IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Ja nie lubie polityki. Tez uwazam, ze zaden z kandydatow nie jest zloty i bez zarzutu. Wiedzac jednak co przechodzimy z mezem w walce o dziecko, nie potrafie nie isc w ogole na wybory. Nie pojscie mlodego czlowieka na wybory i brak glosu za "mniejszym zlem" popierajacym rzadowke jest wsparciem dla pana D., bo starsze babcie na wybory pobiegna i zadecyduja o sprawach waznych dla mlodych. Moze ma sie to w nosie majac juz dziecko pod sercem, ale ja nie potrafie zabrac szansy na ivf ani sobie ani innym mlodym ludziom... Liczy sie wlasnie frekwencja. Twardy elektorat pisu jak zwykle nie zawiedzie...
shooa, MałaMi83, Konwalia, Biała, Mimbla, pinezka, roletka, kapturnica, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy zauważyłyście że dość sporo młodych Polaków jest za Dudą więc nie wiem czy to tylko będzie wina niegłosujących...
aszka Twoje stwierdzenie było troszkę krytykujące wobec niegłosujących ponieważ ja mam akurat ciążę zagrożoną od samego początku muszę się oszczędzać dźwigać nie mogę a że miejsce zameldowania mam inne więc mam chyba prawo zostać w domu bo trochę muszę przejechać żeby zagłosować... -
Nie ważne czyja będzie wina, ważne, że wiele rodzin straci szansę na dziecko i to jest dla mnie taki kopniak w du..., że mam zamiar wylądować pod urną wyborczą i głosować na Bronka.
Anatolka, Kava, Tosia 1981, Mimbla, Maka, niecierpliwa, pinezka, renieczka, sylvuś, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa głosowałam, w kwestii Dudy rano oglądałam TV i już wycofuje się z deklaracji nie podpisania ustawy. Obiecał dziewczynie, że nic się nie zmieni, ale że to on po prostu osobiście nie popiera in vitro, no bo są adopcje.
Dobrze, że jesteśmy w Unii, obowiązuje nas to co tam ustalą.
Ja uważam, że po to mamy demokrację żeby móc decydować o naszym kraju.
Nawet jeśli nie chce się Komorowskiego czy Dudy to można oddać nieważny głos. Mamy tak niewiele praw, więc warto skorzystać z tych które nam przysługują.
To my młodzi będziemy ponosić konsekwencje, starsi są już na emeryturach, i dla nich nic się nie zmieniaAnatolka lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Justine, wiesz, ze Paliga jest w ciazy... Nie wiedza jak dlugo jeszcze bedzie przyjmowac...Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
Anatolka wrote:W watku o katowickich klinikach dziewczyna napisala, ze pani Dr powiedziala jej osobiscie o tym fakcie. Poinformowala pacjentke sama.
Dzięki, 1 czerwca do niej idę to się dopytam. No nic zostało tylko pogratulować i szukać innego lekarzaAngelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
nick nieaktualnyMarta1986 wrote:Nie wiem czy zauważyłyście że dość sporo młodych Polaków jest za Dudą więc nie wiem czy to tylko będzie wina niegłosujących...
aszka Twoje stwierdzenie było troszkę krytykujące wobec niegłosujących ponieważ ja mam akurat ciążę zagrożoną od samego początku muszę się oszczędzać dźwigać nie mogę a że miejsce zameldowania mam inne więc mam chyba prawo zostać w domu bo trochę muszę przejechać żeby zagłosować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:12
MałaMi83, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Justine, wiesz, ze Paliga jest w ciazy... Nie wiedza jak dlugo jeszcze bedzie przyjmowac...
Zmartwiłaś mnie... 02.06 jestem umówiona na wizytę do niej po histero i się wypytam.
Nie wiem do kogo przejść w takim razieMoże do Grzegorza Mańka. Miałaś może z nim styczność?
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Robil mi punkcje jedna. Spoko, ale osobiscie bardziej mi sie spodobal taki z wasem i krecona siwa czupryna. Bardzo rzeczowy, przyjemny i wszystko mi spoko tlumaczyl konczac mi stymulacje zagorozona hiperka. Nie pamietam jak sie nazywa, ale jak wejdziesz na foty lekarza na stronce to bedziesz wiedziec, o ktorym pisze
-
Marta1986 wrote:Ja wogóle nie idę głosować nie ma sensu jeśli ani jednego ani drugiego nie popieram..Ostatnio w tv było coś takiego :
" Jeśli mam wybierać między złem a złem wolę nie wybierać wcale " I tego się trzymam:)
Głosować trzeba. Moim zdaniem (przepraszam za wyrażenie) jest to nasz zasrany obywatelski obowiązek, a to, że nie ma za bardzo na kogo głosować to też efekt naszych działań.
To my głosujemy kto będzie zasiadał w radach powiatu, sejmikach, sejmie i senacie. To my dokładnie tym wspieramy partie polityczne, które przedstawiają nam swoich kandydatów na prezydenta.
MałaMi83 lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
aszka wrote:owszem ale chyba meza mozesz wyslac? Naprawde nie rozumiem ludzi ktorzy podchodza do invitro a pozniej uwazaja ze nie ma problemu. Tez nie jestem za Komorowskim ale agituje w rodzinie, mimo ze do invitro jeszcze nie podeszłam. Chce dac szanse i sobie i innym zeby mogli miec darmowe invitro. Na naszym bocianie na fejsie własnie młodzi pisza mozna sobie poczytac swiatłe hasla ze invitro to kalekie dzieci i z bruzdami, faktycznie jest sie czym chwalic ze tacy sa za Duda.
Oczywiście mąż głosował i teraz też pójdzie więc niepotrzebny ten atak z Twojej strony..Większość z rodziny idzie więc ja zostanę w domku i będę wypoczywać
Ja myślę że i tak wybory nie będą do końca fair wobec ludzi..
Nigdzie nie napisałam że nie ma problemu nie korzystałam z rządowego programu co prawda ale to nie znaczy że mam to w nosie.. -
Justine wrote:Głosować trzeba. Moim zdaniem (przepraszam za wyrażenie) jest to nasz zasrany obywatelski obowiązek, a to, że nie ma za bardzo na kogo głosować to też efekt naszych działań.
To my głosujemy kto będzie zasiadał w radach powiatu, sejmikach, sejmie i senacie. To my dokładnie tym wspieramy partie polityczne, które przedstawiają nam swoich kandydatów na prezydenta.
Ja już napisałam co miałam do napisania mam mieć prawo do własnego zdania tak samo jak każda z Was..To nie znaczy że trzeba od razu mnie krytykować ja tego nie robię..
Nie mogę iść idzie rodzina i to tyle więcej denerwować się nie zamierzam..