IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
daynerys wrote:Monia tez mam jutro transer o 13. A Ty?
W klinice mam się stawić o 9... krew jakieś jeszcze badania mają zrobić, chyba związane ze skurczami macicy i zapewne między 11-13 będzie transfer. Nie wiem dokładnie bo na punkcji nie było mojej lekarki prowadzącej więc jedyna wieść o której wiem to godzina mego stawiennictwa w klinice
A Ty będziesz miała 3 czy 5 dniowe maluchy podawane?Viki26 lubi tę wiadomość
-
Ja np wolę luteine bo po lutinusie zaraz po włożeniu i później jak wypływa to piecze z luteine nie mam takiego problemu, no ale każdy jest inny i inaczej reaguje, dr M bez problemu zmienia lutinusa na luteine ale dr Cz patrzy na kwestie czysto finansowe i z wielkim bólem przypisuje luteine jak już musi
Ja dziś po pierwszych zastrzykach, w piątek wizyta u dr Cz bo dr M mam już full pacjentek niestety -
Mała Mi 1 wrote:Właśnie a ktoś teraz w provicie w Katowicach podchodzi
a co Do Luteiny to po poprzednim razie mnie swędzialo jak by grzybica. Ale czy jak by się brało osłonę np. Multilac to czy nie pomoże ??
Ja jestem w provicie, dziś miałam 3 podejście (1 krio). Z luteiną nigdy wcześniej nie miałam problemów jednak wczoraj dostałam lekkich plamień także zobaczę jak się sytuacja rozwinie.Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
Moniaa wrote:u mnie w klinice w zaleceniach od dnia transferu 3x1 no-spa forte. A około godziny przed nim dostałam relanium na wyluzowanie
ja też muszę poprosić następnym razem bo ostatnio strasznie zestresowana byłam
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
adrenalina wrote:Ja dostałam zastrzyk zwiotczający mięśnie miednicy przed transferem tak mi powiedziała pielęgniarka ktora robiła zastrzyk jak sie nazywał nie wiem.
Adrenalinko a jak u Ciebie z endometriozą, który stopień masz?
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Moniaa wrote:W klinice mam się stawić o 9... krew jakieś jeszcze badania mają zrobić, chyba związane ze skurczami macicy i zapewne między 11-13 będzie transfer. Nie wiem dokładnie bo na punkcji nie było mojej lekarki prowadzącej więc jedyna wieść o której wiem to godzina mego stawiennictwa w klinice
A Ty będziesz miała 3 czy 5 dniowe maluchy podawane?
Zainteresowalo mnie to badanie skurczy macicy, daj znac o co chodzilo, bo ja mam z tymi skurczami problem:/Moniaa lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Elmirka wrote:Jeszcze lepiej
Adrenalinko a jak u Ciebie z endometriozą, który stopień masz?
-
Moniaa wrote:W klinice mam się stawić o 9... krew jakieś jeszcze badania mają zrobić, chyba związane ze skurczami macicy i zapewne między 11-13 będzie transfer. Nie wiem dokładnie bo na punkcji nie było mojej lekarki prowadzącej więc jedyna wieść o której wiem to godzina mego stawiennictwa w klinice
A Ty będziesz miała 3 czy 5 dniowe maluchy podawane?
Pieciodniowe.Moniaa lubi tę wiadomość
-
Mała Mi 1 wrote:Kassik a o której godzinie?? Bo po punkcji właśnie był transfer . Może to Twój
Zaproszono mnie na 11:30Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
nick nieaktualnyhej. Dzisiaj oficjalnie chciałam do Was dołączyć, wcześniej często podczytywałam ale dzisiaj zostaliśmy zakwalifikowani
idziemy długim protokołem także czekam teraz na @ i od 2dc mam brać antyki
wcześniej dziewczyny pytały czy jest ktoś z invicty wrocław więc zgłaszam się i ja
daynerys, Tosia 1981, Elmirka, Mimbla, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Aga90 wrote:hej. Dzisiaj oficjalnie chciałam do Was dołączyć, wcześniej często podczytywałam ale dzisiaj zostaliśmy zakwalifikowani
idziemy długim protokołem także czekam teraz na @ i od 2dc mam brać antyki
wcześniej dziewczyny pytały czy jest ktoś z invicty wrocław więc zgłaszam się i ja
Witaj w klubie:) -
nick nieaktualny