie bedzie chcial mi dr ivf zrobic...
hej kochana, mi i mojemu dala skierowanie na morfologie, i te pozostale na HIV i chlamydie... nie wiem moze mialas to juz wczesniej robione? no ja jeszcze dodatkowo na grupe krwi mialam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka_A. wrote:Ja na leki do stymulacji - Menopur i Cetrotide wydałam ok. 1200 zł. Gdyby nie refundacja to byłoby prawie 4600 zł.
Za leki przed/po punkcji ok. 500 zł.
ja jeszcze za każdym razem muszę liczyc dojazd 200km w jedna strone, i wolne w pracy kombinowac. ale wierze, że wartoze skonczy sie sukcesem
Tilka, Agnieszka_A., shooa lubią tę wiadomość
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆