IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenuś wrote:Bardzo dziękuję za wszelkie słowa pocieszenia, modlitwy i wsparcie. Niestety wczoraj rano urodziłam moje maluszki. Córeczka żyła 20 minut, synek przeżył kilka godzin, nic nie dało się zrobić ;-( Krwawi mi serce, teraz nie jestem w stanie nic wiecej napisac...
trzymaj się kochana
będę się modlić za ciebie i twoje Aniołeczki
-
Lenuś wrote:Bardzo dziękuję za wszelkie słowa pocieszenia, modlitwy i wsparcie. Niestety wczoraj rano urodziłam moje maluszki. Córeczka żyła 20 minut, synek przeżył kilka godzin, nic nie dało się zrobić ;-( Krwawi mi serce, teraz nie jestem w stanie nic wiecej napisac...
To cholernie niesprawiedliwe...
-
Nie wiem czy dziś przy tym wszystkim powinnam pisać...
Teraz już boję się nawet choć trochę cieszyć.
Beta HCG:
z 6dpt - 1,5
z 8dpt czyli z dziś 8,6 (według rozpiski 3 tydzień).Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 16:44
Konwalia, Kava, zai2014, zyzka, asieńka, Asiula86, justa1234, mysza89, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Leluś bardzo współczuję, trzymajcie się! Na usta ciśnie mi się tylko to, że życie to dziwka(sorry za określenie).Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
Nadzieja87 wrote:Witaj adrenalina!
widze ze wiekszosc tak wlasnie sie umawia a czy tylko ja mam sie zglosic przed 21 dc? Umowilam sie ok. 18 dc. Mam nadzieje ze dobrze zrozumialam mojego lekarza.
Umówiłam sie w piątek na 8. @ przyszła niedawno( a do końca miałam nadzieje ze ominie mnie temat ivf i ze naturalnie moze sie uda, ale jednak nie)
Mąż zrobi badanie nasienia ( okaże czy sie polepszyło czy spada w dół ). -
Agnieszka_A. wrote:Nie wiem czy dziś przy tym wszystkim powinnam pisać...
Teraz już boję się nawet choć trochę cieszyć.
Beta HCG:
z 6dpt - 1,5
z 8dpt czyli z dziś 8,6 (według rozpiski 3 tydzień).zyzka -
Lenus napisze tylko ze mi przykro,bo wiem ze żadne słowa nie zmniejsza twojego bólu. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB